Έλενα έχουν μάθει ότι όταν πρόκειται να φύγω θα τους δώσω μπισκοτάκι να φάνε κι αντί να γκρινιάζουν επειδή θα φύγω τρέχουν κάτω από το ράφι που έχω τα μπισκότα τους και περιμένουν να τους δώσω!
Printable View
Έλενα έχουν μάθει ότι όταν πρόκειται να φύγω θα τους δώσω μπισκοτάκι να φάνε κι αντί να γκρινιάζουν επειδή θα φύγω τρέχουν κάτω από το ράφι που έχω τα μπισκότα τους και περιμένουν να τους δώσω!
Eli μου μακάρι να είναι καλοί άνθρωποι και καλοί συνεργάτες και να ταιριάξετε. Καληνύχτα και καλό, αισιόδοξο και τυχερό ξημέρωμα! Φιλάκια.
Σε ευχαριστώ καλό μου Τζινάκι άντε να δούμε θα δηλώσω παραίτηση στον Ξαπλώπουλο;;; :lol:
Φιλιά πολλά σε όλες :kiss: θα τα πουμε αύριο, εύχομαι να έχω καλά νέα :D
ʼντε κοριτσάκι μου πήγαινε στο κρεβατάκι κ μη σε πιάσει υπερένταση κ δεν μπορείς να κοιμηθείς!
Σε θέλω φρέσκια - φρέσκια το πρωί!!!!!!
Θα περιμένουμε νέα!!!!
Καλή σου επιτυχία που είναι σίγουρο πως θα την έχεις!!! :love::love::love::love:
Καληνυχτα κοριτσακια μου.
καλη νυχτα κοριτσακια μου!Καλο ξημερωμα κ να πανε ολα καλα αυριο οτι κ αν θελετε να κανετε!Φιλακια κ αγκαλιτσες!
Σοκολατίτσα, Γλαύκη, Λίλα και υπόλοιπες τσούπρες σας καληνυχτώ κι εγώ. Καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα.
Ναταλία καληνύχτα x 27. Πολλά φιλάκια σε όλες.
κορίτσια
Ζήλεια Χουζουράκο, ζήλεια!! Βλέπω το στην υγειά μας με τα μελοποιημένα ποιήματα! Μα κι αυτοί τέτοια ώρα που τη βάζουν την εκπομπή που να τη δει ο κόσμος! Μακάρι να τη βάλουν επανάληψη και να τη δεις κι εσύ γιατί είναι πολύ ωραία.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φτου γκαμώτο την έχασα! και νομίζω δίπλα στον Παπαδόπουλο πήρε το μάτι μου την Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ που έχω γνωρίσει και από κοντά, ίσως την παίξει σε επανάληψη κάποια στιγμή!:wow:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ζήλεια Χουζουράκο, ζήλεια!! Βλέπω το στην υγειά μας με τα μελοποιημένα ποιήματα! Μα κι αυτοί τέτοια ώρα που τη βάζουν την εκπομπή που να τη δει ο κόσμος! Μακάρι να τη βάλουν επανάληψη και να τη δεις κι εσύ γιατί είναι πολύ ωραία.
καλημερα κ απο μενα.Σημερα ειναι μια πολυ ομορφη μερα γιατι εχτες που πηγα στον γιατρο ενα μηνα μετα το μανικακι η γραμματεας του δεν με γνωρισε..ο γιατρος μου με ρωταγε αν ειμαι εγω αυτη που χειρουργησε...ΑΠΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΤΕΛΕΙΑ..περασαμε πολυ ομορφα αν κ λιγος ο χρονος γιατι επρεπε να κανω και 100 χιλιομετρα να γυισω σπιτακι μου αλλα ολες οι κοπελες πολυ ευθυμες κ ομορφες..μακαρι να ειχατε ερθει κ εσεις.
και φυσικα να μην ξεχασω κ με το ζυγισμα του γιατρου εσπασα κ το 120..φιλακια σε ολες τα λεμε μετα.
καλημέρα σε όλες πέρα ως πέρα, μακεδόνισσες και πελοπονήσιες, κύπριες και κορίνθιες, αθηναίες και θεσσαλές! Ξέχασα καμία τσούπρα?
Λιλαλό, I've been there! Ξέρω τι λες και πως το σκέφτεσαι,τελικά στο μυαλό μας είναι, νομίζουμε ότι είναι πολύ αλλά δεν είναι, ευτυχώς! Δόξα να έχει η σληβ! Εγώ πάντως μάλλον τερμάτισα , τον τελευταίο μήνα έχασα μόνο ένα κιλό και βλέπω ότι με το φαγητό που προσλαμβάνω μένω σταθερή στα 69 περίπου.
Γιωτάκι, καλή επιτυχία στο δικό σου άνθρωπο που δοκιμάζεται σήμερα! Θα προσευχηθώ γι'αυτόν/ήν να πάνε όλα καλά!
Ελάκιον μου, εντυπωσίασέ τους! Είσαι άνθρωπος με επαγγελματισμό, εμπειρία, εργατικότητα και θετική ενέργεια, τι άλλο θέλουν? I'll cross my fingers for you!
Σήμερα η Αθήνα έχει ένα πανέμορφο ήλιο, έβαλα το φουστανάκι μου, έβαλα τις μπαλαρινούλες και πάω σχολείο, ακόμη βαλίτσα δεν έχω φτιάξει!
Μπράβο Μαράκι μου! Κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι και εγώ χτες μαζί σας, next time!Quote:
Originally posted by monadiki1
και φυσικα να μην ξεχασω κ με το ζυγισμα του γιατρου εσπασα κ το 120..φιλακια σε ολες τα λεμε μετα.