-
Καλησπέρα αστεροκοριτσάκια μου όμορφα!!!!!Τι ωραία νέα που διαβάζω!!!!!Συγχαρητήρια στο Τζινάκι και στο Ελλάκι που έχουν τη δουλειά στο τσεπάκι!!!!! Λιλάκο κ Ελενάκι καλή επιτυχία κ στην δική σας προσπάθεια εύρεσης εργασίας!!!!!Γλαυκούλη κ Καλλιοπίτσα υπομονή κ θα έρθει κ η σειρά σας!!!!!
-
Καλως το γιωτακι μας το κουρασμενο.καλα εισαι?Τζινα εχεις δει καθολου το blue blood?
-
Καλησπέρα Γιωτάκι. Κάνεις το τσιγαράκι σου και ετοιμάζεσαι να πας για ύπνο;
-
Λίλα εννοείς τη σειρά με τον Τομ Σέλεκ; Δεν την έχω δει, μου φάνηκε λίγο από τα ίδια, αμερικανιά. Και το homeland είναι λίγο αμερικανιά αλλά έχει ωραία και ιδιαίτερη υπόθεση. Εσύ το βλέπεις το blue blood;
-
Γεία σας κούκλες μου!!!!!Ευτυχώς είμαι καλά άλλα δε νιώθω το σώμα μου!!!!!Πολύ ταλαιπωρία!!!!Τα τσιγαρακια μου τα κάπνισα κ με το παραπάνω (τρία πακέτα) !Το νιώθω ότι θα κοιμηθω πάλι συνδεδεμένη άλλα δε μπορώ γιατί μου λείπετε
-
Βρε Γιωτάκι πως προλαβαίνεις με τις πολλές ώρες που δουλεύεις και καπνίζεις τόσο πολύ; Μήπως τα περισσότερα τσιγάρα απλώς καίγονται; Αν μείνεις on line το βράδυ χρεώνεσαι;
-
Οχι τζινα δεν τη βλεπω ομως το καλοκαιρι που δεν θα εχω τι να δω μπορει να πεσω στην αναγκη του.γιωτακι ειμαστε αξιαγαπητες ολες εδω πως να μη λειπουμε η μια στην αλλη.
-
Hallooooo!
Μπήκα για ένα γρήγορo Αμαζονεεεεες μου! :lol:
-
Αχ παλι στις ξεπετες πεσαμε.
-
Γειά σου Eli. Ξεπέταξέ μας, ξεπέταξέ μας!!:lol:
-
Αγάπες μου όμορφες σας αφήνω γεία κ πάω για τουφα γιατί σκουντουφλάω!!!!!Καλό βράδυ να έχουμε!!!!!Μάκια!!!!!!!!!!
-
Καληνύχτα Γιωτάκι μου!
Μου φαίνεται άλλη έχει το όνομα και άλλη την χάρη :lol:
Καλή ξεκούραση ταλαιπωρημένο μας Γιωτάκι όνειρα γλυκά και άκαπνα!
-
Γιωτακι καλη ξεκουραση.καληνυχτα.
-
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση.
-
Καλή ξεκούραση κ απο εμένα!!!!
Elaki κ η ξεπέτα έχει τη χάρη της :starhit: