Και για την περίπτωση,που έχεις αϋπνίες και ταλαιπωρηθείς κομματάκι παραπάνω...
Μην ανησυχείς!Εδώ είναι η καλή σου φίλη! 2727,2728,2729,2730...z z z z z z
http://www.slando.gr/photos/live/20/10893420_1_F.jpg
Printable View
Και για την περίπτωση,που έχεις αϋπνίες και ταλαιπωρηθείς κομματάκι παραπάνω...
Μην ανησυχείς!Εδώ είναι η καλή σου φίλη! 2727,2728,2729,2730...z z z z z z
http://www.slando.gr/photos/live/20/10893420_1_F.jpg
Σκάρλετ,ελπίζω σε λίγες ώρες να ξυπνήσεις με ανανεωμένη διάθεση κι άλλη οπτική!Quote:
Originally posted by klm
Καλημέρα αγαπημένες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Εγώ δε τα πήγα και τοσο καλά με τη διατροφή το Σ/Κ και έχω πέσει λίγάκι. Είναι και η Δευτέρα που μου χαλάει τη διαθεση ....ουφ....τεσπα θα μου περάσει. Σας χαιρετώ και σας ασπαζομαι όλες!!!!!!
Σιγά μη χαλάσει το αμαίο ηθικό μας από κανά δυό μπουκιές παραπάνω!Δεν ήξεβρνα!
Λες και δεν έχουμε λίγα σημαντικά να μας στερούν το χαμόγελο,θα μετράμε και μπουκιές τώρα!
Για σε παρακαλώ πολύ!Κανόνισε να μη μου στείλεις ηλιόλουστη καλημέρα σε πέντε ωρίτσες περίπου!
Αλίμονο σου,κακομοίρα μου!Χάϊντε!
Αφού η πριγκίπισσα μας χουζουρεύει,ας της κλέψω το μεροκάματο κι ας στείλω εγώ την πρώτη καλημέρα,πριν πάω στο κρεβατάκι μου...
Καλημέρα αγαπημένες μου!!! Αχ, καλή μου Ναταλία, μακάρι να χουζουρευα στις 6:30. Να φανταστεις οτι η ωρα ειναι τωρα 7:30, βρίσκομαι ήδη στη δουλεια αφού προηγουμένως περπατησα 20 λεπτα με τα ποδια για να ερθω. Βαλε τωρα την ωρα που θελω να πλυθω, να ντυθω, να ετοιμασω πρωινο για τα παιδάκια μου....και υπολογισε περιπου ποτε ξυπνησα. Αρχίσαν παλι τα τρεξίματα. Μη παραπονιεμαι όμως...ολα καλά. Αααα, να μη ξεχάσω: ας πάρει η Ξενια τους κολοκυθοανθούς και εγω το σοκολατογκόμενο, εντάξει; Σας καλημεριζω όλες και σας φιλω!!!!
κοριτσια καλημερα και απο μενα,
ναταλια παλι ειχες τα κεφια σου εχθες,
τελεια ολα τα ποστακια σου,
και η χενια αφιερωσε ομως, τελειο αυτο με τα πιατα,
να στε καλα ρε κοριτσια μου φτιαχνεται το κεφι καθε μερα
το πηρα και σου απαντησα.Quote:
Originally posted by dream
βασια πηρες το μηνυμα μου;;;;
που χαθηκες εσυ?
δεν θελω απουσιες.......:)
αμομη μια καλημερα. τι κανετε κοριτσια σημερα? μαλλον ολες καλα.
η κυρια προεδρος αποδεικνυει οτι τα διαβαζει ολα, παει στην κινα, καλημεριζει, μας βρισκει σοκογκομενους, μας βρισκει σε ξενα τοπικ, μας στελνει για ξυλο, ολα τα κανει. εκτος απο το τηλεφωνημα σε εναν γνωστο γιατρο ισως?
βασια, σου προτεινω μολις δεις το 7 να πας για ψωνια. και αν θελεις παρεα για να ξετιναξεις την καρτα, παρε με μαζι. στο σπιτι σου ομως, να πας μονη...
καλα, την αλλη γιατι την εστειλες στην κινα? επειδη κανει την κινεζα για το τηλεφωνημα?
ξενια, ειδες τη προικα αποκτα κανεις αν δεν μαγειρευει? μηπως να το εφαρμοσουμε και οι αλλες? ασε που δεν μας λειε τι εφαγε στο ταπερ...
αλαλουμενια, καλως ηρθες βρε. χαλαμε εμεις τις κλικες? τοσα μας εσυραν....αν διαβασεις, θα καταλαβεις.
klm, εγω σε καταλαβαινω και σε συμπονω. να φανταστεις οτι αναβαλλω το κολυμβητηριο των παιδιων για τον οκτωβρη για να μην μου ερθουν κι εμενα ολα στο κεφαλι...αντεχουμε ομως, ετσι? κι εγω απο τις 5:30 ξυπναω
και για να μην ξεχνιομαστε, το ημερολογιο μου λεει οτι κι εχθες εκανα το βραδυ τον διαδρομο μου, εφαγα αρκετα εως πολυ συγκρατημενα-οχι οτι ελεγα αλλα κατι καταφερα και σημερα συνεχιζω με τον πρωινο διαδρομο και την πρωινη διατροφη. απο το απογευμα τα χαλαω που παω σπιτι. εκει αρχιζει το μαρτυριο μου. το χαπι το πινω τωρα μεσημερι και νομιζω οτι με κραταει καπως καλυτερα απο τις γουρουνιες μεχρι να κοιμηθω. αληθεια, για ποια αντιβιωση με ρωτας ναταλια μου? δεν το επιασα το υπονοουμενο...συνταγη δεν εχει σημερα. παλι κολοκυθακια θα φαω
την Κινεζα κανει αλλα θα παρει τηλ το νιωθω ειναι κοντα,
καλη εισαι και συ να παμε μαζι για ψωνια αλλα το ξυλο να το φαω μονη μου,
τωρα αν χαλας το απογευμα την διαιτα προτεινω να μην πας σπιτι σου, ελα μια βολτα Θεσσαλονικη και θα βρουμε τροπους να περασουμε την ωρα μας,
ειδες βρηκα τροπο να σε κραταω και σε φορμα,
αντε καλη συνεχεια στη δουλεια
Ναι καλό μου μπαρμουνάκι, αντέχουμε....μήπως μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μ'αρέσει βεβαια που θελω και το σοκολατογκομενο, εγω που μόλις πέσω για υπνο, εχω κιόλας κοιμηθεί.
Πριγκίπισσαααααα!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by klm
Ναι καλό μου μπαρμουνάκι, αντέχουμε....μήπως μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μ'αρέσει βεβαια που θελω και το σοκολατογκομενο, εγω που μόλις πέσω για υπνο, εχω κιόλας κοιμηθεί.
Γιατί μου πήρες τον αγαπημένο μου αριθμό κι έγραψες εσύ το 2007ο ποστ του τόπικ μας!Τώρα ποιος ζει μέχρι το 7002!!! :(
Τέλος πάντων...το αντιπαρέρχομαι!
Ναι,κι εγώ όταν διάβασα τις ορέξεις σου για τον σοκολατογκόμενο παραξενεύτηκα είναι αλήθεια κι είπα από μέσα μου
"ένα σοβαρό κορίτσι είχαμε στην παρέα μας,πάει,μας το χάλασαν κι αυτό το φοβερό σοκοδίδυμο Βarb-basia!"
Και δεν είναι που δε θα προλάβεις από την κούραση να τον...γευτείς....είναι και που με τόση σοκολάτα,
άντε μετά ν'αλλάζεις σεντόνια,να κάνετε κι οι δυό μπάνιο,να καθαρίζεις κι ό,τι τυχόν έπιπλο πάνω στο πάθος αγγίχτηκε...
Πάει ο ύπνος...να και το ξυπνητήρι!Για τέτοια είμαστε;Κάτσε στ'αυγά σου λοιπόν κι εσύ κι οι άλλες με υποχρεώσεις κι αφήστε
εμάς τις λεύτερες να κάνουμε τη βρωμοδουλειά!Α!Και στο επόμενο ταπεράκι πλύντε μου καμιά φράουλα!Πάει μια χαρά με τη σοκολάτα!
Πιάτο δε θέλω Ξενιαλούμπι,μην ανησυχείς!Έχω τον σοκολατογκόμενο!Και δεν τον έκλεψα από κανένα σου ντουλάπι!
Μη χάσεις κι απόψε τον ύπνο σου στο μέτρημα!Εκτός αν βέβαια οι ντουλάπες σου αντί για ρούχα
έχουν τους κρυμένους σου εραστές...Αχ!Λες γι'αυτό βρίσκει κάθε πρωί ο καλός σου έτοιμα τα ρούχα του στο κρεβάτι;
-"Αγάπη μου,δε μ'αρέσει αυτή η γραβάτα με τα προβατάκια!"
-"Μια χαρά είναι λατρεία μου!Δένει υπέροχα με το λαχανί σου λιβαδοπουκάμισο!Μην ανοίξεις ντουλάπα!Όλα τ'άλλα τα'χω για πλύσιμο!"
Quote:
Originally posted by BARB3
η κυρια προεδρος αποδεικνυει οτι τα διαβαζει ολα, παει στην κινα, καλημεριζει, μας βρισκει σοκογκομενους, μας βρισκει σε ξενα τοπικ, μας στελνει για ξυλο, ολα τα κανει. εκτος απο το τηλεφωνημα σε εναν γνωστο γιατρο ισως?
Εεεεε...Φαγωθήκατε κι η μιά κι η άλλη και η Ζωήτσα μου στενό μαρκάρισμα από το msn κι η Πέννυ από το τηλέφωνοQuote:
Originally posted by basia
την Κινεζα κανει αλλα θα παρει τηλ το νιωθω ειναι κοντα,
κι άλλοι πολλοί από παντού...πόσο ν'αντέξω η δόλια;Εδώ στην Κίνα με στείλατε!Και δεν έχει και κανέναν καλό εκεί να πω,χαλάλι...
Τον πήρα τηλέφωνο τον δικό σας κι έκλεισα ραντεβού για το Σάββατο αυτό,που έρχεται στην πόλη.ʼντε,να δω τι καταλάβατε τώρα...
Θέλετε να με πετσοκόψετε πάλι...Κι εσύ,τέκνον Βάσια,το κληρονομικό χάρισμα έχεις;Κάπου την ώρα που το έγραφες τηλεφωνούσα...
Δεν κοίταζες μήπως δεις τίποτα πιο ενδιαφέρον στο μέλλον μου να μου μηνύσεις;Για ρίξε μια ακόμα ματιά...Παίζει κανένας καλός;
Φιμωμένη...ναι,εσύ,που ανταλλάζεις μηνυματάκια με τη Βάσια,
νομίζω από τα μέρη μας είσαι κι εσύ...Πώς και μας την σκαπούλαρες
στην προηγούμενη συνάντηση;Κίνα είχες πεταχτεί κι εσύ,πουλάκι μου;
Κανόνισε να τολμήσεις να ξαναπάς όταν κανονίσουμε την επόμενη,ε;
γιουπι γιουπι γιουπι...........
θα ρθω και εγω μαζι σου, μην τυχον και την σκαπουλαρεις
τι ωρα θα πας?
καλα ε εχω τρελαθει τωρα, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι,
και μη σου πω για την συνεχεια τι φανταζομαι για σενα,
μεχρι του χρονου τετοιο καιρο θα ψαχνουμε ραφτη για γαμο σου λεω............
Γαμωτο.. εκλεισες ραντεβου..
και εγω τωρα ποιον θα δειρω??? :P
καλή τύχη ζουζουνοναντινάκι μου.. το ξέρεις πως σε εχω εννοια :)