Αχ Κατερινάκι μου, βλέπω το τικεράκι σου, βλέπω την διατροφή σου, θυμάμαι την φώτο σου του πριν και σκέφτομαι πως είσαι πολύ πολύ δυνατή μέσα σου!!!
Συγχαριτήρια κοριτσάρα μου!!!!
Printable View
Αχ Κατερινάκι μου, βλέπω το τικεράκι σου, βλέπω την διατροφή σου, θυμάμαι την φώτο σου του πριν και σκέφτομαι πως είσαι πολύ πολύ δυνατή μέσα σου!!!
Συγχαριτήρια κοριτσάρα μου!!!!
καλημερα! πωλινα μου κ εσυ εισαι δυνατη μεσα σου κ η διατροφη σου σουπερ κ με το ζουζουνακι σου παρεα! :)
Αλινάκι μου γλυκό!!!! Θέλει αλλαγή το τικεράκι σου?
ευχαριστώ Πωλινάκι μου, προσπαθώ να ανεβάζω τις ποσότητες μου σιγά σιγά και έχω μπει σε φάση συντήρησης. προσπαθώ να τρωω υγειινά και να κάνω τα γεύματα μου για να μπορέσω να κρατήσω το αποτέλεσμα. Συνεχίζω βέβαια να χάνω πόντους κυρίως λόγω γυμναστηρίου και παρόλο που δεν χάνω σε κιλά μαζεύει το σώμα μου με αποτέλεσμα να μου λέει ο κόσμος ότι αδυνάτησα κι άλλο, απλα γινεται όλο αυτο πολυ σιγά πλεον και δεν το πολυκαταλαβαίνω. πάλι προχθες η ζώνη μπήκε μια τρυπα πιο μέσα και χάρηκα πολύ. Τωρα ζυγίζομαι μια φορά στις 15 και αυτό το κάνει ο διαιτολόγος μου , η δική μου έχει πιασει αράχνες.
Και πολύ καλά κάνεις Κατερινάκι μου. Κατά ένα παράξενο λόγω και εγώ χάνω αρκετά πόντους σε σχέση με τα κιλά, κι ας είμαι έγκυος!!!
Με βλέπω να πιάνω πρώτο στόχο με το που γεννήσω (85 αν θυμάσε) :roll::roll::roll::roll:
:thumbup::thumbup::wink2:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και πολύ καλά κάνεις Κατερινάκι μου. Κατά ένα παράξενο λόγω και εγώ χάνω αρκετά πόντους σε σχέση με τα κιλά, κι ας είμαι έγκυος!!!
Με βλέπω να πιάνω πρώτο στόχο με το που γεννήσω (85 αν θυμάσε) :roll::roll::roll::roll:
πωλινα μου το τικερακι αν θες να το αλαξεις παιζω ενα κιλακι αυτες τις μερες. χτες 91,5 σημερα παλι 90,5 γενικα εχω κολλησει κ στεναχωριεμαι λιγο αλλα ποντους χανωκ εγω κ περνω λιγο κουραγιο. σημερα η ζυγαρια εκανε κ τη τιμη να με δειξει 89,9 αλλα οταν ξανανεβηκα εδειξε κλασικα το 90,500 :(
μολις πηρα τις εξετασεις μου κ ειναι σουπερ! ακομα κ αιματοκριτη 40 εχω χιχιχι.ολες οι βιταμινες καλες κ το σιδηρο αυτη φορα :) , κ η πρωτεινη τελεια κ χωρις το κρεατακι ;) το μονο κακο ειναι η χοληστερινη κ τα τριγλυκεριδια που ειναι λιγο ανεβασμενα. θα τις παω στο παθολογο να τις δει για σιγουρια αλλα πιστευω οτι ολα ειναι καλα! :) καλυτερα απο ποτε...
Μπράβο Αλίνα. Είναι ευχάριστο που οι εξετάσεις σου είναι εντάξει γιατί σημαίνει ότι τρέφεσαι σωστά. Ρώτα και τον παθολόγο και θα σου πει τι πρέπει να προσέξεις αν και νομίζω ότι σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.
ναι τζινα μου πιστευω θα φτιαξουν κ αυτα.ολοι στην οικογενια μου εχου χοληστερινη κ ειναι ολοι τσιλιβιθρες! 50 με 60 κιλα ανθρωποι. εγω ημουν μονη χοντρουλα κ δεν ειχα θεμα χοληστερινης μεχρι το καλοκαιρι. τωρα δε ξερω λιγο οτι γερναω κ μπαινει το κληρονομικο,λιγο κ το αγχος αυτο πιστευω οτι θα φταιει κ οχι η διατροφη.
σημερα τρεξιμο φουλ ανεβηκα και κατεβηκα αθηνα αυθημερων οποτε εφαγα λιγο χαλια
πρ 2 digestive(66 θερμιδες το ενα)
δεκ αλλο ενα digestive
μεσ λιγο λιγοτερο απο μισο τοστ
απογ ενα digestive
βρ μιση κουπα τραχανα ενα λαιμο κοτοπουλο
καλησπερα
μισο τοστ
καπουτσινο
3 κουταλιες σουπα με μανιταρια κ κολοκυθακια.ηταν υπεροχη αλλα το μανιταρι μου επεσε βαρυ κ ετσι σταματησα στα 3 κουταλακια μη καταληξω σε εμετο.
6 κουκια κοκκινιστα
60γρμ γιαουρτι με δημητριακα
μιση κουπα γαλα με δημητριακα
μια κουταλια γιαουρτι κ 2 κουταλιες τις σουπας ρυζι
Καλημέρα!!!!
Χτες
Πρ. 1 φλυτζάνι γαλα
Δεκ. 1 κομματάκι ταχυνόπιτα
Μεσ. ακόμα 1 κομματάκι ταχυνόπιτα
Απογ. 1 μήλο
Βρ. 1 κεφτεδακι
πιο μετά 3 πορτοκάλια στιμμένα
είχα αγοράσει 1 ταχυνόπιτα και τελικά όλη μέρα είχα καταφέρει το 1/3 της. το υπόλοιπο κατέλειξε στο στομάχι του άντρα μου!!!
πωλινα μου εφυγες απο το 9!!!! τελειαααααα χιχιχιχιχιχ τιποτα δε σε σταματαει :)
ευχαριστω κ για το τικερακι :)
θενκς κούκλα μου!!!!!! Νομίζω το τικεράκι για τα κιλά της εγκυμοσύνης πρέπει να το αλλάξω και αντί για 5 κιλά πάνω να το βάλω 5 κιλά κάτω:P:P:P:P:dork::dork:
χιχιχιχιχ οχι αστο εκει να σου θυμιζει πως περιμενες να ειναι τα πραγματα :) κ τελικα πως ειναι!