Ελενα τη λαμια τη δηλωσα γιατι ηταν κοντα στην αθηνα και πηγαινοερχομουν για να βλεπω το αγορι μου.δεν δηλωσα πατρα για να μην με ενοχλουν οι συγγενεις της μανας μου.η λαμια ειναι αισχος.
Printable View
Ελενα τη λαμια τη δηλωσα γιατι ηταν κοντα στην αθηνα και πηγαινοερχομουν για να βλεπω το αγορι μου.δεν δηλωσα πατρα για να μην με ενοχλουν οι συγγενεις της μανας μου.η λαμια ειναι αισχος.
Quote:
Originally posted by eleni198621
Και να εβρισκα θα ηθελα να το κοντυνω.εχω διαφορα υψους βλεπεις με τον αδερφο μου.μπουαχαχα
ποιο φθηνα θα σου κόστιζε να το κοντήνεις!!!!
Ελενα τι ηθελες να πεις για τον καθηγητη της ψυχιατρικης?
Αγγελική μου σε λίγο καιρό θα το συνηθίσει ο αντρούλης σου που θα γελάς έτσι, γιατί εδώ λέμε αρκετά αστεία και έχουν και άλλες κοπέλες πρόβλημα! Π.χ. όταν γελάει η Break μόνη της στο δωμάτιό της, η μαμά της ετοιμάζεται να πάρει πάλι το γιατρό τηλέφωνο να ρωτήσει τι φταίει με την κόρη της :lol: ή όταν γελάει η Eli εξηγεί κάθε τόσο στον άντρα της που βλέπει τηλεόραση τι διαβάζει και γελάει, άλλες γελάνε χαμηλόφωνα να μην ξυπνήσουν τα μωρά τους, άλλες να μην ξυπνήσουν την πεθερά κ.ο.κ. Οπότε είναι θέμα χρόνου να εκπαιδευτεί και ο αντρούλης σου! :lol:
Σαν πόλη δεν λέει κ πολλά αλλά στα ΤΕΙ είναι πολύ καλά! θα περνούσαμε καλά!!!!!
Εαν τον ήξερες θα είχαμε να λέγαμε, ήτανε μορφή!!!
είμαι σίγουρη!!! τουλάχιστον ο μικρός κοιμαται και με θόρυβο!!!
Τζινάκο γιατί δεν μπορώ να σου στείλω u2u? oeo?
λέει αυτό:
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /forum/u2u.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Δηλαδή το όλο θέμα είναι στο αν θα γίνει κόντυμα στο φόρεμα ή όχι; Το γεγονός ότι θα φορούσε φορέματα ο αδερφός της Λίλας, άρα θα την έτριζε την όπισθεν μόνο εμένα απασχολεί; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Quote:
Και να εβρισκα θα ηθελα να το κοντυνω.εχω διαφορα υψους βλεπεις με τον αδερφο μου.μπουαχαχα
Ελενα εγω τοτε εμενα λαμια δευτερα με τεταρτη που ειχα εργαστηριο.πεμπτη παρασκευη αθηνα.και σκ στο σπιτι μου.εμενα σε ξενοδοχειο οπως ολοι οσοι περιμεναν να μετεγγραφουν στην αθηνα.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δηλαδή το όλο θέμα είναι στο αν θα γίνει κόντυμα στο φόρεμα ή όχι; Το γεγονός ότι θα φορούσε φορέματα ο αδερφός της Λίλας, άρα θα την έτριζε την όπισθεν μόνο εμένα απασχολεί; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Quote:
μπορείς να το πεις και ετσι.... να σου θυμίσω ότι ο Ρουβας εχει φορέσει φούστα και αν το πάμε και στο πολύ κοντινο παρελθόν και ο Μαζο... βεβαια αμφισβιτείται ο ανδρισμός τους σε γενικές γραμμες αλλα ΟΚ θα το ξεπερασουμε!
Έλενα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι μπορούν να μου στείλουν u2u και κάποιοι άλλοι όχι. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, σε μερικούς μπορώ να στείλω και σε άλλους όχι. Μου έχεις ξαναστείλει u2u άρα προφανώς κάτι έγινε και δεν έχω ιδέα τι.
Αχχχχ τζινα μου εχεις αδερφη και τα λες αυτα.εγω θα εκτιμουσα αν ο αδερφος μου επερνε και τιποτα πιο αλεγκρο τωρα ξεμεινα με τις βερμουδες χαθηκε μια φουστιτσα βρε αδερφε?
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έλενα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι μπορούν να μου στείλουν u2u και κάποιοι άλλοι όχι. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, σε μερικούς μπορώ να στείλω και σε άλλους όχι. Μου έχεις ξαναστείλει u2u άρα προφανώς κάτι έγινε και δεν έχω ιδέα τι.
Ναι καλά με έβαλες στη black list :sniffle:
Σοκολατίτσα αν θέλεις κάτι πάρε με τηλ. ή στείλε μου e-mail στη δ/νση [email protected]
Ax πόσο θα ήθελα να είχα κ έναν αδελφό μεγαλύτερο!!!