-
Sonya,
για να απαντήσω στην ερώτησή σου για το πόσους πόντους πρέπει να καταναλώνεις ημερησίως από κάθε κατηγορία τροφών, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Απλώς το πρόγραμμα των ww συνιστά να ακολουθούμε τις παρακάτω 6 συμβουλές που τις ονομάζει κλειδιά της καλής υγείας και που βοηθούν με την σειρά τους στην γρηγορότερη και πιο υγιεινή απώλεια βάρους.
ΤΑ 6 ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
1) 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά την ημέρα
Στα ww αυτό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 3 μερίδες λαχανικών (300γρ) και 2 μερίδες φρούτων (200γρ)
2) Κάθε μέρα πίνετε 1,5 έως 2 λίτρα υγρών εκ των οποίων τουλάχιστον 1 λίτρο νερό.
3) Το πρόγραμμα weight watchers συνιστα την κατανάλωση 2 - 3 μερίδων "ορατών" λιπαρών ουσιών την ημέρα (λάδι, βούτηρο, κλπ)
4) Συνιστάται να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 μερίδες γαλακτομικών προιόντων την ημέρα (3 για τους έφηβους και τις γυναίκες άνω των 55 ετών)
5) Ποικιλία στη διατροφή,
Ποικιλία και ευχαρίστηση το τέλειο δίδυμο για να είσαστε σε φόρμα και να χάσετε βάρος υγιεινά
6) Σωματική άσκηση.
Συμβάλλει στην απώλεια βάρους, κυρίως όμως είναι ένα κλειδί καλής υγείας και ευεξίας, ιδιαίτερα για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
Με το flexipoints , όταν κινείστε κερδίζετε ΠΟΝΤΟΥΣ, που λέγονται ΠΟΝΤΟΙ ΔΩΡΟ και προστίθενται στο στόχο των πόντων σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε πάνω από 12 την εβδομάδα γιατί αυτό μπορεί να φρενάρει την απώλεια βάρους σας. Αντιθέτως όταν κινείστε περισσότερο, χωρίς να τρώτε περισσότερο, χάνετε περισσότερο βάρος.
Ήδη το Αστεράκι μας σου είπε πως καλό είναι να τρως 3 φρούτα την ημέρα που έχουν 0 πόντους εκτός από τα σύκα, σταφύλια, μπανάνες κλπ. Επίσης τρώγε 2 μερίδες σαλάτα την ημέρα επίσης με 0 πόντους είναι όλα τα λαχανικά. 1 μερίδα σαλάτα αντιστοιχεί σε ένα μέτριο μπωλ.
Επίσης μία μερίδα λίπους αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι ή βούτηρο.
Προσοχή σε κρέμα γάλακτος και μαγιονέζα.
Μία συμβουλή δική μου, με μέτρο τους υδατάνθρακες, τα γλυκά και το αλκοόλ, καθυστερούν την απώλεια.
Γενικά το πρόγραμμα flexi points είναι όντως πολύ ευέλικτο, όλα μα όλα επιτρέπονται αλλά η επιλογή η δική σου είναι που κάνει την διαφορά.
Μη διστάσεις να μας ρωτήσεις για ότι απορίες έχεις, επίσης γράφε αρχικά τους πόντους των τροφών για να σε βοηθάμε και να σε διορθώνουμε, όλοι στην αρχή κάνουμε λάθη, είναι μέχρι να κατανοήσεις την φιλοσοφία του.
Καλή επιτυχία
-
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
-
Η ομαδα σημερα μαλλον εκανε κοπανα.λιγο η βροχη λιγο η τεμπελια και κανεις δεν εδωσε το παρον.
-
KΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
ΤΟ Σάββατο ήταν επίσημη ημέρα ζυγίσματος για μένα και αν και φοβόμουν πως θα έβλεπα την ζυγαριά να δείχνει την ανηφόρα τελικά έχασα και 300γρ. Οπότε το βάρος μου διαμορφώθηκε στα 68,3 κιλά.
Το σπίτι έχει αρχίσει να μπαίνει επιτέλους σε μία σειρά οπότε κι εγώ επανέρχομαι σιγά σιγά στις παλιές μου καλές συνήθειες, γυμναστική, μαγείρεμα με υγιεινές τροφές κλπ.
Είμαι μόλις 1,5 κιλό μακριά από τον πρώτο μου στόχο και πλέον ανυπομονώ να το γιορτάσω.
Εσείς τι γίνεστε? γιατί τόση ησυχία στο μαγαζάκι μας? τι συμβαίνει?
Το αστεράκι μας είναι καλά????? Έχω αρχίσει και ανησυχώ.
Το prevention Σεπτεμβρίου έχει ένα πολύ καλό dvd γυμναστικής βασισμένο στο περπάτημα. Γυμνάζεσαι εύκολα, καις θερμίδες και λίπος στην ασφάλεια του σπιτιού σου, χωρίς να τρέχεις στα γυμναστήρια χάνοντας χρόνο και χρήμα. Είναι μισής ώρας διάρκεια. Ότι πρέπει για μας που δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Μην το χάσετε είναι πολύ καλό.
-
να μαι και εγώ! καλή εβδομάδα!
Ημερα ζυγίσματος η σημερινή και .....
Ταρατατατατα!!! ......... άλλο ενάμιση κιλάκι μείον!!!!!
ΓΙΟΥΠΙ-ΓΙΟΥΠΙ-ΓΙΟΥΠΙ
άλλαξα και "κατηγορία"!! από Obesity σε Overweight !!! Καλό μου ακούγεται!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png
-
Καλημερα Αμαλία και Μάχη!
Μπράβο σας! Μου δινετε κουράγιο!
αμαλία σ' ευχαριστώ για τις οδηγίες που μού έδωσες!
Ξεκινησα κι εγω με πολύ καλή διάθεση και τα παω πολυ καλά.
Πηγαίνω και στο γυμναστήριο full -time κι ειμαι πολυ χαρουμενη.
Θα ζυγιστώ την πέμπτη και θα σας πω..
-
άντε με το καλό Σονια!!
Περιμένουμε νέα σου
-
ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ,
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,
MACHI,
ΕΥΓΕ, για την απώλεια. Πάρα πολύ καλά και ακόμα καλύτερα που άλλαξες και κατηγορία στο BMI.
SONYA,
με το καλό η ζύγιση την Πέμπτη, σίγουρα οι προσπάθειες σου θα αποζημιωθούν.
Ότι χρειαστείτε μη διστάσετε. Να ρωτάτε για να αποφύγετε τα λάθη που οδηγούν σε καθυστέρηση και ταλαιπωρία.
Φιλάκια πολλά πολλά
Καλή συνέχεια
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλαράκια μου,
Βρε Αστέρω μου που είσαι????:( :( :( έχω αρχίσει πραγματικά να ανησυχώ.
Εύχομαι να λείπει από την παρέα μας γιατί περνάει καλά και μόνο.
Μακάρι να μπει σήμερα ο p-k μήπως εκείνος κι έχει μιλήσει μαζί της.
Χθες με το debate των πολιτικών αρχηγών υπέκυψα σε δυό κομμάτια πίτσα που παρήγγειλε ο σύζυξ.
Έτσι δυστυχώς ξεπέρασα το ημερήσιο όριο πόντων , έχω και μερικούς από το Σ/Κ προς ροκάνισμα και ζόρισαν τώρα τα πράγματα. Πρέπει να λιώσω στη γυμναστική :) μέχρι το Σάββατο για να έρθω στα ίσα μου πάλι. Δεν βαριέστε, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια:D
-
Καλημέρα σας! :)
ελπίζω να είστε όλοι καλά!χάθηκα το ξέρω.... πέρασα ένα πολύ όμορφο σβκ κατά την διάρκεια του οποίου δεν έβαλα κάτω τον ποπό μου ήμουν όλη την μέρα έξω! Από σήμερα τα πράγματα είναι μάλλον άσχημα για μένα μιας και πονάει ο λαιμός μου, έχω καταροή και πάααααααρα πολύ πονοκέφαλο. ίσα που περπατάω...! :)
Μου αρέσει που έλεγα ότι δεν με πλησιάζει τίποτα και τώρα μετά από πολλά χρόνια με έπιασε γρίπη! με όλα αυτά που ακούγονται για την γρίπη έχω αρχίσει να φρικάρω είναι η αλήθεια...!!! ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά! :)
Χαίρομαι που όλοι σας πάτε καλά με την διατροφή!!!! βλέπω πολλά ευχάριστα και νιώθω να αναπτερώνεται το ηθικό μου! Επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα η σημερινή και η ζυγαριά έδειξε -1.200. Από 80 έφτασα τα 78.800 και έτσι κατεβαίνω 1 πόντο και από 21 πάω ξανά στους 20! αντε, μια χαρά μας βλέπω όλους!
Ο monsieur π-κ που βρίσκεται???
Αμαλίτσα δεν έχεις ανάγκη, θα τους ροκανίσεις τους παραπάνω πόντους μην φοβάσαι!!
Σας εύχομαι να είστε καλά όλοι και θα επανέλθω με περισσότερα όταν συνέλθω λίγο από την γρίπη που με ταλαιπωρεί!
Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλή συνέχεια!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!!!!! :)
-
Καλημερα σας φιλαρακια και απο εμενα!!
Ειχα εγκαταλειψει λιγο το ποστ μας, γιατι εχω σταματησει να μετραω ποντους. Τις τελευταιες 6 μερες ετρωγα πολυ λιτα, πρεπει να ηταν γυρω στις 1000-1100 θερμιδες τη μερα, δεν μετρουσα ακριβως και σημερα η ζυγαρια εδειξε το πολυποθητο 60! Η αληθεια ειναι πως δεν πιστευα στα ματια μου! Επιτελους τελος? Δεν ξερω, θα δειξει. Εγω παντως σταματαω εδω, νιωθω μια χαρα σ'αυτα τα κιλα κι ας ηθελα στην αρχη να κατεβω και πιο κατω. Τωρα η μονη μου ευχη ειναι να καταφερω να τα κρατησω,τιποτα αλλο.
Οσον αφορα τα διατροφικα,θα συνεχισω καλη διατροφη με Πρωινο, Δεκατιανο 1 χυμο, Μεσημερι ενα νορμαλ πληρες γευμα, Απογευμα φρουτα και ροφηματα και Βραδυ τοστ με σαλατα ή σαν το μεσημερι λιγο πιο ελαφρια. Γλυκο μια φορα την εβδομαδα και αν καποια φορα λαχταρησω κατι απ'εξω θα το παιρνω μια στις τοσες. Αυτα λεω να κανω.
Χρωσταω στο προγραμμα αυτο,αν και δεν το εκανα για πολυ,πως με εμαθε να τρωω πολλα φρουτα και σαλατες χωρις τυψεις και να μπω δειλα δειλα σε ενα προγραμμα γυμναστικης.
Αστερακι και Αμαλια καθως και σε ολους σας ευχομαι να φτασετε τους στοχους σας και σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη εδω μεσα! Ειστε φοβερες! Καλη συνεχεια!
-
ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
Πολύ καλό μου ακούγεται το πλάνο που έχεις για την συντήρηση, μπορείς να ακολουθήσεις και την συντήρηση των ww. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις να τα διατηρήσεις άνετα τα 60 κιλά.
Συγχαρητήρια και για την απόφασή σου να μην προσπαθήσεις για ακόμη λίγη απώλεια.
Το παν είναι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας έχοντας όμως και μία εφικτή εικόνα του στο μυαλό μας.
Ευχούλα να κάνω μία ευχή ότι δεν θα σε χάσουμε τώρα.
Να μπαίνεις στο μαγαζάκι μας να μας λες τα νέα σου και να μας στηρίζεις με το παράδειγμά σου.
Καλή συντήρηση
-
ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ
πόσο χαίρομαι που διαβάζω μηνυματάκι σου.
Καταρχήν Μπράβο σου για την σούπερ ντούπερ απώλεια, απέχεις μόλις 500γρ από τον πρώτο σου στόχο!!!!Την άλλη Τρίτη θα έχουμε γλέντια μάλλον.
Όσο για την γρίπη, φιλενάδα πίνε πολλούς χυμούς πορτοκαλιού ή έστω αυτές τις αναβράζουσες ταμπλέτες με βιταμίνη c, γενικά πολλά ζεστά ροφήματα και σουπίτσες και όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκούραση μπορείς. Μην νομίζεις έξω δεν κυκλοφορεί μόνο η γρίπη των χοίρων αλλά κι η άλλη που δεν είναι καθόλου αμελητέα σε συμπτώματα και σε ταλαιπωρία.
Υπομονή και περαστικούλια.
-
Συγχαρητήρια AMALIA, machi, Ευχή και asteraki για την απώλεια!!!
Τα πάτε περίφημα!
Χρύσα, περαστικά και πήγαινε και σε γιατρό αν τα συμπτώματα επιμένουν, μην το αφήνεις έτσι!
Ημέρα ζυγίσματος και για εμένα και το αποτέλεσμα ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα: 81,5 κιλά.
Απόλυτη σταθερότητα...
Είμαι σύντομος σήμερα, αλλά αύριο θα τα πούμε με περισσότερα!
Καληνύχτα σε όλους και όλες!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
Τώρα γιατί εγώ p-k μου χαίρομαι με τη σταθερότητά σου???!!!!
Ίσως γιατί το θυμάμαι το έργο που μετά από μία σταθερή σε απώλεια εβδομάδα χάνεται ολόκληρο κιλό.
Καλή συνέχεια.