Ε οκ δεν ξέρουμε μέχρι το τέλος πως θα καταλύξουν καλή μου, ίσως πάρω κάπια κιλά στο τέλος!
Printable View
Ε οκ δεν ξέρουμε μέχρι το τέλος πως θα καταλύξουν καλή μου, ίσως πάρω κάπια κιλά στο τέλος!
ε κ να παρεις θα παρεις 3,4 δε θα παρεις παραπανω.παντως να εισαι εσυ καλα κ το μικρουλι κ τα κιλα ερθουν δεν ερθουν θα φυγουν...
Quote:
Originally posted by monahoiot
καλησπέρα σας μανικάκια, φρέσκα και παλιότερα!
Καλώς τα νέα μας αποκτήματα στο τόπικ, marleokar και monadiki μας, καλές κατηφόρες!
π- ένα αμυγδαλωτό παστέλι
δ- ένα μίνι κρίθινο παξιμάδι
μ-λίγο χοιρινό με σουφλέ μακαρονιών
α- ένα κριτσίνι
β- 80 γρ. ηλιόσπορους
marleokar mou, αν θέλεις μη γράφεις κεφαλαία, είναι όρος του φόρουμ, thanks!
σορρυ δεν ήξερα
λοιπον χθες
π - 1/2 φλυτζάνι γαλα με λιγα δημητριακα
δ - ενα τριγωνο τυράκι lavache qui rit
μ - μισό γιαούρτι 2%
α - 3 κουταλιές σουπας ζελέ
β - 1 φλυτζάνι τσαγιού ψαρόσουπα
και 1 λίτρο νερό
σημερα
πρ ενα μικρο κομματι κολοκυθοπιτα
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 60γρ μπιφτεκι κοτοπουλο δυο κομματακια πατατα φουρνου
απογ 2κομματακια πατατα αργοτερα μια δαγκωνια μπανανα και μια φετα του τοστ τυρι
βρ μισο τοστ
καλησπέρα!
π- δυο φρυγανιές με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
δ- ένα παξιμαδάκι, ένα μπισκότο, ένα σοκολατάκι με μαύρη σοκολάτα
μ- ένα κουπάκι φακιές με λίγη φέτα
α- τπτ
β- λίγο σουφλέ μακαρονιών, μια χούφτα πατατάκια
Σήμερα γιόρτασα το 6άκι με αλμυρά και γλυκά!
γιωτα μπραβοοοο για το 6αρακι!!!!!! ονειρο δεν ειναι? χιχιχι σημερα 2 αλλαξατε δεκαδα! πολυ χαιρομαι :) χιχι αντε να ερθει κ η σειρα μου.
σημερα
μιση κουπα γαλα με δημητριακα
καφε σκετο
2 μπισκοτα χωρις ζαχαρη
σαλατα με τονο,μαρουλι κ 2 κουταλιες ρυζι(την εφαγα σε 2 δοσεις)
2 μπισκοτα
ξανα μπισκοτα :(
1 σοκολατακι υγειας
τα εκανα λιγο χαλια σημερα με τα μπισκοτα κ το σοκολατακι αλλα με ειχε πιασει μανια κ ηθελα γλυκο,ουτε το περπατημα δε βοηθησε να ξεχαστω.τουλαχιστον θα βοηθησε να καψω! ελπιζω! ενα 3ωρο γεματο το περπατησα
Καλημέρα σε όλους
Λοιπόν εχω αρχίσει και ανυσηχώ λιγάκι διότι βλέπω οτι σε όλους λιγο - πολύ κάποιο φαγητό πεφτει βαρύ κάτι δεν μπορείτε καθόλου .
Εμένα το στομάχι μου τα δέχεται όλα και σε μεγάλες ποσότητες απο τον πρώτο μήνα????????τι γινεται???????????
μπορω να φάω όπως εχω ξανα πει ενα ολόκληρο γιαούτρι , πινω 1 λιτρο νερό εχθές και προχθές που είχα ψαρόσουπα έλιωσα 1/4 ψαρι 1/2 πατατα 1/2 καρότο σε ζουμι απο την ψαρόσουπα και το έφαγα όλο χωρίς να βαρυστομαχιάσω ............. ειναι φυσιολογικό ???????????????????????????
marleokar μη σε αγχονει αυτο καθε οργανισμος ειναι ιδαφορετικος.κ εγω απο το πρωτο μηνα μολις αρχισα δηλαδη να μασαω κανονικα ετρωγα μισο τοστ ανετα κ πιο πριν αρκετη ποσσοτητα νερο κ γιαουρτι χωρις προβλημα.το μονο που μου πεφτει βαρυ ειναι το κρεας αλλα μια χαρα τα παω κ χωρις αυτο. αυτο που εχω παρατηρησει στον εαυτο μου ειναι οτι μερικες μερες μπορω να φαω αρκετη ποσοτητα τροφης κ αλλες οχι. στην αρχη με ανησυχουσε πολυ τωρα οχι τοσο.οσο βλεπω κ χανω κιλακια δε με πειραζει το κατι παραπανω που τρωω απο τους υπολοιπους.
σημερα η ζυγαρια με εδειξε 90,100 χιχιχ να δω ποτε θα αξειωθω να δω αυτο το 8αρακι! ελπιζω αυριο :)
καλημερα κ εδω.εγω επειδη ειμαι στη φαση ακομη με τα υγρα το γιαουρτι το εφαγα σε 3 μερες.ο ζελες κατεβαινε πιο ευκολα..τον ζωμο απο την σουπα τον τρωω ανετα..τον χυμο κανω μιαμιση ωρα να τον πιω..αυτα..δεν ξερω..ο γιατρος μου μου ειπε προχτες ολα πολυ καλα...
Marleokar μην ανησυχείς άδικα, ίσα ίσα που θα έπρεπε να χαίρεσαι αφού δεν έχεις δυσανεξία σε κάποιο φαγητό. Δεν τρως περισσότερο από εμάς. Για να καταλάβεις εγώ όταν με ενοχλεί κάποιο φαγητό μπορώ να φάω λίγο και νοιώθω αμέσως ότι χόρτασα. Όταν δεν με ενοχλεί κάποιο φαγητό τρώω περισσότερη ποσότητα και πιο γρήγορα. Οπότε εφόσον εσένα δε σε ενοχλούν τα φαγητά είναι λογικό να μπορείς να φας περισσότερο από κάποιον άλλον που δεν έχει συνέλθει ακόμα το στομάχι του. Αλλά και πάλι οι ποσότητες που τρως είναι λίγες σε σχέση με το τι τρώει ένας άνθρωπος με φυσιολογικό στομάχι.
Monadiki είδες που είσαι και οικονομική; Τρως μόνο δύο γιαούρτια σε μία εβδομάδα!:lol:
Ευχαριστω Αλινα μου ελπίζω να δείς σύντομα το 8αράκι μπροστά . και εγω περιμένω πως και πως την Τρίτη που κλείνω μήνα να ζυγιστώ
Καλημέρα μοναδικη μπραβο σου............. και εγω θα μιλήσω με τον γιατρό μου την Τρίτη που κλείνω μήνα . εδωσα και αιμα σημερα να κάνω τις εξετάσεις αίματος να του τις πάω να δω τι θα μου πει ......
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: ετσιιιιιιιιιι αχααχαχαχα.Ο ανδρας μου να δεις πως χαιρεται που κανω οικονομια.χαχαχαχαχαχα
Ευχαριτω Τζίνα , τα εχω σκεφτεί όλα αυτά που λες , αλλα απο την άλλη ψιλοαγχωνόμουν και ειπα να ρωτησω και τις εμπειρες