Αυτες που το αξιζουν μονο! ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ!!!
μακαρι να μπορουσα να εφαρμοσω τους στιχους αυτου του τραγουδιου...
Εννοειται το χω σκεφτει! Αλλα πρωτον...δεν εκανε τπτ ολη του ζωη για να τις επιλυσει...πχ ψυχοθεραπεια κτλ...και επισης εχω παραδειγματα αλλων γονιων με διπλασια προβληματα που ηταν παραδειγματικοι γονεις! Ανθρωπος χωρις προβληματα δεν υπαρχει...τα παιδια δεν φταινε ομως... ιδιαιτερα οταν τα φερνεις στη ζωη γιατι δεν εχεις ζωη και δεν την παλευεις γενικως και εχεις χασει το νοημα της υπαρξης που νομιζεις οτι ειναι απλα η επιβιωση...που ειναι καραμπινατα η περιπτωση μου... ουτε για την πολιτικη εχουν γνωμη, ουτε με τεχνη ασχολουνται ουτε ενδιαφεροντα εχουν... οι λεγομενοι peasants!!! Απλα υπαρχουν... δεν το χωραει το κεφαλι μου!!! Ποιος ο ********ς λογος που υπαρχουν?? Μα εγω φυσικα!! Τον εξυπηρετησα τον σκοπο τους μια χαρα..και τι κερδισα? μια κουραδα!!!
[QUOTE=jimmaster;227399]Οχι...ουτε στο φιζικ ουτε στο προσωπο[/QUOTE
ok ευχαριστω . καληνυχτα. και σε ολους. :)
αντε καληνυχτα κι απο μενα να στε καλα
νομιζω οτι εχεις κανει ολα τα προβληματα σου και τα παραπονα που εχεις απο τον εαυτο σου και τους αλλους, ενα μπλεγμενο κουβαρι κι απο την μια προσπαθεις να δεις τι σου συμβαινει, απο την αλλη, εξακολοθεις να τα χρησιμοποιεις σαν αλλοθι για τον εαυτο σου,παρολο που για καποιον λογο καταφερνεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να τον μαστιγωνεις γι αυτα που δεν εγκρινεις σε αυτον.
οσο για το σεξ που αναφερεις, σε πληροφορω, οτι υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ αντρες που κανουν σεξ με γυναικες η με αντρες η με οτι τους αρεσει ενω ειναι κοτες η δειλοι η θρασυδειλοι η οτι αλλο θελεις...δεν τους εμποδιζουν οι ελλειψεις τους απο το να κανουν σεξ..δεν ειναι πικρο φαρμακο το σεξ, να κλεισεις τα ματια και να το παρεις για να αποδειξεις στον εαυτο σου ποσο αντρας εισαι,δεν χρειαζεται καμια προσπαθεια για να κανεις σεξ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
το θεμα με το σεξ που εχεις, προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα σεξουαλικου προσανατολισμου ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ και μετα, οτιδηποτε αλλο, οπως ταμπου, δειλια κλπ...
βρες τι ειναι αυτο που πραγματικα σε εκφραζει στο σεξ και καντο χωρις ενοχες....και καντο με ειλικρινη κουβεντα με τον εαυτο σου, οχι με τα πειραματα που εχεις στο μυαλο σου.
κανεις δεν χρειαζεται πειραματα για να ξερει ποιος τον ελκυει, απλα ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
αρκει να κατσει να μιλησει ειλικρινα με τον εαυτο του αντι να γυριζει σαν την σβουρα τσαλαβουτωντας σε προβληματα και γνωριμιες και προκαλωντας δραματα για να απασχολειται, να κλαιει ηκαι να αυτοτιμωρειται,,,,
Ναι πρεπει να υπαρχει και ακομα ενας για να γινει:PQuote:
ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙς
Μην εισαι τοσο σκληρος, τοσο απολυτος κριτης, αυστηρος και αδυσωπητος! Γιατι τοτε, θα επρεπε να περιμενες και να αποδεχτεις, οτι ολες οι κοπελες λενε το ιδιο, οτι θα σεβονται ΜΟΝΟ οσους το αξιζουν, και απο τα μαυρα και αραχλα που μας εχεις περιγραψει για σενα, δε θα επρεπε ουτε να σε σεβονται ουτε να εκφραζονται ευγενικα για σενα ουτε τπτ. Πετα αυτους τους ηλιθιους ορους απο το κεφαλι σου. Που ολα ειναι ασπρο ή μαυρο και κολλας στο φαινεσθαι
Η διαφορα ομως ειναι οτι εγω εχω αναγνωρισει τα λαθη μου και κανω βηματα να τα ξεπερασω γιατι πιστευω μεσα μου ειμαι καλος ανθρωπος... οι εν λογω κοπελες ομως που δεν αξιζουν σεβασμου ξερουν τι κανουν και το κανουν εις γνωσην τους... αυτες γιατι να τις σεβαστω δεν καταλαβα?
Γιατι το λες αυτο? Ποτε μου δωθηκε η ευκαιρια και κολλησα? Με την μικρη το κανα με το ζορι για να μαζεψω εμπειρια..και γιαυτο αργοτερα με κομψο τροπο την εκανα περα... ηταν ξεκαθαρη...ειμαι παρθενα και θελω σχεση... αν μπορουσα να της πω πως εγω θελω να πειραματιστω και να δοκιμασουμε χωρις να υπαρχουν δεσμευσεις, πες μου ενα λογο γιατι να μην δοκιμασω μαζι της... και επειδη η ιδια φαινεται τσιμπημενη μαζι μου ελαφρως αν μου μιλησει παλι ή ζητησει να βρεθουμε θα της πω στα ισα πως εγω γουσταρω αλλη αλλα κι εσυ μαρεσεις...αν θες να κανουμε μαζι καποια πραγματα χωρις δεσμευσεις εχει καλως....αν δεν θες...τοτε παλι εχει καλως...και το εννοω...θα ταν ομως βλακεια απο μερους μου να της ταζω σχεση για το κανουμε και μετα να την αφησω...ή να γλυκαθω και να κραταω σχεση με μια κοπελα που δεν ταιριαζουμε μονο και μονο για το σεξ....εχω μεσα μου ξερω πως αν κανω λιγη υπομονη ακομα θα συνδυασω και συναισθημα και σεξ και η κατασταση θα ειναι απειρως απειρως πιο ομορφη... Τις αναστολες μου σιγα σιγα της ξεπερναω ευτυχως...
Με τον οποιο να νιωθεις αρκετα ανετα να εκφασεις κατι τοσο προσωπικο και βαθυ...ιδιαιτερα οταν εισαι ντροπαλος οπως εγω... δεν ειναι λοιπον οτι δεν θελω...ειναι οτι δεν ημουν σε θεση να δημιουργησω τις συνθηκες... και τελικα ηταν απειρως πιο ευκολο και αυτονοητο απ οτι πιστευα...
Θες να πεις δλδ πως εγω δεν εχω το σθενος να κανω αυτη τη συζητηση με τον εαυτο ανοιχτα και ειλικρινα?
EΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ: Δεν εχω το σθενος να κανω τελειως ειλικρινα αυτη τη συζητηση με τον εαυτο μου....οχι μια τετοια περιπτωση (να μην ειμαι στρειτ) δεν μπορω να την αποδεχτω... δεν μπορω απλα να γυρισω στον καθρεφτη και να πω "τζιμ εισαι ενας ομοφυλοφιλος αντρας" ... δεν θα μπορουσα ποτε να αποδεχτω κατι τετοιο... και δεν νομιζω πως υπαρχει τροπος να αλλαξω γνωμη