εχει αλλαξει πολυ το προσωπο σου,δε νομιζω ομως να χρειαζεσαι μαθηματα μακιγιαζ! ισα ισα τονιζονται απο μονες τους
Printable View
εχει αλλαξει πολυ το προσωπο σου,δε νομιζω ομως να χρειαζεσαι μαθηματα μακιγιαζ! ισα ισα τονιζονται απο μονες τους
Χρειαζομαι, χτες που πηγα να βαφτω δεν μου αρεσα, γιατι δεν ήξερα πως να βαψω τα μαγουλα μου....
μπορεις απλα να μη τα βαψεις! δε νομιζω να χρειαζονται
Ειμαι πολυ χλωμή καλή μου, δεν μου αρέσει!
καλημέρα Πολινάκι,καλώς γύρισες!πως περάσατε?είχε γενικά κόσμο ?
pwlina καλημέρα, εσυ που είσαι άσσος στην τεχνολογία του φόρουμ, μου λες γιατί δεν μου αλλάζει το τικεράκι? Μου βγάζει error, passwords do not match. Τι στο καλό είναι πάλι αυτό? Ούτε να το αφαιρέσω το παλιό με αφήνει!
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!
Αγγελουδάκι μου, για Αυγουστο δεν θα έλεγα πως ήταν και ο χαμός, όπως άλλες χρονιές. Κόσμο είχε, αλλά πολύ πεσμένα σε σχέση με πριν 7-8 χρόνια που είχα πάει και ήταν Ο ΧΑΜΟΣ!!!!
Γιώτα μου, στο σαϊτ του τικερ σου βγάζει ότι το πασγουερτ σου δεν τεριάζει? Αν ναι, είναι γιατί μάλλον έχεις γράψει λάθος e-mail ή password. Εδώ για να το φίγεις πρέπει να πας μέσα στο πίνακα ελένχου και απλά να το διαγράψεις από την υπογραφή σου.
Μπα, δεν είναι το site του ticker αλλά η σελίδα του φόρουμ που λέει passwords do not match όταν πάω στο edit profile για να αλλάξω ticker. Μπέρδεμα, και δεν ξέρω τι να κάνω..Quote:
Originally posted by polinaki1983
Γιώτα μου, στο σαϊτ του τικερ σου βγάζει ότι το πασγουερτ σου δεν τεριάζει? Αν ναι, είναι γιατί μάλλον έχεις γράψει λάθος e-mail ή password. Εδώ για να το φίγεις πρέπει να πας μέσα στο πίνακα ελένχου και απλά να το διαγράψεις από την υπογραφή σου.
τσεκαρε μηπως εχεις λαθος γλωσσα οταν γραφεις τον κωδικο (το εχω παθει πολλες φορες) κ αν δεν τα καταφερεις απλα αλλαξε κωδικο με ανακτηση κωδικου...
Η μόνη περίπτωση που δεν με αφήνει να κάνω κάτι είναι αυτή. Το πασγουερντ λειτουργει κανονικά για όλα τα υπόλοιπα! Θενκς ενιγουέι!
Καλημέρα, τα κατάφερα με διάφορα "μαγικα" και το άλλαξα το τικεράκι!
Να έχετε μια όμορφη μέρα, στας Αθήνας προβλέπεται καύσωνας...
Καλημέρα!!!!!
Αμμα τα κατάφερες είσαι οκ καλή μου!!!!
Καύσωνας ε? Εδώ να δεις.... Και έχουμε και διακοπές ρεύματος... Στην περιοχή μου μας το κόβουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.... Ασε χαμός.... Χτες την έβγαλα στο MALL και στο ΙΚΕΑ με τον μικρό. Σήμερα να δούμε τί θα κάνουμε. Και έχω και τον σύζηγο να μουρμουρά ότι όλη μέρα γυρνάω στα καταστήματα.....
Ανακοίνωσαν ότι μάλλον θα αρχίσουν και οι διακοπές νερού..... Τϊ να σου πω, τέλια πάμε!!!!
Αμμα δεν έχω ρεύμα, δεν έχω ούτε νερό στο σπίτι γιατί δεν δουλεύει το πιεστικό για να στέλνει νερό πάνω. Ε άμμα αρχίσουν να κόβουν και το νερό, εκεί είναι που δεν θα έχω καθόλου νερό.....
Καλησπέρα σας.
Χτες μιλούσα με μια φίλη μου, η οποία είχε σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου για να του δώσει τις εξετάσεις της και να κλείσουν ημερομηνία, και αποφάσισα να πάω μαζί της. Πιο πολύ πήγα μαζί της για να του μιλήσω για ένα πρόβλημα που έχω τον τελευταίο μήνα.
Εδώ και ένα μήνα, και όσο παιρνάν οι μέρες γίνετε και πιο έντονο, έχω έντονες ζαλάδες (οι οποίες τις τελευτέες μέρες΄είναι και ένα στάδιο πριν το ολικό black out) κάθε φορά που σηκώνομαι από την καρέκλα, το κρεβάτι και γενικά αν σκήψω να πάρω κάτι από κάτω κτλ και πρέπει να μένω ακίνητη για μερικά δευτερόλεπτα και μετά να ξεκινήσω να περπατάω γιατί αλιώς θα βρεθώ σοριασμένη στο πάτωμα. Επίσεις εδώ και μία βδομάδα δεν μπορώ να κάνω μπάνιο ούτε καν με χλειαρό νερό, με ζαλίζει αφάνταστα και 2 φορές έχασα πλήρως τις αισθήσεις μου...
Ετσι λοιπόν πήγα. Μόλις με είδε ενθουσιάστηκε και άρχισε να λέει πως με καμία δύναμη δεν φαίνομαι να ήμουν πριν 125 κιλά, και πως έχω γίνει πολύ ωραία, και πως είναι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα μου. Με ζύγησε και ήμουνα 95.2 και μου είπε πια θέλει απώλεια 2-3 κιλά τον μήνα.
Του είπα τί με έχω και μου έγραψε αναλύσεις να πάω παρασκευή να τις κάνω. Μου είπε πως αρχές Σεπτεμβρίου θα λύπει εξωτερικό επομένως να πάω κατά το τέλος του Σεπτέμβρη (έτσι και αλιώς έχω ραντεβού από πριν μαζί του στις 21 Σεπτεμβρίου). Σχετικά με τις αναλύσεις μου είπε πως κάπιες παίρνουν 2 βδομάδες να βγουν τα αποτελέσματα, αλλά θα πει στον βοηθό του να έχει έγνοια, και να τις δει και αν υπάρχει κάτι ανυσιχιτικό θα με πάρουν αμέσως τηλέφωνο. Προς το παρόν είπε να προσπαθώ να τρώω λεμόνι, καθόλου ζάχαρη χωρίς να έχω φάει κάτι πριν, και να πίνω μια πολυβιταμίνη την οποία θα ξεκινήσω μετά τις αναλύσεις.
Δηλαδή, δεν έπινες πολυβιταμίνες μέχρι τώρα? Πωλίνα, τρως λίγο, έχει αφόρητη ζέστη όπως λες, δεν ξέρω και πόσο νερό πίνεις, εεε, σώμα είναι και αυτό, αντιδράει..
πολινάκι περαστικά!θα συμφωνήσω με την Γιώτα!εμάς ο γιατρός μου σε σληβάτους και μπαι-πασαρισμένους δίνει μία πολυβιταμίνη ως απαραίτητο συμπλήρωμα!