βασικα τρωω αμα θελω, δηλ δεν εχω θεμα ωχ πρεπει να φαω. Το προβλημα μου πια ειναι οτι δεν ξερω τι θελω να φαω! Περιεργο ε
Printable View
βασικα τρωω αμα θελω, δηλ δεν εχω θεμα ωχ πρεπει να φαω. Το προβλημα μου πια ειναι οτι δεν ξερω τι θελω να φαω! Περιεργο ε
Δεν έχεις όρεξη για κάτι, ή απλά έχεις όρεξη για τα πάντα; :P
Τάσο τι εννοείς;; Θέμα διατήρησης; Νομίζω πως εδώ και καιρό διατηρείσαι πολύ καλά :) Keep going :D
Δύσκολη η ισορροπία ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις, τον ελάχιστο χρόνο κ.ο.κ.... κι εγώ μέσα στο φόβο του προσωπικού της εταιρείας που ολοένα και μειώνεται, της "αναγνωρισης" της προσπάθειας μου από τη διοίκηση και τις υποτθέμενες προοπτικές εξέλιξης έχω δώσει εδώ και 5-6 μήνες πολλή παραπάνω προσπάθεια, κόπο και χρόνο απ'αυτό που πραγματικά αξίζει για τη θέση μου και τις απολαβές μου. Το μετανιώνω σίγουρα και με στενοχωρεί, επηρέασε αρνητικά τη ζωή μου σε άλλους τομείς αλλά τη προσπάθεια μου δε την επηρέασε, άλλωστε αυτό το κομμάτι το αντιμετωπίζω ως κάτι το εντελώς ανεξάρτητο απ΄όλα τ΄άλλα.
Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να προσαρμοστείς.
Τώρα σκέφτομαι...
σοκολάτες, σοκοφρέτες, κρουασάν, τυποποιημένες μηλόπιτες, πουράκια πραλίνας, τάρτες φρούτων, καριόκες, γαλακτομπούρεκα, μπακλαβάδες με φυστίκι, τα κορνέ του κωνσταντινίδη, πάστες με oreo, cheesecake νεουορκέζικο και χαλβά σιμιγδαλένιο, που έχω τα υλικά για να τον φτιάξω αυτόν, αλλά συγκρατούμαι από το πρωί γιατί υποτίθεται έχω αρχίσει (σήμερα μόλις!) μια καινούρια προσπάθεια!
:spin:
Παναθεμά σε με όλα αυτά έβαλες κι εμένα σε πειρασμούς! αχαχαχαχαχα
Σκέφτομαι πως θελω διακοπέεεες! Και πως σε αυτές τις διακοπές θα μπορέσω να πάω παραλία χωρίς να ντρέπομαι :3
μπα σε καλό σας.. τι μου κάνετε βραδιάτικα..!
εγώ πάλι σκέφτομαι κοκτειλ για κάποιο λόγο :P
Είχα πιει κάποτε ένα coctail που λεγόταν lemon pie! Το πιο υπέροχο ποτό που έχω γευτεί ποτέ μου *_*
ποοοοοοοοοο το έχω πιει σε ένα μαγαζί στην καλαποθάκη(θεσ/νίκη)!!!κορυφαίο!μόνο σε εμένα άρεσε βέβαια, αλλά οι άλλοι δν ξέρουν ούτε να τρώνε ούτε να πίνουν
αχαχαχαχαχα ρε είναι υπεροχο!! Και δεν το κάνουν τα πιο πολλά μαγαζιά, εγώ μόνο σε ένα το έχω βρει εδώ Αθήνα μέχρι τώρα :(
άμα βρεις συνταγή μην μαφήσεις ανενημέρωτη!
αν και πιστεύω οτι γδέρνουν εκατό χιλιάδες τζιζκεικ λεμόνι ,τα λιώνουν κ παρακευάζουν αυτό το συγκλονιστικό νέκταρ.
Πραγματικά!! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η εκπληκτική γευση *_*
Πλάκα πλάκα δεν ειχα ψάξει ποτέ για συνταγή...ίσως ήρθε η ώρα :D
Σήμερα πήγα για ψώνια (πάλι :P ), και ηταν η υπέροχη στιγμή όπου συνειδητοποιησα πως μπορω να πάρω ρούχα απο ΚΑΝΟΝΙΚΑ μαγαζια και μάλιστα χρειάζομαι νουμερο 42 (ενώ όλα βγαίνουν ως 44 κανονικα)!!!
Αχ τι ευτυχία ^_^
ΜΠΡΑΒΩ ΣΚΑΡΛΕΤ!εγώ ακόμα 44 δυστυχώς
Σε ευχαριστω πολύ γλυκιά μου!!! Ειμαι σιγουρη πως συντομα θα πέσεις κι εσύ στο 42 κι ακόμα παρακάτω :D
Σήμερα πήρα κι ένα καινούριο σορτσάκι ^_^ Αχ παιδιά δεν φανταζεστε ΠΟΣΟ χαιρομαι!
Και λεω να ανεβασω σιγά σιγά κι εγώ καμιά φώτο πριν και μετά. Η διαφορά είναι αρκετά αισθητή πλέον :)
Πφ παιδιά δεν ξέρω τι σκατα συμβαίνει αλλά έχω τρελά μουντ σουινγκς. Απο την μία είμαι μεσα στην τρελή χαρα για τα κιλά, απο την άλλη μεσα στην τρελή κατάθλιψη για ολα τα άλλα που συμβαίνουν.....θέλω κάπου να ξεσπάσω και ειλικρινα δεν εχω ιδέα που. Ούτε καν σε ποιον να τα πω να ηρεμήσω :(
α εγώ είμαι όλη αυτιά(μάτια στην συγκεκριμένη περίπτωση).
Αχ σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ, είσαι πολύ καλή :)
Απλά δεν μ'αρέσει να γκρινιάζω τόσο πολύ για τόσο άσχετα θέματα σε ένα φόρουμ που ασχολειται με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Δηλαδή θα αρχίσουν να μου πετάνε ντομάτες τα υπόλοιπα μέλη.... Το ανέφερα κυρίως για να δειξω πως τελικά τα κιλά δεν είναι το κυριοτερο προβλημα μας μιας και εκεί καταλήγω εγώ. Το δικό μου προβλημα π.χ πλέον είναι κοινωνικό, και δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε τίποτα πλέον, πέρα απο την ίδια μου την προσωπικότητα.....(κοινώς τα έχω κάνει λίγο σκατά....)
δν βρίσκω κακό στο να συζητάμε κ κάτι άσχετο πέρα από τα κιλά, την διατροφή κτλ.ειδικά σε ένα τόπικ που προτρέπει να γράψουμε το τι σκεφτόμαστε. αλλωστε η ενασχόληση μονάχα με το βάρος καταντάει ,ακόμα κ σε ένα φόρουμ που αφορά αυτό ,κουραστικό.
οπότε ελπίζω να μην σε προέτρεψα να κάνεις κάτι που θα σε οδηγήσει στο να φας...ντομάτες
ναι το βάρος δν είναι το κυριότερο πρόβλημα αλλά έχει υπεραναλυθεί ,ανοίξει μίλιον τόπικ σε αυτό το φόρουμ που ακριβώς αποδεικνύει κ αυτό που λες.
πάντως σε καταλαβαίνω κεγώ κοινωνικά δν είμαι στα καλύτερά μου
Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει ποτέ, αλλά έχω αυτή την αίσθηση πως το εγώ μου, ως προσωπικότητα κυρίως, δεν είναι "άξιο" για καλές φιλίες κλπ......
οι καλές φιλίες θέλουν χρόνο και χώρο στην ζωή μας. δν θέλουν να περιορίσουμε το εγώ μας. δν μου χει τύχει αυτό που λες. μου χει τύχει το ανάποδο, να γίνομε πολύ διαθέσιμη και δεδομένη περιορίζοντας το εγώ μου και στο τέλος βγάζοντας ανασφάλειες και πικρία.
δν μπορώ να ξέρω πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αλλά το γεγονός οτι κάνεις αυτοκριτική είναι καλό. μιλώντας για μένα, μια ζωή όλα τα αντιμετωπίζω με παράπονο κ πάντα μου φταίνε οι άλλοι. πολύ λάθος.
Επίσης πολύ λάθος είναι να τα βάζουμε με τον εαυτό μας μονίμως, γιατι δεν γινεται πάντα να φταίμε εμείς. Εγω το αυτομαστιγωμα το έχω κάνει καραμέλα και νομίζω πως δεν μου κάνει καλό.
Και μιας και μιλάμε για φιλίες, πραγματικά μου έχει λείψει ένας πραγματικός φίλος :(
α να μην αυτομαστιγωνόμαστε κιόλας!μια αυτοκριτική φτάνει. πιστεύω scarlet οτι σου αξίζει ένας καλός φίλος και δύο και δέκα.αν σκέφτεσαι οτι κάτι δν σου αξίζει τότε πως θα το έχεις? καμιά φορά είναι κ θέμα τύχης κ συνθηκών.σύντομα θα βρεις ένα φίλο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. δώσε λίγο χρόνο και αν είσαι ανοιχτή σύντομα θα κάνεις πολλές κ καλές φιλίες.δν ξέρω πόσο χρονών είσαι. εμένα πάντως οι αληθινές κ καλές μου φιλίες δημιουργήθηκαν μετά τα 23. άλλοι κάνουν φίλους από μωρά παιδιά κ τους κρατάνε για πάντα πολύ τύχη αυτό. εμένα οι παιδικοί κ εφηβικοί μου φίλοι έμειναν εκεί πίσω κ καμιά φορά τους βλέπω ίσα ίσα για να κρατάω μια επαφή. αλλά στην πραγματικότητα δν έχω τίποτα να πω.
21 είμαι, και απο παρέες δόξασι ο θεός άλλο τίποτα. Εγώ μιλάω για πραγματικές φιλίες όμως, κι όχι απλά παρέες. Ελπίζω να έρθει σύντομα κι αυτό :)
Χριστός Ανέστη!
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Να έχουμε όλοι μας ό,τι επιθυμούμε! :thumbup:
Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Υγεία κ πολύ πολύ αγάπη!!! :) <3
Αληθως Ανεστη!!!! Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα!!!!!!
(Ας φαμε σημερα και αυριο, και απο μεθαυριο ξαναρχιζουμε τη προσπαθεια μας!!!)
Καλα να περασετε ολοι!!!!!!!! :bouncy:
Αχ παιδιά δεν πάει έτσι! Να φάμε και σημερα και αύριο και μεθαύριο, και για πάντα αλλά να μην ξεκοιλιαζόμαστε. Τι έχουμε πει; Είναι τρόπος ζωής όχι ένα διάλειμα απο την καθημερινότητα. Άντε και καλή μας μέρα :)
μωρε ετσι ειναι Scarllet, αλλα αν τρωω τσουρεκια και μωσαικα καθε μερα θα γινω πιο μπαλα απο ο,τι ειμαι...Οποτε θα το ριξω λιγο εξω σημερα, και μετα θα μαζευτω...:yes:
αχ αυτές οι λιχουδιές...
Υπομονή παιδιά. Κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε;
Scarlletάκι μου, είχες κάνει sleeve απο τόσο μικρούλα??
Ναι το έκανα πριν 4 μήνες ακριβώς :)
Μπράβο στο κουράγιο και τη δύναμή σου!! Το θεωρώ μεγάλη απόφαση!!! Καλή συνέχεια!!!!! <3
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ :) Επίσης!!
Σκέφτομαι πόσο θέλω να τελειώσει η ρημάδα η εξεταστική....-_-
Εχω τετοιο αγχος με τα κιλα, που πριν βρηκα ασπρη τριχα στα μαλλια μου. Εχω σοκαριστει και στενοχωρηθει παρα πολυ.
Ολα αυτα για μια κοιλια και για το πως δειχνω στους αλλους και γιατι του αλλου δεν του αρεσω επειδη ειμαι υπερβαρη. Μη σωσει!!!!!! Θελω τα νιατα μου πισω!!!!!!!! (θελω να κλαψω...........)
δν θέλω να σου πω ψέματα , στην ορκωμοσία μου κεγώ κάπως έτσι ένιωθα κ ήμουν μόλισ 65 κιλά ενώ τώρα είμαι 75(μπορεί κ 74:P )κ νιώθω πολύ καλύτερα τώρα. πιο σίγουρη ,πιο δυναμική, δν δίνω τόσο σημασία στην εξωτερική μου εμφάνιση,θα νιώσω πολλές φορές άβολα ή οτι δν είμαι αρκετά καλή αλλά σίγουρα είμαι καλύτερα απότι τότε.
επίσης μου την είχε χαλάσει κ εμένα o "the one that must be not be named" γιατί δν ήθελε καν να παραστεί για να με χαρεί. έφταιγα κεγώ βέβαια ,έπρεπε να χρησιμοποιήσω πιο γυναικουλίστικες μεθόδους για να τον κάνω να έρθει, χαίρομαι τώρα που δν το έκανα τότε. τώρα είμαι με κάποιον που μαγαπάει κ με θέλει κ 800 κιλά να φτάσω(καλά ας μην υπερβάλουμε κ τόσο)
είσαι σίγουρη οτι δν σε θέλει επειδή είσαι υπέρβαρη? στο έχει πει?
ps.το μόνο ευχάριστο που μου έχει μείνει από την αποφοίτησή μου είναι ένα ζευγάρι παππούτσια που θα το φοράω για όσο αντέξει. είναι συγκλονιστικό κ πολύ βολικό.
γιαυτό μην κάνεις τα ίδια λάθη με εμένα φρόντισε να χαρείς την αποφοίτησή σου, τουλάχιστον να σου μείνει εκτός από τα παππούτσια κ κανα ρουχαλάκι,διάλεξε σωστά.:smirk: τι πεζή που είμαι.
α κ επίσης θέλω να σου πω οτι μετά έβλεπα τις φωτογραφίες τις αποφοίτησης κ έλεγα τι μπάζο που είμαι κ τώρα τις βλέπω κ λέω μια χαρά κουκλάρα ήμουν. αν το ήξερα οτι ήμουν τόσο καλή θα είχα πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση τότε
Μανταμ σου σου, σε ευχαριστω παααρα πολυ για την απαντηση!!!
Δεν ειναι μονο το θεμα της ορκωμοσιας...(αν και εχω κολλημα και με αυτο). Ειναι γενικα το κομπλεξ που μου εχουν δημιουργησει τα παραπανω κιλα. Ολη την ωρα καθομαι μες στο αγχος, ψαχνω για διαιτες και τελικα αντι να κουνιεμαι και να κανω κατι, γερναω απο το αγχος μου και καθομαι μονο στο pc.
Η ασπρη τριχα ήταν το αποκορυφωμα.
Όταν ημουν 10-15 κιλα παραπανω καποιες φορες δεν ηθελα να βγω απο το σπιτι!!
Νιωθω απλά αχαριστη και με εκνευριζω που νιωθω ετσι.
Ο ακατανομαστος ημουν σιγουρη οτι θα με εβλεπε αλλιως αν ημουν σαν τα μοντελα που του αρεσουν κατα καιρους.
Εχεις απολυτο δικιο, και σε ευχαριστω για τη συμβουλη!!! Θα προσπαθησω να χαλαρωσω!!
Θελει πολλη προσπαθεια γτ το αγχος μου κοντευει να με πνιξει.
Θα τη παλεψω, πιστευω...
Χαιρομαι παρα πολυ που βρηκες εναν ανθρωπο που σε αγαπαει!!! Το ευχομαι αυτο σε ολες τις κοπελες!!!
κλάψε αν σε βοηθήσει, αλλά το να κλάψεις θα σε βοηθήσει να γίνουν όλα όπως τα θες?Quote:
Originally posted by afratoulini90
Εχω τετοιο αγχος με τα κιλα, που πριν βρηκα ασπρη τριχα στα μαλλια μου. Εχω σοκαριστει και στενοχωρηθει παρα πολυ.
Ολα αυτα για μια κοιλια και για το πως δειχνω στους αλλους και γιατι του αλλου δεν του αρεσω επειδη ειμαι υπερβαρη. Μη σωσει!!!!!! Θελω τα νιατα μου πισω!!!!!!!! (θελω να κλαψω...........)
κλάψε, ξέσπασε, ηρέμησε, πάρε αποφάσεις και τήρησε τες. μόνο έτσι θα δεις ουσιαστική διαφορά.
και από προσωπική πείρα, μην δίνεις αξία σε άτομα επιφανειακά, που κοιτάζουν μόνο εμφάνιση και δεν δίνουν αξία στον χαρακτήρα του άλλου. δεν αξίζουν κάτι τέτοιοι και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε τόσο πιο καλά θα περάσουμε. τι σου λέω βέβαια, αν εσύ καίγεσαι για αυτόν σιγά μην με ακούσεις, και σε καταλαβαίνω, παθούσα είμαι.
απλά, πολλά χρόνια μετά, κατάφερα να μην με νοιάζει το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα, και ό,τι τυχόν αλλαγές θέλω να κάνω πάνω μου, να τις κάνω για να ικανοποιήσω το δικό μου εγώ, και όχι για να με προσέξει κάποιος άλλος.