Ζυγίστηκα σήμερα, έχασα 800γρ. δεν είναι και άσχημα αφού έχω κάνει και μικροατασθαλίες δυο τρεις φορές.
Την άλλη Τρίτη πάλι, θα προσπαθήσω να είμαι σωστή
Printable View
Ζυγίστηκα σήμερα, έχασα 800γρ. δεν είναι και άσχημα αφού έχω κάνει και μικροατασθαλίες δυο τρεις φορές.
Την άλλη Τρίτη πάλι, θα προσπαθήσω να είμαι σωστή
δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω μια που δεν ειναι στο εβδομαδιαιο ζυγισμα αλλα απλα ενα πρωινο ζυγισμα
επιπλεον δεν ξερω ποσο κανονικο ειναι μια που δεν ηπια ουτε νερο πριν ζυγιστω και ισως οφειλεται σε απωλεια υγρων αλλα ειδα το 63.2 στη ζυγαρια και οσο να ναι χαρηκα πολυ
οκ ξερω οτι αυριο θα ειμαι περισσοτερο (αλλωστε και το 64.9 που ειχα μεχρι τωρα υπηρχαν μερες που η ζυγαρια εδειχνε 65.4)
τωρα τουλαχιστον ξερω οτι η ζυγαρια δεν θα δειξει πανω απο 64,5 οπότε λεω να αλλαξω και το τικερακι...
Σήμερα ολοκληρώθηκε η δευτερη εβδομάδα και εχασα 1,4 :)
Μπράβο karamela! ποιά δίαιτα κάνεις? από διαιτολόγο?
Λοιπον επειδη εκανα γουρουνιες τωρα τελευταια και ανεβηκα αλλα δεν θελω καθολου να αλλαξω τικερακι θα βαλω ενα σαββατο τη ζυγαρια πανω στην τηλεοραση που θα εμφανιζεται ο γιουρι γκελερ και θα φωναξω κατεβα! κατεβα!.Την αλλη μερα που θα σηκωθω θα εχω χασει καμια 10αρια ε;Aντε καλο σας βραδυ!!
χαχαχα ... κοντεύω να πέσω κάτω από τα γέλια! λές να το κάνω κι εγώ, μήπως και σταματήσει να με πιάνει πέινα κατά τις 12 τη νύχτα?
καλημέρα!!
Μπράβο σε όλες και σε όλους για τις απώλειες μας!
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wESATKn/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png
[/url]
Η ζυγαρια μου εδειξε 63,7
δεν ξερω τι φταιει και απο μερα σε μερα εχω εντονες διακυμανσεις, αλλα μια που ακολουθω σωστη διατροφη δεν επηρεαζομαι, αντιθετα το περιμενα οτι μισο κιλο +- ειναι λογικο να παιζει αφου εξαρταται απο το ποσο νερο ηπιες, αν πηγε τουαλετα κανεις κλπ
κραταω το 63.2 στο τικεράκι και συνεχιζω ....
Δεν υπάρχει περίπτωση να ζυγιστώ τη Τρίτη, τα έκανα θάλασσα σήμερα, αει στο καλό πιά!!
Παιδιά γεια σας για ακόμη μια φορά !!!
Ξαναξεκίνησα δίαιτα πριν 2 εβδομάδες (με διαιτολόγο αυτήν τη φορά)
Αρχικό βάρος (Παρασκευή 23/10/09) 107.4
Σημερινό (Παρασκευή 6/11/09) 105,5
Για την ιστορία να πώ ότι στις αρχές του καλοκαιριού θέλοντας να χάσω κάποια κιλά το έβαλα λίγο στο μυαλό μου (πήρα και reductil) και από το 106 έφτασα κούτσα-κούτσα και χωρίς πολύ αφοσίωση γύρω στον Σεπτέμβριο στα 100,2 kg.
Μετά η αφοσίωση μηδενίστηκε και εκτοξεύτηκα στα 107,4. Καλά να πάθω γιατί εγώ φταιω.
Οπότε ξανά μανά και το κέφι συνεχίζεται.
Αυτή την φορά (όπως και κάθε άλλη) είμαι δυστυχώς μισοαποφασισμένη αλλά θα δούμε......
Καλή επιτυχία σε όλους μισοαποφασιμένους και απολύτως αποφασισμένους!!!!
Επόμενο ζύγισμα σε δύο εβδομάδες
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
μολις εκλεισα την 5η εβδομαδα και εχασα 1 κιλο...καλα ειναι νομιζω!καλη συνεχεια κ φιλια σε ολους!66.5
γεια σας κ παλι...παλι δεν ζυγιστηκα...δινω κ λιγα ελαφρυντικα στον ευατο μου οτι ειχα εξοδους πολλες μαζεμενες και οτι δεν εχω καλη ζυγαρια δικη μου ωστε να ζυγιζομαι την ιδια ωρα κ γυμνη...αυριο ομως θα ζυγιστω κ ας ειμαι δυο κιλα ππανω. αν δε το κανω δε θα ξερω τι θα εχω χασει την επομενη βδομαδα...παλιοπαιδο μπορεις να ζυγιζεσαι κ μια φορα την εβδομαδα με τη διαιτα του διαιτολογου, δεν ειναι πολυ
Εγώ δε θα ζυγιστώ σήμερα , θα θεωρήσω την εβδομάδα που πέρασε σα να μην υπήρχε, φοβάμαι οτι θα απογοητευτώ..
Την άλλη Τρίτη ζύγισμα
Lily πως τα έχασες όλα αυτά τα κιλά?
Γειά σου Lidaki :)
Αρχικά εννοείται οτι κι εγώ παλεύω χρόνια με τα κιλά μου, μια πέρνω μια χάνω. Από διαιτολόγους, χημικές κ.λ.π όλα τα έχω δοκιμάσει.
Περυσι τέτοια εποχή περίπου ξεκίνησα μια χημική δίαιτα,αυτή που κάθε ημέρα τρώς μόνο ένα είδος τροφής, κάποια κιλά έφυγαν μετά τα παράτησα, τα ξαναπηρα και ξεκίνησα διαιτολόγο.
Κάτι φάνηκε να γίνεται αλλά πααααρα πολύ αργά ...
Μετά ήρθαν οι γιορτές και τα έκανα σαλάτα, μια ενα γλυκό, μια γιορτή , μια έχω προβλήματα, ξέρεις τώρα , δικαιολογία ψάχνω πάντα για να φάω.
Αμέσως μετα τις γιορτές έχω φτάσει 90 κιλά και ξεκινώ συνδιασμούς. Χάνω 5 κιλά σε 1 μήνα αλλά έχω ήδη κουραστεί γιατί είναι λίγο περίεργη δίαιτα.
Τότε σε μια φλασιά αποφάσιζω να κόψω και το τσιγάρο και να αδυνατίσω, αφού είχα πολλά αναπνευστικά προβλήματα (κάπνιζα 10 χρόνια). Πέρνω 6 κιλά. Γιο - γιο που λέμε.
Σε μια κρίση σοβαρότητας αρχίζω την ʼτκινς και μέχι τον Ιούνιο (πάντα με ατασθαλίες) χάνω 11 συνολικά κιλά και με πολλά προβλήματα, πονοκεφάλους,ζαλάδες ,αυπνίες κ.λ.π. Σταματώ την ʼτκινς και από τότε είμαι πάνω κάτω.
Τώρα προσπαθώ πάλι και αυτή τη στιγμή κάνω τη WW (point system) όμως δεν έχω ακόμη προσαρμοστεί εντελώς και δε ξέρω αν θα τη συνεχίσω γιατί όλο και τη χαλάω στη πορεία. Θα δείξει.
Εσύ πώς πάς? (Μπήκα λίγο στο τόπικ του REductil, το πέρνεις κι εσύ?)