Χαλιααααα, οπως παντα
Printable View
Χαλιααααα, οπως παντα
μην ανυσιχεις ιοαννη θα το λυσουμε το προβλημα :-)
πες μας κάποια από τις ευφάνταστες λύσεις τις οποίες συνήθως προτίνεις, αφού το φόρουμ αποτελεί το χώρο στη ζωή σου στον οποίο κάνεις καριέρα. Μου φαινεται πως ο δημιουργικος χρόνος της κάθε σου μέρας βρίσκετε εδώ, και με καποια καλα σχόλια για σενα πήρανε τα μυαλά σου αέρα.
Οι ευφάνταστες λύσεις σου φτιάχνουν το κεφι, αλλάζει η διάθεση κι έτσι βρίσκονται και οι λύσεις. Άρα βοηθάς.
..κρατας πικρίες μέσα σου τελικα. Κατι που σου ειπε καποιος και δε σ' αρεσε άμα σου δοθει η ευκαιρια πρέπει να πεις κάτι για ανταπόδοση. Εισαι κι απ τα καλα παιδια.....
Καλημέρα :)
Χθες πήγα για ύπνο, ένιωθα ότι ήταν η μόνη λύση με τα χάλια που είχα ώστε να μην σκέφτομαι και να μην νιώθω τίποτα...οπότε τώρα είδα το μήνυμα σου και σ' ευχαριστώ πολύ για την καλή σου πρόθεση...
Ούτε σήμερα νιώθω καλά, κοιμήθηκα χάλια, έβλεπα συνέχεια όνειρα και δεν άφησαν το μυαλό μου να ξεκουραστεί και νιώθω λες και δεν κοιμήθηκα...συν του ότι έχω τρομερό πονοκέφαλο...τί να κάνω για να περάσει αυτό το άσχημο συναίσθημα; Γιατί δεν νιώθω καλά ούτε ψυχολογικά...είμαι ακόμα επηρεασμένη από τη χθεσινή άσχημη διάθεση...
Δεν ξέρω πως να προχωρήσω.. να πάω μπροστά, να δω το μέλλον... είμαι σε απόγνωση.. θέλω να κλάψω... αλλά κι αυτό θέλει προσπάθεια.. κι εγώ νιώθω πως δεν έχω τι δύναμη πια, για τίποτα...
θέλω να συνεχίσω να ζω σαν άνθρωπος... να βρω πάλι το μονοπάτι μου κι ας βαδίσω μόνος.. δε με τρομάζει τόσο αυτό... η ατελείωτη αγωνία με τρομάζει...
Σκιάζει τα πάντα, όπως ένα σύννεφο, ένα συναίσθημα μελαγχολικό. Στο βαθος είναι τα μακροχρόνια αίτια που το δημιούργησαν, τα οποία έχουν δωσει τη θέση τους στο συναίσθημα αυτο, το οποίο ωστόσο έχουν προκαλέσει.
Δεν μπορω να βγαινω για καφε με τον καθε μαλακα, να προλαβαίνει να κτυπάει γκόμενες που γουστάρω, άτομο που δεν έχει υπόθεση και μετά να μου το παίζει ήρεμος και να μου παριστανει οτι νιάζεται για μενα. Κοπελες με τις οποιες σίγουρα έχω πιθανότητες να δεχτουν να κανουν κατι μαζι μου. Απλα επειδη εκανα λίγο υποχώρηση επειδη μίλησε αυτος πρωτος. Καλυτερα κανεις αμα εχει τετοιους σκοπους ας βγαινει μόνος.
Δε νομιζω οτι σ κλέβει τις γκομενες. Οι γκομενες έχουν μυαλό ζωή γούστο επιλογές γνώμη κ γενικά είναι άνθρωποι.
απομακρυνσου αν είναι μαλακες. θα γλιτώσεις κ την ανταγωνιστικότητα π νιώθεις κ θα σκεφτείς τ πράγματα αλλιώς.
πάντως όσο πιο μισητα -- σε εισαγωγικά-- αντιμετωπιζεις τον κοσμο έτσι σ συμπεριφέρεται κ αυτός.
ο κόσμος έχει διαίσθηση κ ένστικτο.
Κ για να μην είμαι off topic :
Νιώθω καλά. :)
Τίποτα, δεν νιώθω τίποτα.... τώρα δε με νοιάζει τίποτα... σε μια ώρα μπορεί να ξαναγυρίσουν όλα τα επώδυνα συναισθήματα αλλά τώρα, τίποτα
Μπαινει αυτος στη μεση και κανει φαση και συνεπώς μου τα χαλάει, νοειται πως δεν τις κλέβει, αφού εννοείται πως ισχύει αυτό που λες. Καλυτερα να βγαινω μόνος ή με κάποια παρέα αδιάφορη από τέτοια.
Είναι να μην μου συμπεριφερθει κανεις με άκομψο τροπο ή να προσπαθησει να με ξεγελάσει. Τότε δυστυχώς αντιμετωπίζω τον κόσμο με τον τροπο που περιγραφεις.
Νιώθω καλύτερα από χθες...
Νιωθω μοναξια, απελπισια, θλιψη.
Νιωθω αχρηστη, ανικανη για αυτοβελτιωση.
Νιωθω πως οτι μου συμβαινει μου αξιζει.
Νιωθω οτι εχω προβλημα που εχω προβλημα (κανενα νοημα?).
Νιωθω πως δε θα αλλαξει κατι... και η ευθυνη δικη μου. Δε μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου και η ηλιθια περιμενω να βοηθηθω απο αλλου. Περιμενε ζωον...
τελευταια ξυπναω ασχημα, τη μια λογο τσακωμων των γειτονων, την αλλη λογο ενος σκυλου που εχουν παρατημενο στη ταρατσα, την αλλη με τη φασαρια απ'τα βρωμογατα, την αλλη απο μουσικες που βαζουν τα σκατομαγαζα, μη πουμε για τα κωλαμαξα που δε σταματουν ποτε να περνουν. αρρωστη ζωη σ'αρρωστημενη πολη.
Χάλια...πάλι δεν κοιμήθηκα καλά...
Εγώ νομίζω πως δεν είσαι τίποτα απ όλα αυτά..
''Νιωθω αχρηστη, ανικανη για αυτοβελτιωση.
Νιωθω πως οτι μου συμβαινει μου αξιζει.
Νιωθω οτι εχω προβλημα που εχω προβλημα (κανενα νοημα?).
Νιωθω πως δε θα αλλαξει κατι... και η ευθυνη δικη μου. Δε μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου και η ηλιθια περιμενω να βοηθηθω απο αλλου. Περιμενε ζωον''
Περνάς σίγουρα κάποια δύσκολη κατάσταση... μπορεί να είσαι μόνη, μπορεί να μην είσαι και να νιώθεις μόνη.. που είναι χειρότερο...
Έτσι νιώθω κι εγώ πολλές φορές.. αλλά έχω καταλάβει ότι, όταν νιώθω έτσι, ποτέ, δεν κρίνω σωστά τον εαυτό μου... για τους άλλους, τους περισσότερους.. δε με νοιάζει έτσι κι αλλιώς..
Οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανή, χρήσιμη, έξυπνη κλπ. υπάρχουν, ''σε ψάχνουν'', κάποια στιγμή θα βρεις τη δύναμη να τους ''ψάξεις'' κι εσύ..
Πολλοί άνθρωποι, κι εγώ ανάμεσα τους.. αυτό περιμένουμε, να βρούμε τη δύναμη... την πίστη.... την υπομονή... λοιπόν μη χάνεις το κουράγιο σου όσο δύσκολο κι επώδυνο κι αν είναι.. ''όλα θα πάνε καλά''
δε περιμενα μεχρι το καλοκαιρι και κουρευτικα ψες το μεσημερι (+10), ομως το βραδυ ηταν τοσοοοο βαρετοοοοο που κοντεψα να βαρεσω ενεσα (-9), και τελικα περασα σαββατοβραδο βλεπωντας Ζαμπιδη (+5), δειχνωντας μας πως σημασια εχει ο αγωνας οχι η νικη.
δεν ειμαι μονη,αλλα αισθανομαι μια απεραντη μοναξια μεσα στην ψυχη μου!!!
υπαρχει χειροτερο απο αυτο;;;
κοντευω να σκασω,εχω χρονια να μιλησω σε ανθρωπο μεσα απο την ψυχη μου,θελω εναν κολλητο επειγοντως..
δεν εχω κανεναν,εχω γνωστους μονο..
σκοτωνω ανθρωπο τωρα για μια μαλακια.
νευρα
νευρα
νευρα
Ρε παιδιά χαλαρώστε και απολαύστε την όμορφη ημέρα....
Μμμμμ δεν είμαι και στα καλύτερα μου, είμαι σε μια δουλιά που δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει, θέλω να ζητήσω άδεια 2 μέρες απο το αφεντικό όμως φοβάμαι γιατί πάντα μου κανει πρόβλημα, νυστάζω, έχω προβληματισμούς για την σχέση μου, πεινάω, θέλω επειγόντως καφέ :).. όμως σκεύτομε πως εγώ και όσοι αγαπώ έχουν την υγεία τους, πως έρχετε το αγαπημένο μου καλοκαιράκι, φέρνω την μυρωδιά της θάλασσας στον νου και την αίσθηση της καυτής άμμου στα πόδια μου, σκεύτομε πως ίσως καταφέρω να πάω ένα ταξιδάκι το καλοκαίρι και όλα αυτά με κάνουν να νιώθω καλύτερα.
Κάπως έτσι ειναι ΙΟΥΛΙΤΑ. Άμα η δουλειά που κανουμε δε μας ευχαριστει, για να μην αφηνουμε την κατασταση αυτη να μας ριχνει και να μας απογοητευει γενικα, στρεφουμε τη σκέψη μας σ΄αυτα που μας ευχαριστουν. Κι αυτο το κανουμε οταν συνηθως δεν υπάχρει φως αλλαγης στον οριζοντα.
όντως, και μακάρι όλοι να βρίσκουμε σκέψεις που μας ευχαριστούν γαι να ξεφεύγουμε έστω και για λίγο απο την άσχημη πραγματικότητα.΄Είδα μια συνέντευξη παλιά όπου μια γυναίκα έζησε 102 χρόνια, την ρώτησαν πιο ήταν το μυστικό της που έζησε τόσα χρόνια κι αυτή απάντησε πως πάντα είχε ένα ευχάριστο συμβάν να περιμένει, πάντα κι έτσι με το να περιμένει πάντα αυτό το κάτι που θα ερχόταν είπε πως έζησε πολλά χρόνια. αυτό το κάτι μπορεί να είναι μια εκδρομή προγραμματισμένη για το σαββατοκυρίακο, ένας αγώνας ποδοσφαιρου, ένα ταξίδι, ένας γάμος ή ακόμη και μια βόλτα στα μαγαζιά. καλό είναι να έχουμε κάτι να περιμένουμε πάντα, την Κυριακή το πρώι όταν ξύπνησα και ήμουν ακόμη στο κρεβάτι δεν είχα ορεξη να σηκωθώ και έμεινα μέχρι αργά διότι για τους επομενους μήνες δεν έχω κάτι προγραμματισμένο για να περιμένω και να μου δίνει δύναμη. δεν λέω φυσικά πως δνε πρέπει να ΄ζούμε στο τώρα και να χάνουμε τις στιγμές που ζουν στο σήμερα όχι. το να έχουμε κάτι όμορφο να περιμένουμε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και κυλάει η μέρα μας με πιο πολυ διάθεση.
Αισθανομαι παράξενα γιατι σημερα ειναι τα γενεθλια μου και ολοι τα πήραν λιγο αψήφιστα σε σχεση με αλλες φορες..και κλεινω τα 18 σημερα! Με εχει πάρει απο κάτω εχω και φροντιστηριο σημερα!
Ευχαριστω! :)
Κουρασμένος χρειάζομαι μια άδεια όπως και δήποτε.....
εγω να δεις άδεια που χρειάζομαι... κι εχω βαλει στο νου μου ενα προγραμμα που αργει να τελειωσει. Προκειται ειτε για υποτιθεται υποχρεώσεις που εχω φτιαξει για μενα ειτε για εγνοιες που για αλλους δεν ειναι.
Άδεια μπορω να πάρω, μόνο που ο νους μου δεν νομιζω ευκολα να καθαρίσει, απλά είναι για να ηρεμησει καπως και να αλλάξει για λίγο παραστασεις.
Τουλάχιστον όλες αυτες τις ωρες περνάς καλα? κανεις κατι που σε γεμίζει?
... μην το κουνησεις απ εκει αν δεν βρεις πρωτα κατι αλλο καλύτερο του, εκτος κι αν εισαι σ αυτο που ηθελες.
δυστυχως σε ότι κι αν κανουμε δεν βρίσκουμε τα πάντα ρόδινα, γι αυτο υπομονη....
Mου έριξε μια κουβεντα αλλά θα του την πω μετα. Ξυπνησα με μια περίεργη κατασταση, νεύρα κυρίως.. Αρνητικα συναισθηματα, χωρις κατ΄αναγκη να προερχονται απο συγκεκριμενη σκέψη, που επενεργουν ως συννεφο που επισκιάζει τα πάντα στην σκέψη και δεν τα αφηνει να αποδώσουν.
Όπως τον καθενα ξεχωρίζει ορισμένος χαρακτήρας, κατα ανάλογο τρόπο, τον χαρακτηρίζει και ορισμένη κατασταση ψυχολογίας (με μικρα σκαμπανεβασματα κι αποκλισεις εννοειται, αλλά στον πυρήνα καμιά ουσιώδης μεταβολή).
Δυστυχως το ρολόι δε γυρνάει πίσω, χασαμε πολλά επεισόδια, έτσι, αφού μας εμειναν απωθημενα, ασχολούμαστε τωρα με τα μπαλώματα.
Χάλια...οι εφιάλτες συνεχίζονται κι επιπλέον νιώθω πιασμένη από την ένταση...πονάω... :(
Σημερα το μεσημερι με τρακαρε ενα βανακι μιας εταιρειας κοτοπουλων...Αναρωτιεμαι ανηκε στον ομιλο Μαγκαιβερ,εβαλε σε εφαρμογη το σχεδιο εξοντωσης των μελων του φορουμ?
.......lol........