Σε ευχαριστω φιλε μου...
Το ελπιζω κι εγω να αλλαξει κατι αλλα δεν το βλεπω......
Τα πραγματα πανε απτο κακο στο χειροτερο μετα με τη μερα,βδομαδα με τη βδομαδα...
Printable View
[QUOTE=pameoloi;489855]να έχω χάσει την αίσθηση του κινδύνου δεν παίζει, παλιότερα έπερνα τον "χτύπο" της αδρεναλίνης σχετικά εύκολα, πχ απο ενα παιχνίδι στον υπολογιστή μέχρι ενα αντικείμενο που θα έπεφτε στο πάτωμα, οπότε φαντάζεσαι τι έκκριση είχα αν μου τύχενε κάτι στο τιμόνι..
pameoloi , δεν ειπα οτι χανεις την αισθηση του κινδυνου , ειπα οτι τον επιδιωκεις . Οσο για τις ( γρηγορες ) βολτες με την μηχανη , εννοειται οτι δεν μου δινουν ουτε το 1/10 της ευχαριστησης που μουδιναν παλια , κ εχουν αραιωσει τρομερα , φετος κ περισυ δεν εκανα ουτε μια !!
Και η αποφυγη ατυχηματος στο τσακ , δεν προκαλει εκκριση αδρεναλινης , λογω της ταχυτητας του συμβαντος , δεν προλαβαινει να εκκριθη . Μην μπερδευουμε τον φοβο που σου κοβονται τα γονατα , με την εκκριση αδρεναλινης , που ειναι μια διαδικασια διαφορετικη .
η ζωη ειναι σαν μια ζυγαρια απο τη μια μερια ειναι το καλο κ απο την αλλη το κακο αναλογα με οτι σου βγαζει ο καθε ενας γινεσε καλος η κακος
σκεφτομαι τη χτεσινοβραδυνη συνεντευξη του Μιθριδα στον Μπογδανο. σε καποια φαση με οσα ελεγε μου θυμισε τον εαυτο μου. υπερβολικες πληροφοριες στον εγκεφαλο, αγαπη και δημιουργια οικογενειας ομως μηδεν. θα μου πεις συνηθιζεται πλεον, γι'αυτο και η υπογεννητικοτητα. ειναι το οσο πιο γαματος τοσο και πιο μονος μαλλον ε.
τραγικο....Quote:
Οτι μια φιλη μου πηγε να μ κανει εκπληξη με τουρτα και φερθηκα σαν μαλακας μη σβηνοντας τα κερακια και δεν εφαγα ουτε ενα κομματι...
Χρόνια πολλά και Ευτυχισμένα, Nocash! Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, να ελπίζεις!
Υπαρχει ενα ντοκιμαντερ-ταινια,βιογραφια της Κατερινας Γωγου..Υπαρχει καπου online??
"Για την αποκατασταση του μαυρου" λεγεται.
Ζηλευω το αδερφακι μου που τωρα ειναι καπου στην Πλακα στην Αθηνα και θελω να βρισω και εσας που ζειτε εκει και ολο γκρινιαζετε ενω εχετε πολλες ομορφες επιλογες εις την πρωτευουσα!Σαφως δεν εχετε την θαλασσα μας και τον αερα μας αλλα εχετε ομως απιστευτες αλλες επιλογες στο θεμα διασκεδαση!\
Κενο γκρινιαρη τσακισου παρε το μετρο και ρουφηξε τις ομορφιες της Αθηνας!γκρινιαααααααααααα! :P σε πειραζω σιχαμενο!
αυτο δε πρεπει να υπαρχει ουτε για κατεβασμα, μονο το trailer βρισκω. ο ελληνικος κινηματογραφος ειναι ανυπαρκτος ακομα και στο ελλαδισταν. εντωμεταξυ ειδα το Under the Skin σημερα, απιστευτη μαλακιαρα, νοημα κανενα, κι αν δεν επαιζε η Γιοχανσον δε θα αξιζε ουτε να αναφερθει.
τις ποιες ? μονο που δεν μενω πλεον στην Αθηνα. εχω μετακομισει εδω και καιρο, νομιζω το εχω ξαναπει. αφου δεν ειδα καμια προκοπη εκει ουτε σαν τουριστας. σκεφτομαι να μεινω εδω που ειμαι τωρα και το χειμωνα, εκτος αν βρω συγκατοικο για εξωτερικο (που δε το βλεπω).
δες την ταινια the collector και μετα την συνεχεια της the collection!!Τελος παντων νομιζω πρεπει να ανοιχτει εδω ενα θεμα με θριλερακια αξιολογα!Τι σκατα σε τραβηξε σε αυτην την ταινια που ειδες?
τα βυζια της Γιοχανσον ? οχι, πιο πολυ μου αρεσει σαν φατσα. απλα ηταν προσφατη η ταινια και δεν ειχα προλαβει να τη δω οταν κυκλοφορησε.