Καλημέρα Αγγελάκι μου!Καλέ επέμβαση θα κάνει δεν κάνει να φάει τώρα λογικά. Μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι, θα φάει μετά το κορίτσι μας. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι οργανωμένη ;). Καλή επιτυχία στο σημερινό σου μάθημα, εύχομαι να ΣΚΙΣΕΙΣ!!!!!
Printable View
Καλημέρα Αγγελάκι μου!Καλέ επέμβαση θα κάνει δεν κάνει να φάει τώρα λογικά. Μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι, θα φάει μετά το κορίτσι μας. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι οργανωμένη ;). Καλή επιτυχία στο σημερινό σου μάθημα, εύχομαι να ΣΚΙΣΕΙΣ!!!!!
Καλό μήνα βρε κορίτσια!
και καλη ανοιξη!!!! :blush:με πιο πολυ διαθεση για ζωη και οχι για μιζερια σπιτι! εδω εχει φουλ ηλιο και πριν εριχνε κατι νιφαδες σαν αφρολεξ!! ο,τι ναναι ο καιρος!
οταν χιονιζε πολυ ειχα διαβασει κ αυτο και ειπα πλακα πλακα..! "Μα καλά ακόμα πιστεύετε ότι αυτό που ρίχνει είναι χιόνι; Αφρολέξ είναι! Η Ελλάδα πουλήθηκε...και μας πακετάρουν!"
:blush:
Αχ μακάρι να φτιάξει σύντομα ο καιρός! Έχω κουραστεί με το κρύο και την μούχλα. Πάλι βρέχει και κάνει κρύο εδώ στας Αθήνας :(. Θέλω ήλιο και ανθισμένα λουλουδάκια :starhit:
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 10.00: 1 μήλο + 1 τοστ με 2 φέτες τυρί
Πρόγευμα 14.00: 1/2 μπανάνα, 1/2 κομμάτι κέικ ολικής αλ.
Πρόγευμα 2 16.00: 1 αχλάδι, 1 ρυζογκοφρέτα, 1 φέτα τυρι (πεινούσα! και το φαί δε είχε γίνει!)
Μεσημέρι 17.00: 1 μερίδα ψητό κατσικάκι, 1 φλιτζάνι ρύζι, μπρόκολο σαλάτα
Απόγευμα 20.00: 1/2 μπανάνα, 2 σπιτικά κουλουράκια της μαμάς
Βραδινό 23.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη, 2κ.σ. δημητριακά, 2 χουρμάδες
ʼσκηση 1 ώρα Ζούμπα (τρελό γέλιο!)
Χάρηκα πάρα πολυ χθες! Οι γονείς μου μου κάνανε δώρο την συνδρομη για ένα χρόνο στο γυμναστήριο :bouncing:!!!! Θα γίνω μαστερ στην Ζούμπα :lol:
Αχ τι ωραια Ελη μου!!! Νομιζα οτι ζουμπα ειχε μονο Παρεσκευη..! Να πηγαινεις οσο συχνοτερα μπορεις, η καλυτερη ψυχοθεραπεια θα ειναι! η διατροφη σουπερ, ετσι.. μην μειωνεις τιποτα, να απολαμβανεις τα παντα και να χορευεις οσο μπορεις περισσοτερο.. εκει ειναι η υγεια!!
Σε ευχαριστώ Αγγελάκι μου!
Προς το παρόν κάνω πάρτι που μείωσα το βραδινό μου!!! Είμαι πολυ χαρούμενη για αυτό! Επόμενος στόχος όταν παγιώσω το ελαφρύ βραδινό να παίξω λίγο με το μεσημεριανό μου ;). Αλλά προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί δεν στερούμαι καθόλου! ʼσε που το κατσικάκι είναι καλύτερο από τα χοιρινά και τα μοσχάρια, μιας και είναι σίγουρα ελληνικό και δεν έχει τόσες ορμόνες χιχιχι με κράτησε τέλεια χθες! Σήμερα θα είμαι όλη μέρα έξω... Έχω πάρει μαζι μου φρουτάκια, μπάρες και ξηρούς καρπούς ;). Σας φιλώ και έφυγααααα!
Καλή επιτυχία και πάλι θα τα πούμε το βραδάκι και εύχομαι να έχουμε πολλά ευχάριστα νέα να πούμε!
Η Ζούμπα φιλενάδα τρελή ψυχοθεραπεία σχεδόν χορεύοντας ξύπνησα χαχαχαχαχα :lol:
Καλημερες κοριτσάκια μου. Ζουζουκα μου κοριτσακι μου καλη επιτυχια με την επεμβαση. Να μας κρατας ενημερες.
Μπηκα απλά να σας χαιρετησω γιατι εχω δουλιτσα στο γραφειο. Τα λεμε αναλυτικότερα το απογευματακι.
Καλο μηνα σε ολες και να χαμογελάτε.
Γεια σου Ελλη μου, συγγνωμη που εξαφανιζομαι αλλα ειχα πολύ δουλεια και εμπαινα μόνο για να διαβαζω νεα σας.. όλα αυτα που μου είπες για το ντονατ ειλικρινα δεν τα γνωριζα, ειναι πολύ χρησιμες οι πληροφοριες σου.. και εγω πεθαινω για ντονατ, δεν ειχα φαει ποτε σου λεω και τωρα που τα δοκιμασα επιλέγω να τα τρωω μια με δυο φορες το μηνα, όχι υπερβολες.. η ορεξη μου τωρα ειναι όπως και πριν την ανορεξία περίπου. δεν εχει επανελθει εντελώς αλλα και ο μεταβολισμός μου είναι όπως και πριν.. Με βοηθας πολύ Ελλη μου και σε ευχαριστωQuote:
Originally posted by Eli
Magdalena μου αν δεν μπορείς ολόκληρο το φρούτο για πρωινό φάε το μισό με το πρωινό σου και κράτα το άλλο μισό να το φας για πρόγευμα με ένα κριτσινάκι ή ένα μπισκότο. Τα ντόνατ καρδιά μου είναι νόστιμα και λατρεύω και εγώ αυτά που είναι με γέμιση μερέντας. Εκεί δίνω ρέστα φιλενάδα! Το κακό με τα ντόνατ είναι ότι έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, επειδή έχουν πολλούς επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Καλό είναι να τα τρως που και που αλλά όχι συστηματικά. Για να μην εκτινάξουν τη γλυκόζη στο αίμα σου απότομα τέτοιες τροφές καλό είναι να τις τρως αφού έχεις φάει πρώτα το σνακ σου ή το γεύμα σου. Σου ακούγεται περίεργο το ξέρω αλλά έτσι ένα ντόνατ μας παχαίνει λιγότερο! Συμβουλή του διαιτολόγου μου αυτή για την κατανάλωση γλυκού! ;)Quote:
Originally posted by Magdalena
Ελλη μου, σε ευχαριστω για τισ συμβουλές σου.. Η αληθεια ειναι ότι ακομα θελω να βελτιωσω τη διατροφη μου... Σαλατα δεν τρωω καθημερινα με το φαγητό μου, συνηθως 2 φορες την εβδομαδα, το πρωινό μου συμφωνω ότι ειναι φτωχό θα προσθεσω και 1 μπανανα αν μπορεσω.. αλλα εχω κανει καποια σταθερα μικρα βηματακια στο φαγητό, παλιότερα ζητημα να επαιρνα 500 θερμίδες..
Ποια ειναι η γμωμη σας για τα ντόνατσ? εχω φαει στο πρωινό και ου αρεσαν,αν και δεν τα ειχα δοκιμασει ποτε, ειναι όμως ανθυγεινα και αυτα.
Επίσης αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φας για πρωινό αλλά με προσοχή. Τι εννοώ...θα φας πρώτα το φρούτο σου, θα πιεις το γάλα σου και κατόπιν θα φας το ντόνατ. Έτσι θα βοηθήσεις ώστε να μην ανέβει απότομα η γλυκόζη και πάλι στο αίμα σου ώστε να μην πέσει και απότομα και μετά έχεις υπογλυκαιμίες και ακατάσχετη όρεξη.
Όπως και να χει τα ντόνατ δεν μας προσφέρουν τίποτα θρεπτικά, απλά ευχαρίστηση γευστική. Γι αυτό και δεν είναι καλό να τα καταναλώνουμε συχνά όπως και τα κρουασάν και τα τυροπιτοειδή. ʼν τα φτιάχνεις μόνη σου τότε άλλη φάση! Σίγουρα όμως και η απόλαυση είναι σημαντική γι αυτό όλα επιτρέπονται! Απλά οι κενές θερμίδες καλό είναι να τις καταναλώνουμε με μέτρο και όχι συστηματικά.
Αλήθεια πως είναι η όρεξη σου Μαγδαλένα μου;
Ζουζούκα μου τι κάνεις κουκλα μου? Εχω συνταγες για σπιτικά ντονατ μαλιστα η μια συνταγη ειναι για ντονατ φουρνιστα, θα σας την γραψω το απόγευμα..υπ οψιν ότι τη συνταγη αυτη δεν την εχω δοκιμασει ποτε,Quote:
Originally posted by zouzouka
μπράβο βρε κοπέλα μου!! τέτοια θέλω να ακούω!!! ας κάψουμε τις ζυγαριές! ας κλείσουμε τα αυτιά μας να μην ακούμε τα σχόλια του κόσμου!Quote:
Originally posted by Magdalena
οταν ειχα ανορεξία και να πεινουσα δεν ετρωγα γιατί φοβόμουν την προσληψη βαρους..τωρα ο μεταβολισμός μου ειναι τελειος,. πιο παλια ειχα και εγω προβλήματα.. τωρα τρεφομαι σωστα και δεν ζυγίζομαι, το αποφευγω..
λοιπόν σχετικά με τα ντόνατς τα πολυαγαπημένα, τυχαίνει να έχω στο γραφείο το περιτύλιγμα ένος κουτιού ντόνατς με σοκολάτα από τον στεργίου που τσακίσαμε χθες με τους συναδέλφους μου...γράφει πως ανά 100γρ. έχει 478 θερμίδες, 5,5 πρωτείνες, 44,2 υδατάνθρακες, 31 λιπαρά...δεν έχει Ε αλλά έχει διάφορα άλλα συντηρητικά με ονομασίες σκουλικαντέρες!! το κάθε ντονατ της συγκεκριμένης συσκευασίας είναι 90 γρ.
είναι πολύ νόστιμα, πεθαίνω!!!!!!
δεν έχω ακούσει όμως από κανέναν να μου πει πως φτιάχνει σπιτικά ντόνατς....αλλά θα το ψάξω γιατί μου αρέσει να φτιάχνω σπίτι με αγνά υλικά όσα φοβάμαι να τρώω απ'έξω!
Τωρα που ειμαι σε φαση θεραπείας ζουζούκα μου, δεν θελω να ακουω σχολία για το βαρος μου, ναι οκ εχω παχυνει αλλά δεν χρειαζεται να το σχολιαζει κανεις, προσπαθω να δω τη θετική πλευρα του θεματος, παιρνω και τα αντισυλληπτικά και πρηζομαι όμως τετοιο χρωμα στο προσωπό μου ειχα να δω χρόνια ασε για το στηθος!!!!χαχαχχα.....
Περιμενω με αγωνια τα νεα σου..πολλά φιλια
Καλημερα Μαγδαλενα!!
δεν καταλαβα αυτο με την ορεξη σου.. ειναι δηλαδη φυσιολογικη, τρως και λιγο με το ζορι ή θελεις να τρως ο,τι δεν ετρωγες πιο παλια?
ψυχολογικα πως εισαι??
Γεια σου Αγγελάκι,
Τους τελευταίους μηνες η ορεξη μου ειναι περίπου όπως και πριν την ανορεξία, δηλαδη εχω ξεκινησει και τρωω καποια ειδη που ειχα χρόνια να φαω..με το ζορι δεν τρωω, όταν δεν πειναω δεν τρωω, πλεον ειναι συγκεκριμενες οι ωρες που τρωω,
Εχω μπει σε μια σειρα,
Να σου πω ότι στην αρχη όταν συνειδητοποιησα το κακό που ειχα κάνει στον οργανισμό μου, ετρωγα κατι ωρες ασχετες επειδη επρεπε να φαω για να παρω βαρος, αυτό ειχα στο μυαλό μου, δήλαδή στης 1 μπορεί να ετρωγα κριτσίνια και μετα από λίγο φαγητό, αλλά ευτυχως όλο αυτό ηταν παροδικό και τωρα όλα καλα
Ψυχολογικά τωρα, ειμαι σε μια κατασταση στρες, σκέφτομαι αν θα αδιαθετησω χωρίς τα χάπια, αν θα μπορεσω να κάνω παιδί και αλλα τετοια χαρουμενα(!)
Εσυ πως είσαι γλυκιά μου?
Γεια σας κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά...αν κ βλέπω απουσίες σήμερα!!
Εγώ βγήκα απ'το χειρουργείο το μεσημεράκι κ το βράδυ θα το περάσω εδώ.....
Πονάωωωωωωω
zouzouka moy περαστικά .........κανε υπομονη ,αυριο θα να εισαι καλυτερα .............
zouzouka καλησπερα . εισαι καλυτερα γλυκια μου???
μην ανυσυχεις, ολα περνανε ....
φιλια πολλα
............και ναι τα καταφερα έκανα μια ωραιοτατη τριαδα για βραδινο ...........εφαγα μια μεγαλη σαλατα και ΜΟΝΟ δυο κομματια πιτσα μικρα ......Σε αλλη περιπτωση θα ετρωγα μονο ολη την πιτσα .....