Εγώ γουστάρω ελληνικό ταμπεραμέντο πάντως!
πας σε μια ξένη χώρα και λες "αντε πότε θα γυρίσω ελλάδα να ακούσω μπινελίκι μου να ισιώσω"
Printable View
Εγώ γουστάρω ελληνικό ταμπεραμέντο πάντως!
πας σε μια ξένη χώρα και λες "αντε πότε θα γυρίσω ελλάδα να ακούσω μπινελίκι μου να ισιώσω"
Θέλεις να μου εξηγήσεις γιατί με χαρακτηρίζεις μονόφθαλμη?
Γιατι παλι σταθηκες στον δικο μου χαρακτηρισμο..Ετσι καταλαβα τουλαχιστον μιας και εγραψες αμεσως μετα απο εμενα..!Δεν εκρινα ποτε κανεναν για το τι κανει ή τι ειναι στην ζωη του κυρα Μαρκελα!!
Μπορεις να με αγνοεις οπως εκανα εδω και πολυ ωρα εγω και οχι να κανεις προσωπικο καυγα με χαρακτηρισμους μαζι μου..Παντως εγω δν ειδα κανενα πεσιμο,μονο εντονη συζητηση..Συγνωμη που δεν λιθοβολιθηκα να ευχαριστηθεις λιγο ρε αδερφε! :)
Η φρινι χαλαρη ειναι οι υπολοιποι εννοω....για να μην παρεξηγουμε
Μνημόνιο δεν ήταν έντονη συζήτηση, ειλικρινά σου λέω, όταν είδα το πρώτο σου μύνημα το διάβασα τρεις φορές για να κατανοήσω προς τι τοσος θυμός...
Δεν θέλω να αρχισω να λέω τώρα ποιος είπε τι, και ποιος ειπε τα χειρότερα, ειπα απλά χαλαρώστε και ότι είναι σωστο να αποφεύγονται εδώ μέσα οι προσωπικές επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοι..Μπορούμε να λέμε τις αποψεις μας και να εκφράζουμε τις διαφωνίες μας σε ήπιο ύφος χωρις να προσβάλλουμε κανένα.
δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε εδω μεσα μαρκελα και mnimonio ? απο την ανοιξη περσυ τη θυμαμαι αυτη τη κοντρα. καθε μερα τα ιδια και τα ιδια, και με παρουσια moderator τωρα να κανει τον διαιτητη (οχι ομως να μοιραζει παρατηρησεις).
εχει ρεπο φαινεται σημερα η Idella, o keep_walking δε μοιραζει παρατηρησεις, και το Ξωτικό οπως παντα απουσιαζει.