Γλαυκη γρηγορα στο νοσοκομειο να εισαι σιγουρη μην εχεις παρατραγουδα μετα.καληνυχτιζω και εγω κοριτσακια μου.
Printable View
Γλαυκη γρηγορα στο νοσοκομειο να εισαι σιγουρη μην εχεις παρατραγουδα μετα.καληνυχτιζω και εγω κοριτσακια μου.
Καληνύχτα Λίλα και καλό ξημέρωμα.
Κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ. Γλαύκη μου εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και να έχεις ένα καλό και ήρεμο χωρίς πόνους ξημέρωμα. Ναταλία μου καληνύχτα x 72. Σας φιλώ όλες.
Τζινα δεν ποναω οταν πιεζω με το χερι αλλα οπως ειπε η Λιλα δεν μπορω να λυγισω το ποδι μου .ποναω,
Γλαυκόνι μου,περαστικούλια σου!Ο πόνος στο σώμα μας είναι προειδοποίηση.Ναι,μεν με παυσίπονο συνήθως περνάει,
αλλά αν είναι κάτι σοβαρότερο;Τέλος πάντων...Καταλαβαίνω πως δεν είναι καθόλου δελεαστική η σκέψη να τρέχεις νυχτιάτικα
στο νοσοκομείο,αλλά αν μέσα στη νύχτα δεις πως δεν υποχωρεί,ξύπνα τον Νικόλα να σε πάει αμέσως,το υπόσχεσαι;
Nαταλιτσα μου θα παω στο υποσχομαι!Αλλα θα παω μονη μου.Αν φυσικα δε χειροτερεψει ο πονος κ δεν μπορω ουτε να οδηγησω.Ετοιμασες που θα ερθει αυριο η Μακ σου?
μπηκα και εγω να πω μια καληνυχτα και εχετε γραψει 3 σελιδες απο την ωρα που ειμουν εδω
και επεσα και πανω στο πονο της γλαυκης
γλαυκη μου περαστικα δεν ξερω να σου πω κατι για να περασει ξερω μονο πως ο κολικος ποναει πολυ κουραγιο και υπομονη !
βασικα πιο καλα θα ηταν να πας νοσοκομειο αλλα εσυ ξερεις
τζινα nadine break giotaki καληνυχτα σας !
ελπιζω αυριο να βρω λιγο χρονο το πρωι να πω μια καλημερα
φιλια σε ολες!
υ.γ.
τζινα μενατε εδω κοντα και πηγαινε στου δουκα η αδερφη?
Διάβασα όμορφα πραγματάκια σήμερα.Το Ελάκι μας να γεμίζει και πάλι από ενέργεια,όνειρα κι ελπίδα,το Τζινάκι μας να έχει
ένα παράθυρο στη θάλασσα,τη Σοκολατένια μας να ετοιμάζεται κι εκείνη να δώσει και πάλι τον αγώνα της,ζυγαριές να κατεβαίνουν,
Μακ σήμερα ανεβαίνουν,το χειρουργείο της Γιώτας μας μια χαρά σε επιφυλακή για καλύτερα,η Καλλιόπη να σχίζει τη γάτα,το Αβουλίνι μου
κάπου να περνά όμορφα κατά τις φήμες,να περάσει κι ο Γλαυκόπονος κι όλα μια χαρά στα κορίτσια μου!
Ο Αστερόκοσμος μας θα σβήσει τα αστέρια του μόλις τελειώσω αυτό το μήνυμα.Ακόμα δεν ξέρω τι θα βάλω,μπορεί και τίποτα προς το παρόν.
Μπορούμε να περάσουμε έτσι το τριήμερο ή να αρχίσει η επόμενη εβδομάδα από αύριο...Θα ρωτήσω την ενδιαφερόμενη τι θέλει.
Η Αστερόσκονη σας στέλνει όλους τα φιλιά της,της είπα σε τίτλους τα νέα σας κι εύχεται κι εκείνη για τις δουλειές,που επίκεινται.
Θα ήθελε να μην αναφερθούμε στην απουσία της και θα ήθελα να το σεβαστούμε όλοι αυτό.Ελπίζω σύντομα να την έχουμε
και πάλι στην παρέα μας!Προς το παρόν να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στις εργασίες,που πιέζεται να παραδώσει!
Τα νέα της φούσκας είναι πως μου την έσκασε τελικά η μαμά.Είχα μια κάρτα της στα χέρια μου που βρήκα όπως συμμάζευα
(μαζί με άλλα σημειώματα,ευχές,γράμματα κλπ)κι αφού έκλαψα κάμποσο σηκώθηκα να τις τακτοποιήσω σε ένα ράφι που έχω δικό της
κι όπως σηκώθηκα,η μύτη της τρύπησε τη φούσκα μου και το υγρό που έτρεξε ακόμα δεν το πιστεύω!Πάτωμα με υγρές στάμπες
από το γραφείο μέχρι την τουαλέτα,παντόφλα μούσκεμα,ρόμπα μούσκεμα...απίστευτο!Επίσης δεν έτσουξε καθόλου παραδόξως
ή όχι και τόσο παραδόξως αν με φρόντισε η μαμά.Κάτι το πόδι,κάτι διάφορα άλλα δυσάρεστα σήμερα,δεν έκανα δουλειές τελικά
κι αύριο ούτε ξέρω τι θα προλάβω να κάνω!Εντωμεταξύ συν τοις άλλοις,δεν έγινε η αεροπορική κράτηση που νόμισα πως έγινε
και καθώς συνέχισε να παρουσιάζει προβλήματα παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και του αδερφού μου,σκέφτομαι πως μάλλον
δεν είναι καλή ιδέα να πάω Κύπρο,όχι τουλάχιστον τώρα.Ίσως πάω μετά τη χημειοθεραπεία του μπαμπά σε έναν μήνα ή πάλι όχι...
Ευτυχώς έρχεται η Μακ μου και θα δω μια Μακ κι όχι Μαύρη μέρα!Κι εννοείται Γλαυκόνι πως θα κοιμηθεί στο δωμάτιο του Παρισιού
που πλέον είναι ακόμα πιο Παρισένιο κι έχει και λίγη Πράγα μέσα.Η αγνότητα της ζήτησε λευκά σκεπάσματα και λευκά θα έχει!Εντωμεταξύ
την προειδοποίησα πως δε θα βρει καφέ χρώμα(εκτός από την είσοδο για σταδιακή αποκαφέδωση και λίγο κουζίνα)κι αρνείται πως υπάρχει σπίτι
χωρίς καφέ μέσα!Θα παίξουμε βρες το καφέ!Ίσως βρει κανένα βιβλίο ή DVD με καφέ...Πήγε μιάμισυ...Λέω να πάω μέσα μήπως καταφέρω απόψε
να κοιμηθώ πριν το χάραμα που έχω και απαιτητική μέρα αύριο...Καλό μας βράδυ,ήσυχο και γλυκό,ειδικά για τη Φτουτάτη μας!Τα λέμε αύριο...
David Kracov
Τι μόνη σου καλε;Πας καλά;Μη με εκνευρίζεις!Θα ξυπνήσεις κάποιον να σε πάει!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Nαταλιτσα μου θα παω στο υποσχομαι!Αλλα θα παω μονη μου.Αν φυσικα δε χειροτερεψει ο πονος κ δεν μπορω ουτε να οδηγησω.
Αποκλείεται να οδηγήσεις από εκεί πάνω μέχρι το νοσοκομείο!Υποσχέσου λέω στην ομορφάδα σου!
Καλημερα ???κοσμε.ελπιζω ολες να περασατε μια ομορφη νυχτα.γλαυκη μου πως εισαι σημερα?πηγες στο νοσοκομειο τελικα?
Καλημέρα σας κορίτσια!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Εντωμεταξύ συν τοις άλλοις,δεν έγινε η αεροπορική κράτηση που νόμισα πως έγινε
και καθώς συνέχισε να παρουσιάζει προβλήματα παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και του αδερφού μου,σκέφτομαι πως μάλλον
δεν είναι καλή ιδέα να πάω Κύπρο,όχι τουλάχιστον τώρα.Ίσως πάω μετά τη χημειοθεραπεία του μπαμπά σε έναν μήνα ή πάλι όχι...
Ναταλάκι μου, στο είπα ότι στο όνειρό μου σε είχα δει πως ήρθες Κύπρο όταν ήμουνα νοσοκομείο. Και επειδή δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ νοσοκομείο προς το παρόν, μάλλον δεν θα σου επιτρέψει ο Θεός ακόμη να κάνεις το ταξιδάκι σου προς (τα δικά μου) πάτρια εδάφη!!!
Πάντος όποτε και να αποφασίσεις να έρθεις, οι πόρτες μου είναι ανοικτές, το μωβ δωμάτιο έτοιμο και όλα σε περιμένουν!!!!!!
Τώρα τα δικά μου νέα. Μίλησα με το αφεντικό, του είπα πως είμαι έγκυος, η πρώτη του αντίδραση ήταν Ωχ, αλλά μετά το συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι δεν θέλει να με χάσει, και δεν το ρισκάρει κιόλας. Συμφωνήσαμε κι όλας ότι ίσως με αφήσει σαν εξωτερικο συνεργάτη και όχι σαν κανονικό υπάλληλο, αλλά να έχω κανονικά όλα μου τα δικαιώματα πχ άδειες, 13 μισθό κτλ, ούτως ώστε να μπορώ να παίρνω και το ανεργειακό επίδομα μέχρι να γεννήσω. Μέχρι τότε θα έχω κλήσει και 9 μήνες άνεργη συν 4 μήνες μητρότητας πάει πάνω από χρόνος, που θα με καλύπτει το σχέδιο της Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού να χωρηγείτε ο μισθός μου κατά 65% για 6 μήνες επομένως θα κερδίσουμε και από εκεί.
Ολα καλά λοιπόν και με την δουλιά.
Το κοριτσάκι μου χαίρει άκρας υγείας, με κλωτσάει όλη μέρα, κάνει βόλτες στην κοιλιά μου, και πολύ το χαίρομαι, αν και ακόμα δεν φαίνετε τίποτα και κανείς δεν με πιστεύει... Αλλά αυτό είναι πρόβλημά τους!!!!
Σαν φιλώ γλυκά για την ώρα, και θα τα πούμε!
http://thestorm.name/content/uploads/2008/08/009.jpg
Απο μια για την καθεμια σας με την καλημερα μου κ τις καλυτερες ευχες για ολες
Καλημέρα όμορφες!
Χαίρομαι που μίλησες με την Αστερόσκονη Ναταλία μου και εύχομαι να γυρίσει σύντομα στην παρέα μας και να σβήσουμε τις παρεξηγήσεις που βρίσκονται ήδη στο παρελθόν.
Πωλίνα πολύ ευχάριστα τα νέα σου με την δουλειά και με την μπέμπα, ελπίζω να μην σε σταματήσει τίποτα από εδώ και πέρα και όλα να σου έρθουν εύκολα και όπως θα επιθυμείς.
Μοναδική πολύ όμορφο το μπουκέτο σου, ανοιξιάτικο, πολύχρωμο αλλά.... δεν τρώγεται! Μήπως σου βρίσκεται σε τουρτίτσα; :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γλαύκη μας δώσε σημεία ζωής και ανάρρωσης σε παρακαλώ! Ελπίζω να σου πέρασε ο κολικός και το καλό που σου θέλω να πας να κάνεις εξετάσεις, δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Μα γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τους άλλους και μην θέλεις να τους ξεβολέψεις/αναστατώσεις και τον εαυτό σου να τον βάζεις τελευταίο;;; Αχχχ αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Κανόνισε!
http://blog.dealrocker.com/wp-conten...ce-of-Life.jpg
Eli μου οριστε κ η τουρτιτσα που ζητησες αποκλειστικα το κομματι για σενα;)
Εεεεε τώρα μάλιστα!!!! Ωωωωωω είναι υπέροχη!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ :love::love::love::love:
Τώρα φόρεσα το χαμόγελό μου :D, λατρεύω τους ήλιους είναι από τα αγαπημένα μου λουλούδια :starhit: