Quote:
Originally posted by Magdalena
Γεια σου Αγγελάκι,
Τους τελευταίους μηνες η ορεξη μου ειναι περίπου όπως και πριν την ανορεξία, δηλαδη εχω ξεκινησει και τρωω καποια ειδη που ειχα χρόνια να φαω..με το ζορι δεν τρωω, όταν δεν πειναω δεν τρωω, πλεον ειναι συγκεκριμενες οι ωρες που τρωω,
Εχω μπει σε μια σειρα,
Να σου πω ότι στην αρχη όταν συνειδητοποιησα το κακό που ειχα κάνει στον οργανισμό μου, ετρωγα κατι ωρες ασχετες επειδη επρεπε να φαω για να παρω βαρος, αυτό ειχα στο μυαλό μου, δήλαδή στης 1 μπορεί να ετρωγα κριτσίνια και μετα από λίγο φαγητό, αλλά ευτυχως όλο αυτό ηταν παροδικό και τωρα όλα καλα
Ψυχολογικά τωρα, ειμαι σε μια κατασταση στρες, σκέφτομαι αν θα αδιαθετησω χωρίς τα χάπια, αν θα μπορεσω να κάνω παιδί και αλλα τετοια χαρουμενα(!)
Εσυ πως είσαι γλυκιά μου?
Ωραια με τη διατροφη δηλαδη, συρμα κανενα προβλημα, προσπαθησε να μην αγχωνεσαι καθολου με το θεμα της περιοδου, ξεχασε το.. δεν κερδιζεις κατι με το αγχος, ασε που την δυσκολευεις περισσοτερο να ερθει.. κι εγω δεν ειμαι πολυ πολυ καλα, αλλα καθε μερα νιωθω ολο και περισσοτερη ευφορια, ολο και περισσοτερη ενεργεια, ολο και περισσοτερη ορεξη και διαθεση για ζωη.. κοιταω και τον ηλιο, με κοιταει κ αυτος.. και δεν θελει και πολυ! δινουμε υποσχεσεις για ενα αξεχαστο καλοκαιρι!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:starhi t::starhit: