Αγγελικη καλως ηρθες.
Printable View
Αγγελικη καλως ηρθες.
thank you ελενη!
Αγγελικη εδω μεσα γυρναω στο λιλα.
όπως διαταξετε!!!! Λιλα λοιπον.... τους SINGLES μου θυμίζει.... κάποια σχεση????
Λίλα μου είναι γεγονός αυτό που λες για τον παπαράκο σου. Δεν είναι τυχαίο που στο εξωτερικό κάνουν ψυχοθεραπεία σε αρρώστους πηγαίνοντας καθημερινά σκύλους στα νοσοκομεία!! Η μητέρα μου παλιά με γκρίνιαζε επειδή μάζευα ότι αδέσποτο έβρισκα και επειδή μετά που χώρισα δεν είχα χρήματα προτιμούσα να κόβω από μένα για να έχω για τα ζώα μου. Όταν όμως είδε το πόσο με βοήθησαν τα σκυλιά μου στο να ξεπεράσω διάφορες απανωτές στραβές που έπαθα δεν με ξαναγκρίνιαξε ποτέ.
Αγγελικη η μονη μου σχεση με τους singles ειναι οτι ειμαι single.ααα ναι και σεξομανης lol.
Τζινακι να σου πω την αληθεια και εμενα η γάτα που είχα στο παρελθον με είχε βοηθησει σε κάποιες καταστασεις πολύ δυσκολες. Αλλα να σου πω την αμαρτία μου μετα που την έχασα εχω περάσει σε μεγάλη αρνηση για τα ζωάκια... εννοείται ότι τα αγαπάω, δεν θέλω να βλέπω να τα κακομεταχειρίσονται, παίζω μαζί τους κλπ αλλά δεν θέλω να παρω δικό μου με τίποτα!
πιστεψε με την πήγαινα τόσο πολύ όσο κανεναν αλλον χαρακτήρα από ελληνικό serial.... εννοείται ότι από ξένο το πρωτυπο και αυτή που πεθαίνω να βλέπω είναι η Samantha (sex and the city)!!!!
Σημερα εγινα τζινα.ψωνισα και εγω απο τη ντουλαπα του αδερφου μου.ευτυχως αφησε ολα του τα καλοκαιρινα στην ελλαδα οποτε δεν χρειαζεται να παρω τιποτα εκτος απο ενα φορεμα.
Cooooooool!!!!
Μπράβο Λίλα! Δεν είναι ωραία τα ντουλαποψώνια; Εντάξει, πάρε κι εσύ ένα φορεματάκι, δεν πειράζει, είναι άλλωστε προτιμότερο να το πάρεις μόνη σου παρά να το έβρισκες στη ντουλάπα του αδερφού σου! :lol: :lol:
Quote:
Originally posted by eleni198621
Την ψυχιατρικη την ειχα περασει στο ενα εξαμηνο που εκανα στη λαμια πριν παρω μετεγγραφη.την ψυχιατρικη νοσηλευτικη την εκανε η χριστοπουλου.
Καλύτερα Λαμία γιατί ήρθες?
Εγώ μετάνιωσα που δεν δήλωσα Λαμία!
Και να εβρισκα θα ηθελα να το κοντυνω.εχω διαφορα υψους βλεπεις με τον αδερφο μου.μπουαχαχα
τζινα είσαι θεα..... ελιωσα από τα γελια!!!! ο αντρας μου νομιζει ότι πρεπει να μπω στο ψυχιατρείο με τα γελια που ρίχνω....
Quote:
Originally posted by eleni198621
Τοταν με βλεπει στεναχωριμενη ερχεται και μου τριβεται.και οταν κλαιω μου γλυφει τα δακρυα.
Αχου ψυχούλα μου!!!!!!!!!