Καλημέρα...
Νιώθω αγχωμένη...
Printable View
Καλημέρα...
Νιώθω αγχωμένη...
Θέλω να φάω μελομακάρονα αλλά είναι νωρίς
δεν έχουν βγει τα μελομακάρονα; φτιάξε εσύ αν έχεις τα υλικά!
αισθάνομαι σαν ζόμπι.
Αν δεν είναι προσφορά δεν αγοράζω, είναι δύσκολο να βρείς και κάποια που να αξίζουν έστω τα λεφτά που θα δώσεις. Τα σπιτικά βγαίνουν πολλά.
Τουλάχιστον όσο περιμένω μαζεύω όρεξη, γιατί όταν τα έχεις όλα άφθονα δεν τα εκτιμάς. Ακόμα τρώω παγωτά και δεν έχει με γεύση μελομακάρονα ή έστω σάντουιτς
χα χα κι εγώ τρώω παγωτά όλο το χρόνο.
αν πας σε ένα φούρνο να σου βάλουν δυο τρία αντί για κουλουράκια; εγώ θα το έκανα άνετα.
Σκεφτομαι και αισθάνομαι ότι μετά το πέρας του χτεσινού μαραθώνιου (και το συνεπακόλουθο inspiration/motivation boost..) δε θα υπάρξει καλύτερη αφορμή/ευκαιρία για μένα για να ξεκινήσω το δικό μου μαραθώνιο απώλειας βάρους.. Ισόβια θα είναι η προσπάθεια, το ξέρω, δε θα έχει κάποιο στόχο/τελος.. Για αρχή, ας φύγουμε από την ακραία «zone de tensions» των υπερβολικών (και καθόλου βολικών..) κιλών που βρίσκομαι τώρα και μετά βλέπουμε που αλλού θα καταφέρουμε να φτάσουμε..
https://youtu.be/diqtjoddXfY?si=mVGzxFYiMMsyXpXK
===============================
«We livin’ this till the day that we die
Survival of the fit, only the strong survive..»
(Prodigy ρε φίλε.. Το όνειρο του πως πεθαίνει ιδανικά ένας rapper..
Έφαγε με λαιμαργία ένα αυγό και πνίγηκε και μας «χαιρέτισε»…)
https://youtu.be/hIq4UTgqDAc?si=ZxlifijZDr-6fndQ
Επίσης χαίρομαι που κανείς δεν ανέφερε τον κουραμπιέ. Έχει ήδη χάσει από το μελομακαρονάκι.. Εκτός και είναι σπιτικός κουραμπιές οπότε αλλάζει..
έχει περισσότερα θρεπτικά συστατικά το μελομακάρονο και θερμίδες φυσικά
Αισθάνομαι κουρασμένος και απογοητευμένος.
Πόσο μλκας πρέπει να είμαι για να κάνω γυμναστική και μετά τζανκ φουντ.
Πάει τσάμπα η προσπάθεια μου.
και; θα σταματήσεις να κάνεις γυμναστική και θα μείνεις στα τζανκ φουντ; διαφωνώ
τα κουτσοβολεύω κι εγώ
έγκλημα δεν ξέρω, μια δικαιολογία να μη συνεχίσεις την προσπάθεια μάλλον
Εντάξει τελείωσε το αστείο μπράβο σασ το κατά ευχαριστήθηκα να είστε καλά με ξέχασαν όλοι μπράβο σας