Πάμε Τζίνα μου; Έχουμε και ραντεβού ;)....
Printable View
Πάμε Τζίνα μου; Έχουμε και ραντεβού ;)....
Καληνύχτα Γλαυκουλίνα μου! Όνειρα γλυκά και ανώδυνα σου εύχομαι! :kiss:
Καλημέρα Ελοπαρμένες μου!
Πίνω το καφεδάκι μου και θα ετοιμαστώ σε λίγο να πάω να σεμιναριαστώ.
Εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα όλες σας!
Το Γιωτάκι μας θα πάει να τελέσει χρέη νοσοκόμας, η ΜακΓιωτ μας θα Θεσσαλονικιστεί παρέα με την Ναταλένια μας, η σοκοκολατένια μας θα παίζει με την σκυλίτσα της και θα την κάνει βόλτες, η Καλλιόπη μας θα κυνηγάει τα πιτσιρίκια της για να βρει άδειο πσ :lol:, η Πωλίνα θα χαϊδεύει με στοργή τον καρπό της στην κοιλίτσα της, η Τζίνα μας θα αγκαλιάζει τα γουνοζωάκια της και θα φτιάχνει νόστιμες μαμαδοσαλάτες, η ʼβα μας εύχομαι να περνάει καλά και να χαμογελάει, η Λιλαλό μας όλο και κάτι θα μαγειρέψει στην κουζίνα της για να μας νοστιμίσει ή να μας δροσίσει, η αφή Katie θα παίζει με την ζουζονοΜαριλένα της, η Γλαύκη μας εύχομαι να ανακτά τις δυνάμεις της και να μην πονάει, η Μοναδική μας θα μας προσφέρει μπουκέτα μοσχομυριτστά .... σας φαντάζομαι όλες να χαμογελάτε, ότι άλλο και να κάνετε να χαρείτε το υπέροχο ηλιόλουστο Σάββατο που μας ξημέρωσε! :starhit:
Μην ξεχάσετε να φάτε ένα καλό πρωινό και να χαμογελάσετε στον εαυτό σας στον καθρέπτη πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο! Πάμε για ένα πρωινό κούνημα;
http://www.youtube.com/watch?v=iEPTl...=plpp_play_all
Και ένα ακόμη...
http://www.youtube.com/watch?v=y7ZEV...all&playnext=2
είμαι και εγώ μια ελοπαρμένη! Καλό!
Η Θεσσαλονίκη με πανέμορφη ηλιοφάνεια,η φίλη μου αρρώστησε, η Ναταλία θα με υποδεχτεί στη μία, φιλιά σε όλες τις αγάπες!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
με θελετε και εμανα στην χαρουμενη παρεα σας????
όλοι οι καλοί χωράνε! Καλώς ήρθες!
thank you!!! :bouncy:
είμαστε εδώ για να μοιραστούμε την τρέλα μας , τα προβλήματά μας, το χιούμορ μας, τη χαζομάρα μας, τις σκέψεις μας!Quote:
Originally posted by angel79
thank you!!! :bouncy:
ας σας συστηθώ λοιπον!
το κανονικό μου ονομα είναι Αγγελική! Angel με λέει ένας πολύ αγαπημένος συμμαθητής μου και το ξαδερφάκι μου. Κοντέβω τα 33 (3 + μηνάκια μεινανε) είμαι παντρεμενη δις και έχω ένα αντράκι 17 μηνών που ηρθε στην ζωή μου χωρίς καν να το περιμένω... δουλευω αναγκαστικά αδιακοπα (να μαθω να θέλω να ασχοληθω από παιδάκι με τον τουρισμό!) και ευτυχώς εχω μια μανούλα που προσεχει τον εγγονό της. Κατα τα άλλα τα μυαλα στα κάγκελα! Το τικεράκι μου το βλεπετε... και μαζί τα χάλια μου τα οποία πλέον έχω πάρει την απόφαση να τα διορθώσω όσο μπορώ μονη μου γιατί το οικονομικό μου δεν είναι στα πολύ καλά του τελευταία και οι ειδικοί κοστίζουν.... 'εχω κάνει ένα topic και γράφω τι τρώω και πολές φορες τις σκέψεις μου γιατι αλλιώς χάνω την μπάλα!
αυτά τα ολιγα!!!!
Αγγελική, δεν υπάρχουν "χάλια", υπάρχει μια μεταβατική κατάσταση από την οποία θα βγεις με καλή διάθεση και λίγη προσπάθεια! ʼλλωστε σε είδα στο φεισμπουκ και είσαι μια κούκλα! Πουθενά χάλια!
I'a blushing!!!! Σ'ευχαριστώ!!!!
Καλημέρα τσούπρες. Eli μου είναι τόσο ζεστή η καλημέρα σου που αποκλείεται να μην έχουμε όμορφη μέρα! Γιώτα πολύ χαίρομαι γιατί κι ας είσαι στην ξενιτιά δε σε έχουμε χάσει από τον οίκο μας. Λυπάμαι που αρρώστησε η φίλη σου. Μήπως της έκανε βουντού η Ναταλία; :lol: Όταν πας σπίτι της ψάξε στις ντουλάπες της μήπως βρεις πάνινες κούκλες με καρφίτσες επάνω! :lol:
Αγγελική καλώς ήρθες στην παρέα μας, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και το παιδάκι σου. Από αυτά που διάβασα για σένα κρατάω το "τα μυαλά στα κάγκελα" που σημαίνει ότι θα περάσουμε υπέροχα αφού κι εμείς εδώ σ'αυτό το δρόμο βαδίζουμε! :lol:
Γύρισα η ξανθιά άπραγη! :duh:
Δεν είχα δει καλά τις ημερομηνίες και το σεμινάριο είναι το άλλο ΣΚ! Έτσι έκανα την βόλτα μου στο κέντρο πήρα τον ήλιο μου και γύρισα καμαρωτή καμαρωτή και πάλι στο σπίτι μου! :lol: Δεν με πείραξε καθόλου βέβαια γιατί έχω χίλια άλλα υπέροχα παγματάκια να κάνω τα οποία θα αναγκαζόμουν να απαρνηθώ για χάρη του σεμιναρίου! Πρώτον να χαρώ τον άντρα μου που έχουμε μέρες να βρεθούμε σαν άνθρωποι, δεύτερον σήμερα έχει Zumbamarathon στο γυμναστήριο του taekvondo στο Φάληρο και θα πάμε με την αφή να το κουνήσουμε και να γελάσουμε! Αύριο έχει ο Θεός... και εννοείται θα προλάβω να διαβάσω και λίγο περί επαγγελματικών...
Μόλις χτύπησε και τηλέφωνο για βραδινή πρόταση στο Θησείο πωπωπωπωπω να δούμε τι θα πρωτοπρολάβω να κάνω :lol:
Angel καλωσόρισες στην παρέα μας! Εννοείται πως όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, αν έχεις και τα μυαλά στα κάγκελα θα είσαι και ιδιαίτερα χρήσιμη :lol:. Να χαίρεσαι την οικογενειά σου και εύχομαι και η προσπάθεια σου να χάσεις τα κιλάκια σου να στεφθεί σύντομα με επιτυχία! Μην ξεχνάς να τρως το πρωινό σου κάθε πρωί!
ΜακΓιωτάκι τι ωραία που σε έχουμε στην παρέα μας και από τα Βόρεια! Πολύ χαίρομαι που είσαι χαρούμενο παιδάκι και κάνεις τις βόλτες σου! Περαστικά στην φιλενάδα σου.
ZUMBATHON!
Ποιος ψήνεται;