-
Καλημερούδια οριακά προς καλησπερούδια!
Συντονίζω κι εγώ τις θετικές μου σκέψεις με τις υπόλοιπες των κοριτσιών για καλή επιτυχία στο χειρουργείου του Γιωτανθρώπου
(λογικά θα ξεκουράζεται στο αναρρωτικό του κρεβατάκι τώρα)και την αίσια έκβαση της συνεντΕλευξης!Θα είναι τυχεροί να σε έχουν,αφή jr!
Τα νέα από το μέτωπο της φουσκάλας είναι πως ακόμα δε σκάσαμε!Ξέρω πως έχετε μεγάλη αγωνία για τα γενητούρια
γι'αυτό και φροντίζω να σας κρατώ ενήμερες.Το μωρό κάνει βόλτες στον σάκο με το υγρό του εμποδίζοντας την κίνηση της κουτσής μαμάς!
Ο επίδεσμος γλυστράει και τα νεύρα μου σκαρφαλώνουν όσο έχω και χαζοδουλειές που είχα ξεκινήσει που απαιτούν και σκάλα.
Παρηγοριέμαι από το ανέκδοτο της υπόθεσης πως μόνο εγώ στον κόσμο τούτο θα μπορούσα να καίω επαναλαμβανόμενα
το πόδι μου και να μην το προστατεύω κάπως μέχρι να ολοκληρωθεί η στοίβα που για τη μέρα εκείνη είχα ορίσει πως θα σιδερώσω!
Δεν είμαι για extreme sports οικειακής εμβέλειας.Να μπω σε κανένα roller coaster,να το ευχαριστηθώ κιόλας!Αχ!Πόσο μου έλειψαν!
Τις ευχές μου για ένα όμορφο υπόλοιπο μοναδικής Πέμπτης 22 Μαρτίου 2012!Φιλάκιαααααααααααααααα� �α
-
Καλησπέρα κορίτσια. Χάμπαρ you; Eli γερά, να πάρουμε τη δουλειά!!! Γιωτάκι εύχομαι καλή επιτυχία σήμερα, να πάνε όλα καλά. ΜακΓιώτ βρήκα αυτή τη δ/νση στο ίντερνετ που έχει τις πρόσφατες εκπομπές του στην υγειά μας, τη χθεσινή δεν την έχει ακόμα αλλά προφανώς θα την προσθέσουνε κάποια στιγμή, οπότε αν τσεκάρεις κάθε τόσο ελπίζω να την πετύχεις την ποιητική βραδιά και να την δεις. Η ηλ. δ/νση είναι http://greek-video.net/tv-shows/2007/0600/
Επίσης ποιά είδε σήμερα το 69 στη ζυγαριά της; Ε, ποιά;;; Σας αφήνω να μαντέψετε, χωρίς να κλέψετε όμως και να κοιτάξετε το τικεράκι μου, να μαντέψετε από μόνες σας! :lol:
-
Υποβαλλω τα σεβη μου στο νουμερο 69 Τζινα μου κ αντε γεια παλιοκιλακι.Κ μην ξεχασω κ εγω να δωσω τις ευχες μου για καλη επυτιχια για το χειρουργειο που θα κανει ο ανθρωπος της γιωτας,να παρει την δουλεια η ελι κ οτι καλυτερο κ στις υπολοιπες.
-
Σ'ευχαριστώ Μαρία. Και όπως λέει και το άσμα "ʼντε γειά κιλό μου, άντε γειά"!!!!! :lol:
-
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω που προσευχηθηκατε μαζί μου να πάνε όλα καλά.Το χειρουργείο τέλειωσε. στις δώδεκα κ πήγε καλά άλλα θα δείξει πιο σίγουρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.Όπως καταλάβατε πάλι κοιμηθηκα συνδεδεμένη μέχρι το πρωί άλλα δεν πειράζει.Συγχαρητήρια κ για τις απώλειες των κιλών που είδα!!!!!Ελλάκι καλή επιτυχία κατόπιν εορτής ,περιμένουμε νέα σου!!!!!
-
τζινακι συγχαρητηρια για το 69.αντε και εις κατωτερα.γιωτα κατερινα τζινα τι κουκλες ειστε στη φωτο της γιωτας στο facebook.φτου να μην σας ματιασω.θα κανω ομως μαυρη στο ξυλο την ΟΜΤζινα που φοραει ρασα.καλογρια εισαι κυρα μου?
-
γιωτακι σιδερενιος/α να ειναι ο δικος σου ανθρωπος.
-
τζιναμ συγχαρητήρια για το κιλάκι !!! καλά πρέπει να έκανες παρτυ πανω απο την ζυγαρια για το 6κατι!! i Love αυτη την δεκάδα με τρελλα!!! Δεν έχω μάθει ακομη νεα απο την αφη το απόγευμα όμως περιμένω να καταφτάσει στο σπιτικο μου. Τωρα βολταρει στο κέντρο απο ότι έμαθα!!
Γιωτάκι ουφ αντε παει και αυτό. Με το καλό και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι στον ανθρωπο σου.
Ευχαριστώ για την φωτό, περάσαμε σουπερ εκείνη την ημέρα.
-
Γιωτάκι χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και είμαι σίγουρη ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.
Κατερίνα σ'ευχαριστώ πολύ, είναι αλήθεια ότι η σχέση μίσους που είχα με τη ζυγαριά μου έχει εξελιχθεί πλέον σε μεγάλο έρωτα! Περιμένω να επιστρέψει η αφή γυρίστρω για να μας πει τα νέα της.
Λίλα αυτή η φωτογραφία μας δεν είναι και η καλύτερή μου γιατί πήγα να κάνω τσαχπινιά και μου βγήκε πιο πολύ κάτι σε βλαμενιά! :lol: Την αγαπάω όμως αυτήν τη φωτογραφία γιατί είμαι με τις φιλενάδες μου συμπεριλαμβανομένης και της φωτογραφEli βεβαίως βεβαίως. Όσο για τη φούστα έχεις δίκιο, έχω ένα κόλλημα με τις μακριές φούστες, δεν προσπαθώ να κρύψω τίποτα, άλλωστε οι γάμπες μου είναι το μόνο που δεν έχει χαλάρωση :lol: απλά μου αρέσουν. Μετά όμως από τη γλυκιά γκρίνια της Μακγιώτ και της αδερφής μου θα προσπαθήσω να φοράω και πιο κοντές φούστες!
-
Πριν λίγο έκανα αυγοτέστ. Έφαγα βραστό αυγό, που είχα 6 μήνες να φάω και το έτρωγα που και που μόνο τηγανητό και ευτυχώς δεν μου έπεσε πολύ βαρύ. Του έβαλα λίγο λάδι, ξύδι και ρίγανη, το έφαγα αργά μαζί με λίγο ψωμάκι και με βάρυνε λίγο αλλά είναι ανεκτό. Είχα πολύ καιρό να φάω ψωμί αλλά είπα να το γιορτάσω σήμερα και πήρα μία μικρή φρατζολίτσα.
Το απόγευμα στις 19.30 θα πάμε με τη μητέρα μου στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ να δούμε τι θα μας πουν κι εκεί.
-
Ξέχασα να σας πω ότι δοκίμασα σήμερα και μου κάνουν επιτέλους τα αφόρετα σουτιέν της dim που είχα από παλιές καλές εποχές. Πάλι καλά που αφού τώρα δεν μπορώ να ψωνίσω μπορώ τουλάχιστον να αδυνατίσω! :lol:
ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ :lol:
-
Δεν ξέρω αν θυμάστε που σας είχα πει για μία δουλειά το καλοκαίρι σε νησί που θα συζητούσε η αδερφή μου με έναν γνωστό της για μένα. Πρόκειται για γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Επειδή η αδερφή μου είχε το θέμα με τη μέση της δεν είχαν βρεθεί και μιλώντας μόνο από το τηλέφωνο της είπε ότι το άτομο που θέλει πρέπει να ξέρει να οδηγεί αυτοκίνητο και μηχανάκι που σήμαινε ότι δεν μπορούσα να πάω αφού δεν οδηγώ. Σήμερα όμως που πήγανε για καφέ (η έρμη η αδερφή μου ακόμα πονάει αλλά πήγε για μένα) της είπε ότι θέλει να με πάρει κι ας μην οδηγώ. Θα βρεθούμε το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα από κοντά για να συζητήσουμε. Απ'ότι είπε είναι αγχωτική δουλειά με γρήγορους ρυθμούς ιδιαίτερα τον Ιούλιο και Αύγουστο που θα είμαι όλη μέρα εκεί χωρίς μεσημεριανό διάλλειμα. Αυτό δεν ότι καλύτερο για μένα αλλά εφόσον δεν έχω επιλογές δε μου μένει παρά να τα καταφέρω. Τον ενδιαφέρει πρώτα απ'όλα ένα άτομο γελαστό, ευγενικό, εύστροφο και εμπιστοσύνης και μετά αγγλικά, computer κ.α. Δεν με ξέρει αλλά πιστεύω ότι με τις προτεραιότητες που έχει όταν με δει θα του κάνω μάλλον. Η διαμονή μου στο νησί θα είναι δωρεάν και ο μισθός μου 800 ευρώ και αναλόγως πως θα πάει η δουλειά το καλοκαίρι μπορεί να έχω και bonus φεύγοντας, πάνω από 1.000 ευρώ. Τα χρήματα δεν είναι πολλά (όπως είπε κι ο ίδιος) αλλά θα έχω και κανονική ασφάλιση. Επίσης της είπε ότι το χειμώνα το κλείνει το γραφείο αλλά αν συνεργαστούμε καλά και θέλω βέβαια, μπορώ να μείνω στο νησί και το χειμώνα και να το κρατήσω εγώ ανοιχτό το γραφείο του. Δεδομένων των συνθηκών αυτή τη στιγμή ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι, έχω ανάμικτα συναισθήματα και εμπιστεύομαι το Θεό να με βοηθήσει και να πάνε όλα καλά. Όταν έχω περισσότερα νέα θα σας πω.
-
Καλησπέρα αστερόκοσμε!!!!!!!!
-
Καλησπέρα Σοκολατίτσα με την όμορφη πρωτευουσιάνα σκυλίτσα! :lol:
-
καλως την ελενα.ειμαστε αστεροκοσμος χωρις αστεροσκονη ομως βρε κοριτσια.θυμωσε λετε η οικοδεσποινα?AUTOTζινα τα 800 ευρω και η πληρης ασφαλιση ειναι δελεαστικα καταλαβαινω ομως οτι δεν θελεις να αφησεις τα ζωακια σου και τους δικους σου.