Quote:
Originally posted by BARB3
καλημερα κουκλες
ειπα να μπω απο το σπιτι για να καταγραψω την απωλεια. παει ακομη ενα κιλακι 81,2 σημερα και βλεπω οτι οσο γρηγορα μπηκαν τοσο γρηγορα φευγουν και το χαιρομαι πολυ.
badgirl δεν κανω νεο τοπικ. να θυμασαι σελιδα 214 και μπαινω καθε μερα στο ιδιο μηνυμα και γραφω κιλα και λεπτομερειες. δηλ σε 10 μερες σε ενα μυνημα θα φαινεται με ποσα ξεκινησα και ποσο εφτασα. εντελως παρομοια διαιτα 13 ημερων που χανεις 9 κιλα υπαρχει ηδη. την εχω διαβασει και δεν βλεπω διαφορες ιδιαιτερες.
οσο γιατη διαιατα της πινκ, ναι αυτη που θυμασαι ειναι. ειναι οντως πολυ καλη και χανεις επισης γρηγορα κιλα. εκεινη τη συνιστω ανεπιφυλακτα. απο οτι θυμαμαι και η μπετυ την εχει κανει και η βασια.
γεωργια, ποσα κιλα εχασες? φοβερο το συναισθημα ε? κι εγω το ιδιο νιωθω. πριν δυο χρονια οταν εβρισκα ενα ουχο να μου μπαινει, το αγοραζα. τωρα δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω επιλογες και οτι βρισκω και ρουχα που μου ειναι μεγαλα ακομη και στα κινεζικα!!! Αληθεια μου εδωσες την ιδεα να ανοιξω κουτες να δοκιμασω παια ρουχαλακια. αν και εγω δεν εχω πολλα κρατημενα αλλά το αγαπημενο μου σακακι θα το δοκιμασω και θα σας πω τη δευτερα αν μου χωρεσε.
φιλακια
παω για ψωνια-shopping therapy που λενε...δεν θελω τιποτε αλλά ενα κοκκαλακι για τα μαλλια θα το αγορασω....ε, αννουλα?