-
Καλημέρα κορίτσια. Η Γλαύκη είναι στο νοσοκομείο αλλά δεν έχω ιδέα για το τι και πως γιατί δεν μπορούσε να μου μιλήσει. Ελπίζω να καταφέρει αργότερα να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να σας ενημερώσω ή ακόμα καλύτερα να γυρίσει στο σπίτι της και να μας ενημερώσει η ίδια. Ας προσευχηθούμε όλες να είναι καλά και να γυρίσει σύντομα στο σπιτάκι της.
Ναταλία μου θα προτιμούσα να μάθαινα από την ίδια την Αστερόσκονη και όχι από εκπρόσωπο τύπου για την εξεταστική της που όλως τυχαίως συνέπεσε με την εβδομάδα της, αλλά επειδή σέβομαι εσένα το σταματάω εδώ.
-
Τζίνα μου καλημέρα!
Ευχαριστούμε που μας έδωσες νέα της Γλαύκης αν και ελπίζω σύντομα να έχουμε περισσότερα γιατί προς το παρόν ανησυχώ... ελπίζω να είναι κάτι περαστικό και γρήγορα να γυρίσει σπίτι της και να μας πει τι συνέβη.
-
Μόλις μίλησα με τη Φτουτάτη!Είναι αγύριστο κεφάλι,μπουμπουνοκέφαλος μεγάλος!
Οδήγησε μόνη της τελικά το πρωί και πήγε στο νοσοκομείο,όπου ακόμα βρίσκεται,
περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που της έκαναν.Ο πολύς ο πόνος πέρασε
ευτυχώς,αν έπαιξε πέτρα στα νεφρά,δείχνει να μην υπάρχει πια και όπου να'ναι θα φύγει
μόνη της πάλι,μην ξεχνιόμαστε!Χτύπησε κι η μέση το πόδι της,να τη δω πώς θα οδηγήσει!
Διακόψαμε εσπευσμένα....Θα της μιλήσω πάλι και θα σας μεταδώσω τα νεότερα...
-
Ευχαριστούμε Ναταλία μας για το έκτακτο δελτίο υγείας της Φτουτάτης μας. Να της μεταβιβάσεις την αγάπη μας και τις ευχές μας για περαστικά. Αναμένουμε στον υπολογιστή μας για νεότερα.
-
Κορίτσιαααααααααα
Πείτε αλεύρι....
Το Ελάκι μας γυρεύει!
--->Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy
ELI'S WEEK !!!!!!!!!
-
Περαστικά στην Γλάυκη και από μένα να της μεταφέρεις Ναταλάκι μου όταν ξαναμιλήσετε.
-
Όλων σας τις ευχές θα τις δώσω,Πωλίνα μου και σίγουρα θα μπει κι η ίδια με την πρώτη ευκαιρία να μας μιλήσει.
Τη βιατσική καλημέρα μου!Σας παραδίδω στα καλύτερα χέρια.Θα μπω αργότερα,την ώρα του φαγητού...Και μην ξεχνιόμαστε :
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ναταλία. Eli πολύ χαίρομαι που ανέλαβες εσύ για να ανέβουμε και λίγο βρε παιδί μου. Ξεκίνησε στραβά η εβδομάδα μας αλλά με σένα θα τελειώσει πολύ όμορφα.:love:
-
Απαπαπα λιγο ελειψα αμερικαν μπαρ μου το κανατε.miss eli σιδεροκεφαλη.περαστικα στη γλαυκη μας που ευχομαι γυρισει συντομα στην παρεα μας.
-
αδελφοεβδομάδα ΟΛΕ!!!
Περαστικά στην Γλαύκη μας και ευχομαι να σταματήσει να πονα.
-
Καλωσορίσατε στον πλανήτη HAPPY!!!!
Οι επόμενες μέρες που θα κυλήσουν θα είναι μέρες χαράς, γιορτής, αισιοδοξίας και ευεξίας!
Δεν θέλω κατσουφιές, μιζέριες και αρνητικά vibes! Αυτή είναι η μοναδική μου επιθυμία και όλα τα υπόλοιπα θα είναι προαιρετικά και ο καθένας θα ακολουθεί ανάλογα με την διάθεση και την κρίση του, ως ελεύθεροι άνθρωποι που είμαστε :D
Η γραμμή λοιπόν που θα ακολουθήσουμε την εβδομάδα αυτή είναι:
*Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον πόνο μας και να πολλαπλασιάζουμε την χαρά μας με περισσότερο ζήλο παρακαλώ!
*Θα ξεπεράσουμε και θα συγχωρήσουμε παρεξηγήσεις και πικρά λόγια που ανταλλάξαμε μεταξύ μας.
*Περιμένω από όλες σας να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα δώρο στον εαυτό σας κάθε μέρα που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία.
*Και επειδή η διατροφή παίζει ένα μεγάλο κομμάτι στην ευεξία και στην χαρά κάθε μιας από εμάς θα σας παρακαλούσα όλες αυτή τη βδομάδα, να προσπαθήσετε να τρώτε απαραίτητα πρωινό για να ξεκινάει καλά η μέρα σας και συχνά γεύματα, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και φαγάκι από τα χεράκια σας που θα έχετε φτιάξει με αγάπη για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας!
*Θα αγκαλιάζετε κάθε μέρα τους αγαπημένους σας και θα τους λέτε ότι τους αγαπάτε ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σας!
*Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με μία φυσική δραστηριότητα, καθημερινώς τουλάχιστον για μισή ώρα! Οι δραστηριότητες είναι πολλές και ο βασικός γνώμονας θα είναι να το διασκεδάσετε! Μπορείτε να επιδοθείτε στο σεξ, σε περιπάτους με φίλους, στο σκάλισμα του μπαχτσέ σας, σε ζούμπες, σε χορό και ότι άλλο σας κάνει να χαμογελάτε!
Αυτά είχα να πω προς το παρόν και ότι μου κατεβάζει η κούτρα θα σας το λέω στην πορεία :lol:
Ελπίζω να χαρείτε με το νέο μας κλίμα και να μην κόψετε πέρα! :lol:
Σας αφήνω με τους στοίχους του αγαπημένου μου ring tone και εύχομαι να το απολαύσετε και να χαμογελάτε πάντα! Η αγάπη και η χαρά θωρακίζουν την καρδιά και την υγεία μας μην το ξεχνάτε, έχετε ένα δυνατό φάρμακο στα χέρια σας και καλό θα είναι να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο!
DON'T WORRY BE HAPPY - BOBBY MCFERRIN
Don't Worry, Be Happy
From the Movie "Cocktails"
Performed by Bobby McFerrin
Here is a little song I wrote
You might want to sing it note for note
Don't worry be happy
In every life we have some trouble
When you worry you make it double
Don't worry, be happy......
Ain't got no place to lay your head
Somebody came and took your bed
Don't worry, be happy
The land lord say your rent is late
He may have to litigate
Don't worry, be happy
Lood at me I am happy
Don't worry, be happy
Here I give you my phone number
When you worry call me
I make you happy
Don't worry, be happy
Ain't got no cash, ain't got no style
Ain't got not girl to make you smile
But don't worry be happy
Cause when you worry
Your face will frown
And that will bring everybody down
So don't worry, be happy (now).....
There is this little song I wrote
I hope you learn it note for note
Like good little children
Don't worry, be happy
Listen to what I say
In your life expect some trouble
But when you worry
You make it double
Don't worry, be happy......
Don't worry don't do it, be happy
Put a smile on your face
Don't bring everybody down like this
Don't worry, it will soon past
Whatever it is
Don't worry, be happy
-
Μόλις ξαναμίλησα με το Γλαυκόνι,την ώρα που οδηγούσε(για ν αμην της την πω έβαλε τουλάχιστον αυτήν τη φορά ζώνη)!
Μάλλον ορθοπαιδικό είναι το θέμα από τη μέση της.Πρέπει να πάει και σε εξωτερικό γιατρό για ασφαλέστερη διάγνωση.
Ελπίζω να μην το παραμελήσει όπως συνήθως κάνει με όσα την αφορούν.Πάει τώρα φαρμακείο και μετά,πού αλλού;Δουλειά!
Της έδωσα και πάλι τις ευχές και την αγάπη σας.Θα έχει πρόσβαση το απόγευμα σε υπολογιστή.Για να την αναγκάσω να πάει
μια ώρα αρχύτερα σπίτι της,δεν της είπα ποιού εβδομάδα μόλις ξεκινήσαμε να διανύουμε.Να μάθει!ʼντε,πάω τώρα,πειρασμοί!
Θα μου έρθει η Μακ και θα τη βάλω να μου σεδερώνει και να μυ κρεμάει κουρτίνες αντί να βολτάρουμε στις παραλίες...Έφυγα!Φιλάκια!
-
Γρήγορα πίσω στις δουλειές σου Ναταλία της τελευταίας στιγμής :lol:
Είμαι πάντως σίγουρη ότι και κουρτίνες να κρεμάτε με την Μακ πάλι καλά θα περάσετε! Θα βρείτε τον τρόπο να το διασκεδάσετε! Να προσέξεις το ποδαράκι σου και να το φροντίσεις για να γιάνει γρήγορα αν και είμαι σίγουρη ότι μετά από ένα ΣΚ με την Μακ θα σου φύγουν όλα ακόμη και οι φουσκάλες! Καλές δουλίτσες! Συστήνω χαρούμενη ξεσηκωτική μουσική για να γίνουν οι δουλειές πιο γρήγορα και κυρίως με πιο πολύ κέφι!
-
Γλαύκη μου θα σε παρακάλεσω να μην ζορίσεις τον εαυτό σου σήμερα και να προσπαθήσεις άμεσα να κλείσεις ένα ραντεβού με γιατρό. Αναμένουμε νέα σου και εύχομαι ήδη να νιώθεις όλο και καλύτερα!
-
ELI'S WEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eλι μου θα ακολουθήσω όλη την γραμμή της βδομάδας που έθεσες, μιας και τα είχα θέσει και εγώ στον εαυτό μου αυτά από την δευτέρα που μας πέρασε, εκτός από το τελευταίο που όλα μου απαγορεύονται και δυστυχώς ούτε καν σεξ δεν μπορώ να κάνω....