Κακουργες γυναικες δεν με αφηνεται να κοιμηθω με παρασυρετε και θελω να απαντησω σε αυτα που γραφεται.γιωτακι ευχομαι να μην χρειαζεται να κανεις πολλα στην κλινικη.
Printable View
Κακουργες γυναικες δεν με αφηνεται να κοιμηθω με παρασυρετε και θελω να απαντησω σε αυτα που γραφεται.γιωτακι ευχομαι να μην χρειαζεται να κανεις πολλα στην κλινικη.
Καληνύχτα Λιλάκο και όνειρα γλυκά!
Καλώς το Γιωτάκι μας ευχαριστώ για τις ευχές καλή μου ;). Μια χαρά θα τα πας αύριο και μην αγχώνεσαι για τίποτα, δεν σου ζήτησαν και να εκτελέσεις και καμιά εγχείρηση! Να φροντίσεις τις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου, αυτό είναι όλο! Να το κάνεις με χαμόγελο και καλή διάθεση και να μην ξεχνάς να τρως σωστά όλη μέρα για να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση. Να φροντίσεις να πάρεις μαζί σου φρούτα και ξηρούς καρπούς που δίνουν πολύ ενέργεια!
Και μιας και το έφερε η κουβέντα...
Οι ξηροί καρποί σύμμαχοι της υγείας μας.
Και αφού σας είπα τά νέα μου και αφού είστε όλες καλά σας αφήνω κ πάω στην αγκαλιά του Μορφέα να βυθιστω.!!!!! Καλό σας. βράδυ και όνειρα γλυκά!!!!!
Καλησπέρα Γιωτάκι. Μη φοβάσαι προκαταβολικά, μια χαρά θα τα πας. Στην κλινική που θα πας ψάξε να βρεις ποιά είναι η πιο γλυκιά και γελαστή νοσοκόμα και ότι δεν ξέρεις να πηγαίνεις και να την ρωτάς. Μην πανικοβάλλεσαι, φροντίδα του ανθρώπου σου θα κάνεις, δε θα σε βάλουν να κάνεις και αιμοληψία!
Μία που σε καλησπέρισα και μία που θα σε καληνυχτίσω Γιωτάκι. Καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα ΠοπΓιωτάκι μας!
Μην ξεχάσεις να κλείσεις το κινητό σου! Όνειρα γλυκά και καλές φροντίδες αύριο! Επίσης μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελο σου φεύγοντας από το σπίτι σου αύριο! Φιλιά!
Eli μου μία από τα ίδια ήταν η μέρα μου και σήμερα. Το μόνο διαφορετικό είναι ότι φόρεσα το φορεματάκι που μου έδωσε η μητέρα μου το οποίο είναι πάνω από το γόνατο (ουάου) και στο κάτω μέρος είναι φαρδύ και αεράτο που λένε και σήμερα είχε αέρα και κάθε τόσο το κατέβαζα! Φορούσα βέβαια μαύρο αδιαφανή καλσόν αλλά ήταν παίδεμα να το κρατάω όλη την ώρα. Φόρεσα και κάτι ξεχασμένες αφόρετες μπότες που ανακάλυψα και έχουν και φαρδύ τακούνι 5 πόντους παρακαλώ. Μία που πήγα στη μητέρα μου και μία που γύρισα και μετά πονούσαν τα άμαθα σε τακούνι πόδια μου και έτρεχα να φορέσω τις παντόφλες μου!
Εύγε Τζίνα παιδί μου! Επιτέλους φόρεσες κοντότερη φούστα! Αλιλούια!!!!
Κρίμα που δεν είχαμε την ευκαιρία να σε καμαρώσουμε Αμαζόνααααα μου! Όσο για τα τακούνια άστα και εγώ χθες είπα να πάω περιποιημένη στο επαγγελματικό μου ραντεβού και φόρεσα τακούνια και μου ήρθε κόλπος! Έχω ξεμάθει εδώ και χρόνια και επειδή έχω και παραπάνω κιλά τα ποδαράκια μου δεν αντέχουν. Την πάλεψα αξιοπρεπώς μπορώ να πω αλλά δεν θα το τολμήσω ξανά σύντομα. Μόλις γύρισα σπίτι και εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν τα να τα βγάλω και για να ανακουφιστώ!
Μόλις με είδε η μητέρα μου μου είπε να φορέσω αυτά τα ρούχα όταν θα συναντηθώ με αυτόν για να μιλήσουμε για τη δουλειά στο νησί. Αλλά της είπα άστο καλύτερα γιατί όλα τα καλοκαιρινά μου ρούχα είναι επίσης μακριές φούστες στα μέσα τουλάχιστον της γάμπας και τα πέδιλα χωρίς τακούνι. Οπότε μη με δει με κοντό φόρεμα και τακούνι και μετά του κακοφανεί!
Ζουμπανιασμένο μου πάω να ξαπλώσω. Ομορφοκόριτσα καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Και τι πάει να πει αυτό; Να κάνεις την καλύτερη εντύπωση Τζίνα μου! Στο κάτω κάτω κανείς στα νησιά δεν φοράει τακούνια! Όσο για τις φούστες δεν πειράζει φόρα για αρχή την κοντή να πάρεις την δουλειά και βλέπεις μετά ;), μα καλά τίποτα δεν σε έχω μάθει;;;
Καληνύχτα Τζινάκι μου και καλή ξεκούραση! Πάω και εγώ να λιώσω γιατί είμαι πτωματάκι. Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να έχουμε όλες όνειρα γλυκά!
Tζινα με αυτα θα πας!Παει κ τελειωσε!τα καλοκαιρινα ειναι αλλιως αλλα ως τοτε θα παρεις καμποσα κοντα απο τη μαμα που εχει παχυνει αλλα κ απο την αδελφη που θα σου κανουν!
Γιωτακι καλη αυριανη!Αν ησουν πιο κοντα θα ερχομουν να κανω εγω χρεη νοσοκομου που εχω παρει το κολλαειι απο πεθερο μαμα φιλης πεθερα!Βοηθαω κ τους υπολοιπους στο θαλαμο!
Καληνυχτα κοριτσια!να εχετε ησυχο υπνο!
Eli και Γλαύκη μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε! :lol: Θα τον υιοθετήσω κι εγώ!!!