Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αδελφες νοσοκομες μια κ εισαστε κ οι δυο εδω,SOS,μαλλον εχω κολικο του νεφρου......ποναω!
ααααααααχχχχχχχχχχοοοοοοο ουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!
Printable View
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αδελφες νοσοκομες μια κ εισαστε κ οι δυο εδω,SOS,μαλλον εχω κολικο του νεφρου......ποναω!
ααααααααχχχχχχχχχχοοοοοοο ουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!
Γλαύκη κ πολλά νερά!!!!
Γλαύκη περαστικά σου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να σου περάσει γρήγορα.
CyberΤζίνα με τα όλα της!:spin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli εγώ το έχω εξελίξει το θέμα. Έχω και το subtitle workshop που είναι πρόγραμμα για να φτιάχνεις υπότιτλους ή να τους συγχρονίζεις καλύτερα. Σε κάποιες ταινίες που είναι αληθινές ιστορίες στο τέλος που περιγράφουν με κείμενο αγγλικό το τι απέγινε τελικά, δεν υπάρχει το αντίστοιχο κείμενο στους ελληνικούς υπότιτλους, κι επειδή η μητέρα μου δεν ξέρει αγγλικά προσθέτω εγώ τους ελληνικούς υπότιτλους για να καταλαβαίνει το τέλος της ιστορίας. Κι όταν είναι ασυγχρόνιστοι τους συγχρονίζω.
Quote:
Αλλά νομίζω για τη σοκολατίτσα είναι καλύτερο γιατί θα αναζητάει αυτόματα τους υπότιτλους για να μην κάθεται να τους ψάχνει μόνη της. Έλενα όχι ότι δεν σε εμπιστεύομαι αλλά όταν σου εμφανίζει ποιοί υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι να κλικάρεις μόνο τον έναν γιατί αλλιώς θα σου κατεβάζει όλους όσοι είναι διαθέσιμοι!! :lol:
Δεν παρεξηγώ εξάλλου έχω δείξει τις γνώσεις μου στους υπολογιστές (εδώ γελάμε χαχαχαχα)
:lol: :lol::lol: :lol:
Αν δεν εχεις buscopan παρε πονσταν και για να εισαι σιγουρη κανε το πρωι μια γενικη ουρων.
Quote:
Eli εγώ το έχω εξελίξει το θέμα. Έχω και το subtitle workshop που είναι πρόγραμμα για να φτιάχνεις υπότιτλους ή να τους συγχρονίζεις καλύτερα. Σε κάποιες ταινίες που είναι αληθινές ιστορίες στο τέλος που περιγράφουν με κείμενο αγγλικό το τι απέγινε τελικά, δεν υπάρχει το αντίστοιχο κείμενο στους ελληνικούς υπότιτλους, κι επειδή η μητέρα μου δεν ξέρει αγγλικά προσθέτω εγώ τους ελληνικούς υπότιτλους για να καταλαβαίνει το τέλος της ιστορίας. Κι όταν είναι ασυγχρόνιστοι τους συγχρονίζω.
καλά εσύ το έχεις εξελίξει πολύ το θέμα κ θέλεις να τα κάνω εγω αυτά?
Παναγιά μου κ Χριστέ μου :shocked2:
Λίλα η αδερφή μου έκανε ενόργανη στο γυμνάσιο όταν πήγαινε στα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και μία φορά που είχαμε πάει σε κάτι αγώνες που έκαναν είχα δει τη δοκό από κοντά και τρόμαξα με το πόσο στενή ήταν!! Από την τηλεόραση δεν το καταλάβαινα. Εκείνη την εποχή η αδερφή μου ήταν γεμάτη μελανιές.
Ειναι τρομακτικη η δοκος.εγω δεν μπορω να δω ενοργανη στους ολυμπιακους γιατι με πιανει πανικος απο την αναμνηση.
Σοκολατίτσα δεν θα τα κάνεις εσύ αυτά. Εσύ απλά βρίσκεις και κατεβάζεις τον υπότιτλο. Βάλε το bs player να τους βρίσκεις και αυτόματα. Αν έχεις και κανέναν γλυκούλη γείτονα φώναξέ τον να σου βρει αυτός την ταινία, τον υπότιτλο, το σημείο g, κάτι τέλος πάντων!! :lol: :lol:
Αμάν βρε Λίλα μου τι τραυματικές εμπειρίες είχες; Και από τότε βρε παιδί μου απαρνήθηκες κάθε φυσική δραστηριότητα; Μα τόσο πολύ; Μήπως τώρα που αδυνατίζεις σιγά σιγά να το ξανασκεφτείς να βρεις κάτι που σου αρέσει να κάνεις;
Η γιογκα δειχνει ωραια.ισως δοκιμασω.
Είναι Λιλάκο μου! Είναι λίγο πακέτο στην αρχή αλλά αν επιμείνεις θα δεις ότι το σώμα σου σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα κάνεις πιο εύκολα τις ασκήσεις. Κάνει πολύ καλό στο σώμα και στην ψυχή ;)
Quote:
Σοκολατίτσα δεν θα τα κάνεις εσύ αυτά. Εσύ απλά βρίσκεις και κατεβάζεις τον υπότιτλο. Βάλε το bs player να τους βρίσκεις και αυτόματα. Αν έχεις και κανέναν γλυκούλη γείτονα φώναξέ τον να σου βρει αυτός την ταινία, τον υπότιτλο, το σημείο g, κάτι τέλος πάντων!! :lol: :lol:
Εκτός απο χάκερ είσαι κ προφήτης!!!!!!
Έχω ένα γείτονα που είναι πρόθυμος να μου κάνει πολλά........:smug b:
Μονο εγω εχω βλαμμενους γειτονες?