Την καλησπέρα μου και στους υπόλοιπους.
Printable View
Την καλησπέρα μου και στους υπόλοιπους.
Αισθάνομαι άσχημα γτ ήρθε η ώρα να σταματήσω το τζανκ φουντ και να στρωθω στο γυμναστήριο κ στο τζοκινγκ.
Τσιγάρο το έκοψα.
Ποτό το έκοψα.
Χόρτο το έκοψα.
Τζακ φουντ μου έμεινε και ειδικά το βράδυ άμα δεν φάω ψιλονταουνιαζω.
Ας ελπισω η πρώτη βδομάδα να είναι δύσκολη.
Όταν κόβεις έναν εθισμό πέφτει κ λίγο η ψυχολογία ανεβαίνει το στρες, οπότε όλα αυτά μαζί αισθάνομαι τώρα.
Τελικά στα λόγια όλα εύκολα είναι.
Αισθάνομαι άγχος.
Πως νιώθετε τώρα που μπαίνει ο Νοέμβριος? Για εμένα είναι η χειρότερη περίοδος οι επόμενοι 3 μήνες. Δεν έχω καθόλου διάθεση. Νυχτώνει νωρίς, δεν έχω όρεξη για φαγητό, δεν προλαβαίνω να πεινάσω για να φάω για βράδυ, δεν μπορώ και να κοιμηθώ απόγευμα, μόνο εξάντληση νιώθω και κούραση. Μπορεί να φταίει και υγρασία, πρωί - βράδυ κρύο και αργά το μεσημέρι ζέστη. Να έρθουν τα ηλιουγεννα και να ξανά γεμίσουμε ενέργεια καθώς θα μεγαλώνει το απόγευμα, βέβαια για να δούμε ήλιο νωρίς το πρωί θα περιμένουμε 3 μήνες...
έρχεται ο χειμώνας και δεν θα ακούμε τραπ στο δρόμο από τα ανοιχτά παράθυρα των αυτοκινήτων.
κατα τ άλλα με την πρώτη βροχή θα μπουκώσουν τα φρεάτια.
Αισθάνομαι τώρα όπως με κάνει να νιώθω το άκουσμα αυτού το κομματιού (οι στίχοι είναι irrelevant με το θέμα, το «άκουσμά» του στο αυτί μου γενικότερα εννοώ ότι συμφωνεί με το current mood μου).
https://youtu.be/FlD1F4A70S4?si=ypHGPCIm4wqIfLOZ
…δεύτερο random «άκουσμα» που στα δικά μου αυτιά συμφωνεί με το current mood μετά από κάτι χτεσινά προσωπικά που μου συνέβησαν…
https://youtu.be/BciS5krYL80?si=_I9rtPTkekctla5O
Κύκνε sorry που σου βάζω στο θέμα σου βιντεάκια με μουσική, αλλά όντως αυτά ανήκουν στο «πως αισθάνεστε τώρα» και όχι στο θρεντ «μουσική». Ξαναυπογραμμίζω ότι οι στίχοι των κομματιών είναι irrelevant, εγώ απλά έχω το όλο «άκουσμα» του κομματιού και το πως με κάνει να νιώθω, που συμφωνεί με κάτι που νιωθω τώρα έτσι κι αλλιώς εξαιτίας κάτι άλλου που μου συνέβη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το τι λένε οι στίχοι, ακούω απλά τη «μουσική» ακόμα και των λέξεων, των στίχων, έτσι αντιμετωπίζω τα κομμάτια που ακούω συνήθως εγώ..
Την καλημέρα μου σε όλους.
«από λεβάντα και θυμαρι, λάσπη κι αγκάθι
_ Η ζωή δε βγαίνει έτσι αδερφέ, ούτε ζυγιάζει…
Η πλημμυρίδα, δεν προλαβαίνει να σου μάθει,
μια και καλή σε πνίγει κι ησυχαζει…»
(Να, αυτό το part από το πρώτο κομμάτι όντως είναι ταιριαστό και σαν στίχος…)
Αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα να τερματίσει η καθημερινή σχέση μου με τα αναψυκτικά τύπου κόλα.. Καλά ήταν όσο κράτησε.. Στο εξής θα είμαι απλά «κοινωνικός πότης», μια στο τόσο κι άμα τύχει.. Η εξαρτητική σχέση τέλος. Το υποσχέθηκα σε δικό μου άνθρωπο πάνω στο τραπέζι μας που με έβλεπε να πίνω έτσι και στενοχωριόνταν. Χαλάλι του, του το αφιερώνω. Πρώτα απ’ όλα για δική μου χάρη βέβαια γίνεται αυτό. Για χάρη της υγείας πάνω απ’ όλα αλλά και της τσέπης μου επίσης.. Αυτό ήδη έγινε, η εξαρτητική σχέση και καθημερινή κατανάλωση είναι ήδη παρελθόν. Άντε, με το καλό να καταφέρουμε να μειώσουμε και τις μερίδες των φαγητών στο μισό.. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά που θα μου πάει..
εμπρός για μια νέα ζωή, διακρίνω μια τάση προς την αλλαγή στα μέλη του φόρουμ εδώ, πράγμα ελπιδοφόρο!
Αισθάνομαι άσχημα, δεν κράτησα τον λόγο μου, προς τον εαυτό μου.
Έφαγα χωρίς να υπάρχει αύριο. Αυτά είναι .
Όπως και να έχει, έχω σημειώσει πρόοδο.
Και όπως λέει η γιουσερ από πάνω , εμπρός για μια νέα ζωη:p.
Συμβαίνουν αυτά, δεν πειράζει, αγώνας είναι, προσπάθησε ξανά και ξανά.. Ήδη τα καταφέρνεις μια χαρά με το τσιγάρο, το ποτό κλπ, θα γίνει κάποια στιγμή και αυτό, θα το πετύχεις..
Δώσε το καλό παράδειγμα «παιχταρά» μου γιατί πρέπει να σε ακολουθήσουμε κι άλλοι.. :)
«Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts..»
_Winston S. Churchill