cu later ELIgator μονο η τζινα θα εχει παρατσουκλια.
Printable View
cu later ELIgator μονο η τζινα θα εχει παρατσουκλια.
Εδω Γλαυκη!Πονεμενη κ ταλαιπωρημενη!Το ιατρικο ανακοινωθεν πρωτα.Στον υπερηχο δεν βρεθηκε πετρα αλλα στις εξετασεις βρεθηκαν μικροβια κ μαλλον ειχε φυγει.Το μεγαλο προβλημα τωρα ειναι απο τη μεση,κλασσικα μου ειπαν να χασω κιλα,να παω σε καλο ορθοπεδικο κ να κανω μαγνητικη.Κ σαν να μην εφταναν ολα αυτα με επιασε απο το στρες ισως κ το αποτομο φαγητο κ το εντερο!Ποναω,ποναωωωωω!Οτα� � καθομαι,οταν παω να σηκωθω,Οταν μπαινω η βγαινω απο το αυτοκινητο.Μονο στο κρεββατι ποναω λιγοτερο αλλα αυτο δυστυχως δεν παιζει!
Καλοριζικο το κοριτσι μας!Τουρτιτσα κερασμα!Προς το παρον το μονο που μπορω να κανω απο αυτα που λες ειναι να τρωω!Κ πρωινο κ μεσημεριανο κ βραδυνο κ λαλαγκι κ απ'ολα!το λαλαγκι λαλαγκενιο κ οχι Τζινολαλαγκο!
Σας ευχαριστω πολυ ολες για τη σκεψη σας κ για τις ευχες σας!Αρρωστησα τη σωστη εβδομαδα για να μπορω να γυμναζω μονο τους κοιλιακους μου....
Καλη επιτυχια στην Αστεροσκονη κ να ειναι γρηγορα κοντα μας!φταιω εγω τωρα να κανω μια δικτατορια που θα εχει η Ελι μιαμιση εβδομαδα κ εγω ολοκληρη Φτουτατη μονο μια?
Περαστικά σου Γλαύκη. Πως κατάφερες και τα έπαθες όλα μαζεμένα; Καλέ άσε να πάθει τίποτα και κανείς άλλος! Εύχομαι να σου περάσει γρήγορα ο πόνος και να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία σου. Όσο για την δικτατορία κάντην άμα θες γιατί ως πονεμένη Φτουτάτη δε νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς! :lol:
Τι βλέπουνε τα ματάκια μου? Elis week? Ολέ γιούπιιιιιιιι :roll::roll::roll::roll: θα καλοπεράσουμε θα μας βάλει στον ίσιο δρόμο!
Διάβασα της Τζίνας το ποστ κ απ΄οτι είδα θα φάμε πολλά λαλάγγια αυτή τη βδομάδα:spin::spin: ή μήπως κατάλαβα λάθος :puzzled:
Γλαύκη μου περαστικά! Να πας στον εξωτερικό γιατρό μην το αμελήσεις!
Ειδες Τζινα μου οι κακες γλωσσες κ τα κακα ματια ολα πανω μου επεσαν!Να πω το Πατερ ημων,να βαλω να με ξεματιασουν,να κρεμασω ματακια κ σκορδα?
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ειδες Τζινα μου οι κακες γλωσσες κ τα κακα ματια ολα πανω μου επεσαν!Να πω το Πατερ ημων,να βαλω να με ξεματιασουν,να κρεμασω ματακια κ σκορδα?
:lol: :lol: Στα όρη, στ'άγρια βουνά!! :lol: :lol:
Σοκολατίτσα μου χιούμορ κάνω αλλά όσο νά'ναι όλο και κάποιο λαλάγγι θα φαγωθεί. :lol:
Έφυγαααααααααααα
http://www.youtube.com/watch?v=g_2X5...eature=related
:bigsmile::bouncy::bouncy::bigsmile:
Κορίτσια μου, λίγα και γρήγορα!
Έφτασα Σαλόνικα, απόψε θα κερατώσω τη Ναταλία , θα μείνω στη φίλη μου την Αντιγόνη, θα βρεθούμε αύριο!
Γλαύκη παιδί μου πονεμένο, περαστικά, ελπίζω να πάρεις κάτι για τον πόνο και να μην υποφερεις!
Σας φιλώ όλες και τα λέμε!
Υ.Σ Καλό μας Ελοδεκαήμερο!
Δεν προλαβαίνω να σας γράψω είμαι ήδη στην πόρτα!
Φτουτάτη μου να μου προσέχεις και γρήγορα περαστικά! Και ας με υπονομεύεις από την πρώτη μέρα... εγώ θα σε κάνω περδίκι μέχρι να περάσει η θητεία μου :lol:
Ζουμπιασου εσυ κ εγω θα δουλευω υπουλα να σου φαω τη βδομαδα!Εχε χαρη που ποναω αλλιως!
Γιώτα μου σου εύχομαι καλή διασκέδαση, καλές βόλτες, καλό κουτσομπολιό, καλό φαγητό, καλά γλυκά και για αλλαγή καλό ξενύχτι!!!! Φιλάκια.
Γιώτα καλά να περάσεις κ όπως είπαμε ένα τριγωνάκι για εμένα!!!
Φτουτατη μου περαστικα σας.Μακ καλα να περασεις στη σαλονικα.λοιπα κορασια καλησπερα σας.
Γιωτακι να περασεις ομορφα!Κερατωσε τη,κερατωσε τη κ αυτη μια φορα που εχουμε φαει το κερατο της αρκουδας!!
Ποναω!Το εντερο πιο πολυ κ απο τη μεση!Τωρα θα φαω κ θ παρω το χαπι!