Δεν αλλαζει κατι στην μιζερη ζωη μας,ουτε στην ανεχεια στην οποια μας εφτασαν τα λαμογια!!Αλλα επειδη εφτασαν την αξιοπρεπεια μας στο μειον απειρο κιολας η χτεσινη νικη ηταν αυτο που λεμε.."να σκασουν οι οχτροι"!!
Printable View
Τέλεια! Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές. Αλλά τριγυρίζουν ελεύθερα στον κήπο και τη γειτονιά.
Όποτε γυρίζω σπίτι με υποδέχεται μια στρατιά!
Η πλάκα είναι ότι όταν έχουν κάποιο πρόβλημα έρχονται και με φωνάζουν να τις βοηθήσω.
Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές, είναι πιο έξυπνες από τους σκύλους, γι' αυτό και επιβιώνουν μια χαρά χωρίς αφεντικά.
Ναι εχω αναφερει και αλλου σε αλλο ιστοτοπο το τι συμβαινει στην Βραζιλια!Τα αισχη που συμβαινουν στον φτωχο κοσμακη εν οψει μουντιαλ!Τι σχεση ομως εχει με την νικη της Ελλαδας χτες?Σου ειπα δεν αλλαζει κατι παλι μιζερα και φτωχα θα ξυπνησουμε αλλα βαρεθηκα και την υποτιμηση μας σε ολα απο την κωλοευρωπη!Αυτα Κενο..
οι σκυλοι ζουν σε αγελες στην φυση μια χαρα
ο ανθρωπος τους εχει εξημερωσει και τους εχει κανει κατοικιδια
αν ο σκυλος σου μεχρι δεν ξερω και εγω ποσες γενιες πισω προερχεται απο κατοικιδια που ζουσαν στην πολη
πως περιμενεις να επιβιωσει χωρις αφεντικο?
αν σε πεταξουν δηλαδη εσενα στο δασος και δεν επιβιωσεις θεωρεισαι πιο χαζη απο μια αρκουδα?
Σκέφτομαι κοιτάζοντας προ ολίγου το προφιλ μίας γνωστής από τα παλιά η οποία ήταν χοντρόπετση και ολίγον χαζούλα-ότι όταν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά περνάς τέλεια..............
Ηταν παλιά συμμαθητρία.....η χειρότερη μαθητρια στο σχολείο,από ένα σπίτι παλαιοημερολογιτών(που είσαι Ολγάκι)
άρα με αυστηρά ηθη και έθιμα και εκείνη έκανε το κομμάτι της........ζάχαρη τα περνάει απ'όσο φαίνεται....παντρευτηκε τον καλό της έχει και 2 παιδάκια
Τελικά μεγάλο θέμα του να είναι κανείς χοντρόπετσος και λίγο χαζούλης.....
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.!
ξερω απο που πιαστηκες
επειδη ειπα οτι δεν ειμαι πολυ των ζωων
ναι δεν τους ειχα τρελη αδυναμια ποτε
σεβομαι ομως παρα πολυ την φυση και μεσα σε αυτη συμπεριλαμβανονται και τα ζωα
κι εμεις στο σπιτι εχουμε μγαλωσει στρατιες στον κηπο και στη γειτονια, αλλα ποτε δεν ειχε μπει καποια μες στο σπιτι, μεχρι που ηρθε ενας γατουλης στην αυλη μας απο το πουθενα, και οι αλλες γατες μας δεν τον θελανε επειδη δεν ηταν δικο τους τον εδιωχναν και δεν τον αφηναν να φαει και αυτος ο κακομποιρουλης εκλαιγε, και ειχε και ενα ματακι χτυπημενο ισως απο καποιο γατο που πηγε να τον πνιξει, και τον λυπηθηκε η μανα μου και τον εβαλε στο σπιτι!! και ειναι ο πιο καλος χουρχουριστος γατουλης!! εγω που δεν ηθελα να μενω στο σπιτι δευτερο λεπτο παρα μονο για τον υπνο, τωρα ανυπομονω ποτε θα ερθω για να τον κανω αγκαλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα σκυλια ναι τα αγαπω πολυ, αλλα οτι οτι θελουν συνεχεια την προσοχη σου, τρεχουν απο πισω σου , και αμα δεν τα παιζεις ολη την ωρα παιρνουν ενα βλεμμα ολο μελαγχολια να σου δημιουργησουν τυψεις δεν το μπορω!!