Καλά οι συγκεκριμένες γυναίκες τον ιό τον κουβαλάνε από γεννησιμιού Τους χαχα!
Printable View
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.. Να είσαστε καλά για να μας σπάτε τα νεύρα.
Ευχαριστούμε... :)
Αν και δεν θέλουμε όλες να σας σπάμε τα νεύρα... :p
Ευχαριστούμε :)
Ευχαριστούμε αλλά εγώ δεν γιορτάζω σήμερα....
Η ζωή είναι μεγάλος τζογαδορος και κρατά καλά κρυμμένα χαρτιά..Όταν αποφασίζει πως τα όνειρα κάποιου θα μείνουν ανεκπληρωτα, είναι επειδή εκείνος δεν τα αγάπησε τόσο πολύ, κουράστηκε, βαρέθηκε.. Όμως σαν βλέπει πως η αγάπη του είναι πιο πάνω από τις αντοχές του, πετά το άσσο τον καλό και το παιχνίδι ανατρέπεται.. Χαμένοι της ψυχής είναι εκείνοι που η στωικοτητα τους σταματάει σε εμπόδια, που πέφτουν και δεν ξανασηκωνονται ή καταλήγουν τραυματίες ή και παραλυτοι κολλημένοι στους φόβους τους.. Το πιο σπουδαίο στη ζωή είναι να παλεύεις με ότι φοβάσαι και να το νικάς.. Ακόμη κι αν δεν νικήσεις θα ξαναπαλεψεις, θα ξαναπροσπαθησεις ξανά και ξανά μέχρι να κουρασεις τον αντίπαλο σου και να υποχωρήσει.. Όποιος έχει ψυχή δεν χάνεται και η ύλη δεν μπορεί να γίνει βοηθός σε ζητήματα καρδιάς, ούτε καν παρηγορητης... Οι καρδιές δεν αγοράζονται, δεν έχουν τιμή.. Τιμή έχει μόνο η ύλη..
Αν τα άψυχα πράγματα που στολίζουν την ζωή σου είναι πολύ πιο σημαντικά από την καρδιά, τότε δεν θα σου πετάξει το καλό χαρτί της... Θα το φυλάξει για κάποιον άλλον που περιμένει παλεύοντας με τα θεριά, πέφτει, σηκώνεται και ξανασηκωνεται.....
αγορια του φορουμ πρεπει να μαθετε κατι για τα κοριτσια του φορουμ
ηταν ο διαβολοσ και βρισκει τον ελληνα του λεει δε φοβασαι την καταιγιδα του λεει ο ελληνασ εγω ειμαι η καταιγιδα πεταγονται κι αυτεσ κ λενε εμεισ ειμαστε οι κολλητεσ του δηλαδη αυτεσ ειναι κολλητεσ με την καταιγιδα και παιζουν μπατσεσ με τον ψηλο εγω σασ τα ειπα το καθηκον μου το εκανα ευθυνη δικη σασ αυτα
happy international womans day
ελις πως εισαι;
συνεχιζεις να πηγαινεις στα χωραφια?
Στο τελος της χρονιας θα το πω της δασκαλας. Εμεις οι αντρες ειμαστε που χριζουμε προστασιας, οχι οι γυναικες.
Eπι τη ευκαιρεια , μην τσακωθεις με γυναικα , θα σε κατατροπωσει, και θα βγεις κι ο φταιχτης επιπλεον.......απαπαπα , γλωσοκοπανες φοβερες........δεν τσακωνομαι ποτε με γυναικες , κακη εμπειρια εχω ......