Λογικό ρε συ Γιώργο ,γι αυτό μην αφεινεις άλλο τον καιρό να περνάει γιατί θα σε πάρει η μπάλα ακόμα πιο πολύ και δεν θα μπορείς να το διαχειριστής μετά. ....
Ενημέρωνε μας τι γίνεται και να τα βγάζεις από μέσα σου μην τα κρατάς ....
Printable View
Εννοεις να προσπαθησω να ηρεμησω για να μην χαλιεμαι;;γιατι η επιθεωρηση του αξιζει.Πιστεψε με δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αθλια φερεται και ποσα εχω καταπιει η τα χω παρει στην πλακα απλα σημερα ξεπερασε τα ορια.
Μπα Ντιντη μου μην νομιζεις...φαντασου σε εμενα λενε τα παιδια καλα φερεται...μου λενε που να δεις την προηγουμενη που της εριχνε και βρισιδια.. για αυτο η κοπελα με το που εφυγε του εστειλε την επιθεωρηση.
Κριμα θα ειναι ρε...μακαρι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει...
την αληθεια σου λεει ο ανθρωποσ κανεισ τη δουλεια εισαι καλη δεν κανεισ τη δουλεια δεν εισαι καλη πτυχια κ μαλακιεσ δεν μετρανε αυτα
Μάλλον εβρισκε και τα έκανε ,πρέπει κάποιος επιτέλους να τον βάλει στη θέση του ποιος νομίζει ότι είναι.....
Όσο ανάγκη να έχεις την δουλειά μην του επιτρέψεις ποτέ να σου ξαναμηλησει έτσι ....
Εγω εχω σαν νόμο στην δουλεια μου ,επειδή μηλαω τηλεφωνικα βεβαια με πολύ κόσμο καθημερινα και με στελεχει μεγάλων εταιρειών, πάντα μα πάντα τους κρατάω σε ευγενική απόσταση άσχετα αν τους γνωρίζω πολλά χρόνια....
Ναι αυτο προσπαθω...εχεις απολυτο δικιο...βεβαια ο δικος μου παιρνει θαρρος απο μονος του,αλλα θα κοπει...
Εγινε κατι εξτρα;;
Καλα μην στεναχωριεσαι...παρεα θα μ εχεις...ειχαμε κ οι δυο πολυ ωραια μερααα