βλεπω να κλειδωνει κι αυτο το θεμα!!!!
Printable View
βλεπω να κλειδωνει κι αυτο το θεμα!!!!
Οχι ρε φλατλ δεν θα κλειδωσει..Ειπα να κανω λιγη πλακα γιατι οντως με τρακαραν το μεσημερι και ειπα μηπως ανηκε η εταιρεια στον κροισο που απειλησε την ακεραιοτητα μας.. :P
οχι τιποτα αλλο τωρα δεν θα μπορρουμε να γραφουμε τι σκεφτομαστε :P
Ισως αλλαξει λιγο ονομασια..Δλδ απο "τι σκεφτεστε" γινει "ποιον θελετε να βγαλετε απο την μεση" ή κατ'εμε "εχει απνοια ελα να μας τα κανεις αερα"
χαχαχαχα τοσο καλα!!!
σε λιγο απο φορουμ υποστηρισης θα το μετονομασουμε σε φορουμ υποστηριξης ενδικων μεσων
Αισθάνομαι τέλεια με λίγες τύψεις όμως γιατί έφαγα κάποια επικίνδυνα πράγματα. χαχαχα
καλημέρα σας, λυπάμαι πολύ , αποφευγω να γραφω όχι από αγενια, αλλα από αλλους λογους που καταλαβενετε, λυπάμαι κι δεν θελω να περασει σε κανεναν από οσους- οσες μου εχιυν σταθει η μου εχουν γραψει με καλη καρδια κι καλους σκοπους για τα οσα βαζανιζουν την ψυχη μου
Αγάπες και κουραφεξαλα...όλα μια πλάνη είναι..όταν τελειώσει το ερωτικό ενδιαφέρον δεν υπαρχεις για κανέναν ή μάλλον σαν να μην υπηρξες ποτε!!
Καλημερα σε ολους , σημερα ειναι μια ομορφη μερα , μερα για δραστηριοτητες και αθλοπαιδιες .
Μελαγχολική και ταραγμένη...και δεν μπορώ να συνέλθω από τον ύπνο...κι αυτός ο μελαγχολικός, βροχερός καιρός έξω τα κάνει χειρότερα...δεν αντέχω...
Ο καθένας με τις εμπειρίες του skropi ..οτι έχει γευτεί ο καθένας αυτό και θα πει.
Καμια φορά νομίζεις οτι εισπραττεις αγάπη επειδή εσυ εχεις αναγκη να σε αγαπήσουν.
Δικιο εχεις μνημονιο. Ειμαι απο τους τυχερους μαλλον που μου ετυχε μονο μια φορα αρνητικη εμπειρια. Οχι οτι και νιωθω και πολυ τυχερος τωρα, αλλα λεμε. Ενταξει, στην πρωτη στραβη ειναι νωρις ομως για να αναθεωρησω :D
Δεν είχα μονο αρνητικη εμπειρία..έχω πάρει και πολύ αγάπη και πολύ ερωτα..στο τέλος όμως ψειριζεις την πίκρα που παίρνεις και όχι τα καλά.. Νωρίς είναι θα περάσει.
Προσπαθώ με νύχια κ με δόντια να κάνω το καλύτερο.
Αν κ μερικές φορές τα κάνω σκατά. τουλάχιστον είναι λίγες.
κι αφου έγινε χάλια τώρα επανήλθε κάπως .
καλύτερα τώρα.
γενικά σήμερα όμως ήταν λίγο μη δημιουργική η μέρα για μένα.
α και το θέμα αυτό είναι πολύ χρήσιμο ! δουλεύει κάπως σαν προσωπικό ημερολόγιο συναισθημάτων για μας.
να γυρνάμε να βλέπουμε πόσες φορές υπήρξαμε καλα κ πότε οχι.
απολογισμός.
Πολύ μελαγχολική και βαριέμαι...
Το πως αισθανομαι τωρα το περιγραφει πολυ καλα ο μεγαλος χαλκιδαιος ποιητης Σκαριμπας. Παραθετω.
Σπασμένο καράβι να 'μαι πέρα βαθιά
έτσι να 'μαι
με δίχως κατάρτια με δίχως πανιά
να κοιμάμαι
Να 'ν' αφράτος ο τόπος κι η ακτή νεκρική
γύρω γύρω
με κουφάρι γειρτό και με πλώρη εκεί
που θα γείρω
Να 'ν' η θάλασσα άψυχη και τα ψάρια νεκρά
έτσι να 'ναι
και τα βράχια κατάπληκτα και τ' αστέρια μακριά
να κοιτάνε
Δίχως χτύπο οι ώρες και οι μέρες θλιβές
δίχως χάρη
κι έτσι κούφιο κι ακίνητο μες σε νύχτες βουβές
το φεγγάρι
Έτσι να 'μαι καράβι γκρεμισμένο νεκρό
έτσι να 'μαι
σ' αμμουδιά πεθαμένη και κούφιο νερό
να κοιμάμαι
περασα ενα βαρετο σαββατοκυριακο. δε μπορουσα να συγκεντρωθω. κολλησα και με τον υμνο του Μεθυσου, αν κι εχω κοψει το αλκοολ. μαλλον με πειραξε η ανοιξη. που γινεται ολοενα και βασανιστικοτερη με τους αχρηστους ανθρωπους. ποσο δυσκολο ειναι να επανελθεις και να ξαναγινεις χαζος οταν βλεπεις την ανθρωποτητα (μαζι και με τον εαυτο σου μεσα) σαν προβατα ? τι κι αν καποια ξερουν ποιος ειναι ο βοσκος, δε μπορουν να του κανουν τιποτα ακριβως γιατι γεννηθηκαν και παραμενουν προβατα. ποιος ο λογος τοτε να συνεχισουν να ζουν ?
Κάποιες στιγμές είναι αρκετό να ''λείπει'' ένας άνθρωπος και να σου ''λείπει'' όλος ο κόσμος
Όπως λένε τα τέστ ότι θα αισθάνομαι βέβαια.Πω Πω μια συνομοσία μόνο ο καραγκιόζης τέτοια υποκριτική ικανότητα.
Peace , παιδια , peace , ηρεμηστε λιγακι . Παραιτουμαι απο την διεκδικηση της Μαριον . Αλλωστε δεν ειπε ο Keep Walking , να σταματησουμε τις αψιμαχιες ?
τοσο πολυ σας εχω κατσει ? ελατε βρε παιδια , κουλαρετε .
Εκνευρισμένη που κλειδώνεται για 2η φορά το θέμα "τι σκέφτεστε" εξαιτίας συγκεκριμένου μέλους...οι υπόλοιποι τί χρωστάμε δηλαδή να μην μπορούμε να γράψουμε;
κι εγω νομιζω οτι ο κηπ ειναι υπερβολικος. επρεπε να τιμωρηθουν τα μελη που ξεφευγουν απ'το θεμα και δε γραφουν τις σκεψεις τους. διαγραψτε το τελειως αν ειναι να γινεται αυτο καθε τρεις και λιγο.
ε γραφεις εδω απλα
Εδώ είναι άλλο θέμα...κι αφού το άνοιξα εγώ, νομίζω πως μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα να βγει εκτός θέματος ΚΑΙ αυτό...
Νταβατζης..Γλειφτης..Τι αλλο ακομα?Εκει τον ξεμπροστιαζουν,εκει ξεφτιλιζεται μονος αλλα το βιολι βιολακι..!Οινος ευφραινει καρδιαν τελικα?Δεν νομιζω!
ο κυκνος θα ενθουσιαστει μολις το διαβασει αυτο
Aλεξανδρε , μου κανεις λιανα πως μεταφερω απο το you tube στο φορουμ ενα τραγουδι . Τα διαβασε ο πατερας μου , που ειναι αυθεντια στα κομπιουτερ , κ παλι δεν εβγαλε ακρη . Σορυ που σε βαζω σε κοπο , αλλα ξεκινας απο το 4-5 στα 10 , κ εγω θελω να ξεκινησεις απο το 1 . Ειμαι πληρως αδαης .
Λες πατας το προτελευταιο εικονιδιο , κ πληκτρολογεις την διευθυνση του video . Στο you tube ? ποιο εικονιδιο ακριβως ?
Συγγνωμη που σε ζαλιζω , αλλα ξεκινα απο το 1 , σαν να δινεις οδηγιες σε εναν ασχετο ( που ειμαι ) .
εκει που λεει γρηγορη απαντηση εχει κατι εικονιδια το προτελευταιο εικονιδιο διχνει κατι σαν ταινια το πατας αυτο κ σου βγαζει μια καρτα κ λεει πληκτρολογιστε τη διευθυνση ουρτριλ η διειθυνση ουτριλ ειναι αυτη πχ www.youtube.ghkffs776678v πχ κανεις αντιγραφη την διευθυνση επιλεγοντας τη κ κανεις δεξι κλικ αντιγραφη κ μετα πας στο προτελευταιο εικονιδιο αυτο που εχει την ταινια το πατας σου βγαζει μια καρτα κ σου λεει πληκτρολογιστε τη διευθυνση ουλτριλ κ κανεις επικοληση τη διευθυνση πχ www.youtube.ghkffs776678v (αυτη ειναι τυχαια διευθυνση για να καταλαβεις τι λεω ) κ πατας οκ
Eυχαριστω Αλαξανδρε . Θα το παλεψω παλι . Ξενυχτας ε ?
Τι εγινε με την κοπελλα σου ? δεν γραφω αλλα γιατι αυτο ειναι μεταξυ μας .