Καλημέρα!
constance υπομονήηηηηηη!!!!!!!!!
sasa μην αγχωνεσαι τοσο πολυ θα τα καταφέρεις!
κοριτσια κουράγιο!
εγω σήμερα 62.5, δλδ μόνο -100.περιμενα λίγο καλύτερα αλλα τι να κανουμε.ουφ.
Printable View
Καλημέρα!
constance υπομονήηηηηηη!!!!!!!!!
sasa μην αγχωνεσαι τοσο πολυ θα τα καταφέρεις!
κοριτσια κουράγιο!
εγω σήμερα 62.5, δλδ μόνο -100.περιμενα λίγο καλύτερα αλλα τι να κανουμε.ουφ.
Koριτσια πραγματικα,λεμε κουραγιο η μια στην αλλη αλλα ποσο να αντεξουμε πια; Αι σιχτιρ!
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Koριτσια πραγματικα,λεμε κουραγιο η μια στην αλλη αλλα ποσο να αντεξουμε πια; Αι σιχτιρ!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!πα ντως εγω στην περίοδο ξεφουσκώνω μετά την δεύτερη μέρα.
Aχ δν ξερω..Απογοητευομαι απ'τη μια κ απ'την αλλη λεω δεν με νοιαζει τι δειχνει η ζυγαρια (αρκει να μην πηγαινει πανω απο 69.9)
Ο,τι να'ναι ειμαι..
Παντως εγω δεν αντεχω αλλο να μην τρωω....ελεος πια κι ελεγα σημερα να κανω συντηρηση....Ονειρα θερινης νυχτος.Ειμαι πολυ χαλια.
Και τωρα θα φτιαξει η μανα μου μελομακαρονα και αν τα πετυχει οπως θελω,πραγματικα θα τους γ***σω τη μανα που λεει η Πηνελοπη!:mad:
χαχαχαχχαχχαα
εγώ παιδιά πάντως βρήκα το κουμπί μου στο θέμα της συντήρησης
σκ τρωω κανονικότατα έως και πολυ θα έλεγα και μέσα στην εβδομάδα που δεν προλαβαίνω κιόλας λίγο !!
έτσι διατηρούμε..
καλά τώρα για 2 κιλά όμως που ΠΡΕΠΕΙ να χάσω πρέπει να κόψω και τα σκ αλλιώς δεν θα τα χάσω...με τίποτα
και στην ουσία με 1κιλό την εβδομάδα 2 εβδομάδες είναι αλλά με πιάνει λύσσα ..
τελοςπάντων
ο επιμένων νικά
αντέ να γράψουμε και το
ΝΕΝΙΚΑΜΕΝ!!
σημερα η ζυγαρια 63.700
Κοριτσια ψυχραιμια...
Και εσυ Constance κανε και σημερα υπομονη γιατι αυριο και μεθαυριο fail
Ασταδιαλα δε λες τίποτα γμτ!!!!!!!Quote:
Originally posted by Constance
Συμφωνωωωωωωωω!Απο το πουθενα +200!Με 1400 χθες?!!!!!!!!!!!Η περιοδος αφαντη το πρηξιμο εκει!Δεν αντεχω αλλο να κανω διαιτα και να ειμαι +1 μια βδομαδα τωρα γαμωτο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και τι δραστηριοτητα να αυξησω εγω που χθες με ποναγαν τα ποδια μου απο το περα δωθε και την ορθοστασια στη δουλεια!Ασταδιαλα πλεον!Quote:
Originally posted by PowerGirl
τουλαχιστον η Ελένη το ευχαριστηθηκε... εγω γιατι το κερατο μουυυυυυυυυυ?
:(
ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
-300 σήμερα (μετα απο απειρες θερμιδες... ε δε παμε καλα!!!!!)
75.5 λοιπόν
Καλημερα!
+100 σημερα με 1200 θερμιδες... ΕΛΕΟΣ
Καλημέρα!!!
Τελεια μέρα σήμερα;;;
01/12 ... 62,2
02/12 ... 62,1
04/12 ... 62,2
08/12 ... 62,4
10/12 ... 62,4
11/12 ... 62,1
τα 300 κάθε εβδομάδα τα τσιμπάμε σταθερά...
Εγω παλι ζυγιστηκα και ειμαι +200...........................
Μια χαρα ολες σημερα ε?
αχ καιρο εχω να μπω και μου λειπετε....
αν και σημειωνω σε τετραδιο το καθημερινο μου ζυγισμα....
76,100
-200 απο χθες....
-300 γρ. σημερα χωρις τουαλετα ομως :/
Ουτε του παππα,με 9 μελομακαρονα το βραδυ!
69.4 kg
xexexee!τελεια!!!εγω ουτε ενα μελομακαρονο δεν εχω φαει ακομη(α, εκτος απο 1 κουτι 600 γρ που το τσακισα με το που ξεκινησαν το Νοεμβρη,σε μια μερα φυσικα,σε καποιες ωρες να λεω καλυτερα):smilegrin:Quote:
Ολες καλα σημερα! :)
-300 γρ. χωρις τουαλετα ομως :/
Ουτε του παππα,με 9 μελομακαρονα το βραδυ!
69.4 kg
Mου ειχαν μπει στο μυαλο τοσες μερες και πηρε και η μαμα μου αυτο το βιβλιο του Παρλιαρου που βγαινει καθε μηνα (γλυκες ιστοριες) και τα ειδα εκειιιιιι και κοντεψα να βαλω τα κλαμματα.. Και μου εφτιαξε μερικα αλλα ειπα στοπ,οτι εφαγα-εφαγα.. Εχθες πονουσε η κοιλια μου και δε μπορουσα να ξαπλωσω μπρουμυτα:crazy:
δεν πειραζει,ολα καλα!το αποτελεσμα μετραει!:grin:
Μωρε το αποτελεσμα μετραει αλλα και οι συνηθειες οι παλιες -να τρωω χωρις να σταματαω-,με τρομαζουν..
ολες το ιδιο θεμα εχουμε, αλλιως δε θα ειμασταν εδω..
:thumbup:
αυτό αν σε παρηγορεί το έχει κάνει και η Μιράντα σε ένα επεισόδιο στο sex and the city(!!!!)με κέικ νομίζω..!Ντάξει..δν βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί δν θα σε πείσω και ιδιαίτερα !αλλά πιστεύω οτι παρα πολλόι άνθρωποι το έχουν κάνει κ ας μην το ομολογούν!Εγώ αυτό λαιμαργία το ΄λέω όχι αρρώστια:smirk:Quote:
Originally posted by eleni1201
One αυτό με την κοιλιά το είχα και εγώ χθες, αλλά όχι μόνο στο μπρούμυτο, αλλά και στο ανάσκελο και σε όποια στάση να καθόμουν... Κι όταν έτρωγα σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν να είχα μεγαλύτερο στομάχι να χωρούσε όλα αυτά που θα ήθελα να φάω. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας εκείνη την ώρα ήταν ο πόνος στην κοιλιά, και διψούσα κιόλας και μόλις ήπια και νερό απόγινα. Το πακέτο με το σοκολατόψωμο δεν το τελείωσα, έμεινε το μισό, και το έβαλα στη σακούλα με τα σκουπίδια μαζί με το περιτύλιγμα. Και σήμερα τι πήγα και έκανα βρε παιδιά, μιλάμε είμαι απαράδεκτη. Πήγα και το έβγαλα από τα σκουπίδια, και το έφαγα για πρωινό, ήταν μέσα στο σελοφάν, δεν ήταν πειραγμένο δηλαδή, και στα σκουπίδια υπήρχαν μόνο χαρτιά. Αλλά το ότι πήγα και το ξέθαψα και το έφαγα νομίζω εκφράζει την αρρώστια μου σε όλο της το μεγαλείο. Αφού ξύπνησα το πρωί κι έλεγα πω πω εκείνο το σοκολατόψωμο που έφαγα χθες, να χα και σήμερα, και δεν μπορουσα να ηρεμήσω πάλι...
το εχω κανει με τα τσιγαρα...τα κοβω στη μεση και τελικα καταληγω να τα καπνιζω μισα...:no::no:
Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλά με πέθανες :lol:Quote:
Originally posted by absolute
το εχω κανει με τα τσιγαρα...τα κοβω στη μεση και τελικα καταληγω να τα καπνιζω μισα...:no::no:
ειμαι ελεεινη....i know!και φυσικα στον τομεα αυτο ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ!!
Αυτο που μου τη σπαει πιο πολυ ειναι οτι τα τρωω κ γρηγορα,λες και θα μου τα παρει κανεις απ'τα χερια! :grind:
Εφαγα αλλο ενα μελομακαρονο τωρα,30 γρ.
Ο θερμιδομετρητης λεει ενα μελομακαρονο 70 γρ. 142 θερμιδες αρα αυτα της μαμας μου που παιζουν 30-35 γρ. ειναι γυρω στις 70-75 θερμιδες; :puzzled:
Γιατι να ειναι ομως αυτη η καταληξη; :thumbdown:
Αχ τι να πω..Ευτυχως που στο σπιτι δεν εχω τιποτα το ιδιαιτερο να φαω, εξω εχει 5 βαθμους και ριχνει χαλαζι και δεν μπορω να παω σουπερ μαρκετ αλλιως ευχαριστως ετρωγα κ εγω το συμπαν αυτη τη στιγμη..
οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι 1 μελομακαρονο των 30 γρ εχει 108 θερμιδες... :shocked2:Quote:
Αυτο που μου τη σπαει πιο πολυ ειναι οτι τα τρωω κ γρηγορα,λες και θα μου τα παρει κανεις απ'τα χερια! :grind:
Εφαγα αλλο ενα μελομακαρονο τωρα,30 γρ.
Ο θερμιδομετρητης λεει ενα μελομακαρονο 70 γρ. 142 θερμιδες αρα αυτα της μαμας μου που παιζουν 30-35 γρ. ειναι γυρω στις 70-75 θερμιδες; :puzzled:
Ειναι ολα παχυντικα; Δεν μπορεις να φυλαξεις τπτ για αλλη φορα που θα θελεις απλα κατι να φας παραπανω αλλα οχι να ξεφυγεις; Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις..Κριμα να πετας φαγητο..
Καλυτερα τοτε!
Στο λεω γιατι συμπονω τα οικονομικα σου..Και εγω πριν παρω το οτιδηποτε, το σκεφτομαι διπλα και τριπλα για το αν αξιζει τα λεφτα του-και οχι μονο στο φαγητο..
Καλημερα! Σε νεο χαμηλο σημερα... A new frontier has been reached...
-300
53.4
Κριμα βεβαια γιατι το μεσημερι θα ξεσκιστουμε στο φαι και αυριο πανω απο 55 παλι...
Nα υποθεσω οτι δεν ζυγιστηκες? Ες αυριον τα σπουδαια...
Αντε μαρη ζυγισου...
Xαχχαχα εγω θα παω να παρω τα Milka τωρα... Μλκ η αθλια μολις ξυπνησα εφαγα ενα κομματι γραβιερα...
χαχαχαχα παιδια το σκηνικο με τη Μιραντα στο sex and the city ειναι η αγαπημενη μου σκηνη γενικοτερα σε ολο το σιριαλ.Μιλαμε μεσα απο τη ζωη βγαλμενο!:P
Σημερα +400.Σε κακο δρομο ειμαστε.Ξεκιναω Πηνελοπη.:P
well done Πηνελοπακι ;)
-100 γρ. παλι χωρις τουαλετα ρε γαμωτο :grind:
69.3 kg
75,800 σημερα
-300 απο χθες....