αχ και εγω θελω ενα ταξιδακι.
Printable View
αχ και εγω θελω ενα ταξιδακι.
Επέστρεψα. Κάναμε μία τρύπα στο νερό γιατί παρόλο που έλεγαν ελάτε να ρωτήσετε ότι θέλετε, όταν πήγαμε ήταν κάποιος και μιλούσε και γύρω στα 15 άτομα τον άκουγαν. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο ξεκούδουνο και να πούμε τον πόνο μας. Θα πάρουμε αύριο τηλ. στα κινητά που δίνουν και θα ρωτήσουμε.
Καλλιόπη μην ανησυχείς γιατί η πλειοψηφία των σλιβάτων αναρρώνει γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Να σκέφτεσαι μόνο τα καλά και να μην αφήνεις να μπαίνουν στο μυαλό σου άσχημες σκέψεις. Χαίρομαι που είσαι αποφασισμένη γιατί ξέρω από τον εαυτό μου ότι δεν θα το μετανοιώσεις. Περιμένω πως και πως να έρθεις πάλι στην παρέα μας με το νέο σου στομαχάκι και να λέμε τα σλιβοθέματά μας!
Σοκολατίτσα καλή επιτυχία στην αίτησή σου, να πάνε όλα καλά για να βρεις κι εσύ το δρόμο σου. Επίσης εύχομαι να τους καούν όλες οι άλλες αιτήσεις και να διασωθεί μόνο η δική σου!! :lol:
Γλαύκη έχω μία ντουλάπα μόνο και λόγω έλλειψης χώρου τα ρούχα μου μπορώ να τα τακτοποιήσω μόνο σε σακούλες σκουπιδιών στο πατάρι. Γι'αυτό και γράφω απ'έξω τι βρίσκεται σε κάθε σακούλα κι επειδή ανοιγοκλείνω σαν ακορντεόν τόσα χρόνια προέκυψαν και οι εν λόγω τίτλοι!
μπρεϊκάκι γλυκό, σε ευχαριστώ όπως και όλες σας για τις ευχές σας για καλό μου ταξίδι! Θα το φάω το τριγωνάκι στο υπόσχομαι , θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παρόλο που-τι να σου πω- θα πιεστώ πολύ! :lol::lol:Quote:
Originally posted by break
Γιωτάκι καλό ταξίδι να έχεις, να περάσεις όμορφα στη Σαλόνικα κ να φας ένα τριγωνάκι για εμένα που είναι κ απο τα αγαπημένα μου γλυκά! Το μυαλό συνέχεια στο φαγητό το έχω κ θέλω να χάσω κ κιλά τρομάρα μου!!!!!!!
μου ηρθε σημερα περιοδος και εχω πεθανει.
Αποτέλεσμα αγώνα Τζίνα - Ρούχα: 1-0. Τα δοκίμασα όλα και μου κάνουν. Χρειάζομαι μόνο φούστα σε μαύρο χρώμα, γιατί αυτές που έχω είναι φαρδιές και δε μου κάνουν, για να την φοράω τις δύσκολες μέρες προς αποφυγή ατυχήματος. Μου αρέσουν τα ανοιχτά χρώματα το καλοκαίρι αλλά εκείνες τις μέρες φοράω κάτι σκούρο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Βρήκα και μία ξεχασμένη μπλούζα που φορούσα όταν έπαιζα σε μία ομάδα μπόουλινγκ παλιά και έχει το σήμα της ομάδας επάνω. Αλλά τώρα που μου κάνει η μπλούζα δεν μπορώ να παίξω μπόουλινγκ!! Ως ψωνιοΤζίνα έχω και δική μου μπάλα που γράφει Gina επάνω αλλά ζυγίζει 11 ή 12 κιλά, δεν θυμάμαι καλά, οπότε δεν έχω ιδέα αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω μπόουλινγκ. Ως παχιά δεν μπορούσα να γλιστρήσω τρέχοντας στο διάδρομο και να φέρω την μπάλα από πίσω μπροστά αφού έβρισκε στο "λόφο" μπούτι μου και τώρα που αδυνάτισα δεν μπορώ να σηκώσω τη μπάλα γκρρρρ. Αφού το θυμήθηκα τώρα θα ρωτήσω και το χειρούργο μου αν θα μπορώ κάποια στιγμή να ξαναπαίξω, φοβάμαι γιατί δεν έχει και πλέγμα η κήλη κι είναι πιο επίφοβο να ξανασυμβεί.
:lol: :lol: :lol: :lol: ʼλλο κακό να μη σε βρει!! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
μπρεϊκάκι γλυκό, σε ευχαριστώ όπως και όλες σας για τις ευχές σας για καλό μου ταξίδι! Θα το φάω το τριγωνάκι στο υπόσχομαι , θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παρόλο που-τι να σου πω- θα πιεστώ πολύ! :lol::lol:Quote:
Originally posted by break
Γιωτάκι καλό ταξίδι να έχεις, να περάσεις όμορφα στη Σαλόνικα κ να φας ένα τριγωνάκι για εμένα που είναι κ απο τα αγαπημένα μου γλυκά! Το μυαλό συνέχεια στο φαγητό το έχω κ θέλω να χάσω κ κιλά τρομάρα μου!!!!!!!
Δεν παίρνεις κάτι για τους πόνους;Quote:
Originally posted by eleni198621
μου ηρθε σημερα περιοδος και εχω πεθανει.
ολο δικο σου.
μακαρι να μπορουσα να παρω πονσταν αλλα θα με σκοτωσει.θα βαλω θερμοφορα πριν πεσω.
Ευχαριστώ Λίλα, τούρτα είναι; Αν ναι, τον έτρωγα ευχαρίστως το διάδρομο!
ναι τουρτιτσα.τρωω τη δουλεια της γλαυκης
:lol::lol::lol::lol::lol:
Μόλις γύρισα κορίτσια μη νομίζετε πως είμαι εδώ κ δεν σας μιλάω επειδή είμαι on line
Λίλα τώρα θα δω το u2u
Μωρέ Τζινάκι τι το θέλεις το άθλημα τώρα, μωρέ 12 κιλά η μπάλα? Ασχολείσου με άλλα αθλήματα τώρα με μικρότερα μπαλάκια........................ επ πονηρά μυαλά εννοούσα το τένις!!!!!!!
:P
Σοκολατίτσα το τένις είναι ακριβό άθλημα. Θα μείνω στο μπόουλινγκ που είναι πόρωση και μ'αρέσει πολύ και για όσο δεν θα μπορώ να παίξω θα κάνω strike με τα λαλαγγομπαλάκια!! :lol: :lol:
Και εμεις το τεννις σκεφτηκαμε ελενα.