Γιατι δεν ξερεις τι κρυβει καθε ανθρωπος μεσα του και γιατι ειναι ετσι οπως ειναι! Και αν ειναι, για τους ιδιους λογους τοτε να μη σεβεσαι και τους αντρες!
Οχι μερικοι ανθρωποι ειναι κακοι και δεν χωραει επιεικια...και αντρες και γυναικες... περιθωριο για λαθη ολοι εχουμε...οταν ομως καποιοι τα επαναλαμβανουν τοτε δεν κρυβουν τπτ μεσα τους παρα μονο κακια... και ναι για τις γυναικες συγεκριμενα που πανω στους αντρες μπορουν να επιβαλλονται με οπλο τους το σεξ και την εμφανιση τους (ξερω περιπτωσεις) δεν εχω τον παραμικρο σεβασμο
Ετσι αυστηρα σκεφτεσαι και για τον εαυτο σου. Εισαι ο αναμαρτητος και τρεχεις να λιθοβολησεις? Εσυ μας περιγραφεις τον εαυτο σου ως τον χειροτερο του χωριου. Αυτο το καποιοι ανθρωποι ειναι κακοι και αυτη η μανια με τις γυναικες που ταχα εκμεταλλευονται τις γυναικες ειναι εντελως παιδικο, σεξιστικο και ανοητο. Περαστικα, αμα δεν τα ξεπερασεις θα συνεχισεις να εχεις θεματα
Μηπως τον βλεπεις λιγο ιδανικο τον κοσμο? Μηπως επρεπε να τον ζησεις λιγο απ την πλευρα του υπερβαρου που τον εζησα εγω? Και οχι τωρα ως ενηλικας... ως παιδι που μερικα πραγματα δεν τα χεις καταλαβει ακομα... Γιατι εκει εζησα και κακια και απορριψη, μεχρι και προσβολες... και κοπελα μου χε πει πως ειμαι σοβαρο παιδι και πως τις μικρες της ηλικιας μου (τοτε ημουν 18) δεν μπορω να τις ριξω γιατι ειμαι πολυ ξενερωτος και λοιπα χαριτωμενα... και φυσικα εννοουσε και χοντρος... οκ ξερω οτι κι εγω παχουλη δεν κοιταξα ποτε μου... πρωτον: το μετανιωνω γιατι ποτε δεν ξερεις η ελξη πως θα λειτουργησει, δευτερον: ποτε μα ποτε μα ποτε δεν γυρνουσα να τις πω τα λογια που μου ειπαν εμενα...αλλα κι εγω ποτε δεν πιστευα οτι ειναι αληθεια... δεν ηθελα να πιστεψω οτι ο κοσμος ειναι τοσο κακος...αλλα στην ηλικια των 18 δεν ειναι απλα κακος..ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος..
Και στην παρεα μου μεσα ειχα ανωριμα ατομα που με πικρανανε και δεν ειχα και την καλυτερη εικονα εγω ο ιδιος για μενα και γενικα δεν εμπιστευομαι τους ανθρωπους εν γενει 100%
Κι εγω δειλος δεν ειμαι....κι αν καποιος με ξαναθιξει ετσι θα του απαντησω αναλογως....αρκετα η ελλειψη αυτοπεποιθησης με εχει κανει να υποχωρω και να γινομαι ρεζιλι...
Επισης εχω ξεκινησει να δουλευω πανω στη μυθομανια που με διακρινει...πανω στη σαλτσα που βαζω πανω σε καθε ιστορια που διηγουμαι... πανω στον ιδεατο εαυτο που να παω να πλασω με την φαντασια μου παντα...οχι για να εντυπωσιασω τους αλλους...για να ανακουφιζω εγω ολη την αρνητικοτητα που με διακρινει για μενα και καθε τι δικο μου...
Ποτε μου δεν παραδεχτηκα οτι δεν ειχα ποτε μου σχεση κι οτι ειμαι παρθενος... οταν με ρωτουσαν ελεγα πως ειχα αλλα εχω καιρο που χωρισα και ψαχνομαι... παντα αυτο ελεγα... ακομα και σε καλους μου φιλους δεν το παραδεχομουνα...τους ελεγα πως κατι παιζει...αλλα το αφηνα να αιωρειται... γενικα αληθινα μεχρι τωρα και με πασα ειλικρινεια δεν εχω ζησει... γιαυτο με αποκαλω υπερφυσικο μπεμπη...γιατι το μυαλο μου ειναι ακομα στην εφηβεια... οταν ανοιχτηκα σε δυο φιλους και τα πα με πιασανε τα κλαματα... ηταν τρομερη εμπειρια... ηταν απ τις λιγες αληθινες που ειχα ποτε μου... τους ζητησα συγνωμη για την αναποδη συμπεριφορα μου, την ειρωνια, την κακια, τα ψεμματα... βεβαια κι εκεινοι ειχαν θεματα που ξεσπουσαν σε μενα... ειπαμε ουδεις τελειος...αλλα αυτη τη φορα ηταν η σειρα μου να εκτεθω και να εξιλεωθω... φανταζομαι καποια στιγμη θα μου ανοιχτουν κι αυτοι πιο πολυ για τα δικα τους...ο ενας ηδη σχεδον το εχει κανει... δεν υπαρχει μεση λυση...τις εχω βαρεθει... καθε φορα που πιεζομαι για κατι θα ανοιγω το στοματακι που να το λεω... ο εγωισμος ειναι αντιπαραγωγικο συναισθημα και μεχρι τωρα μονο κακο κι απωλεια μου εχει προκαλεσει... Εξ ου και η δειλια μου... μα πως να σαι γενναιος οταν εισαι ενα ψευτρονι, ενας δωσιλογος, μια αδερφαρα?? ενας βολεμενος μιζερος ανθρωπος? Θα αλλαξουν αυτα ομως.... πιστευω πως υπαρχει κατι καλυτερο εκει εξω που με περιμενει και ηδη εχω αρχισει να το κατακτω... και θα συνεχισω μεχρι το τελος της ζωης μου να το κυνηγαω... δεν με ενδιαφερουν ουτε λεφτα, ουτε υλικα, ουτε τπτ... με ενδιαφερουν τα ουσιαστικα...
τζιμ....να σου πω κάτι αγόρι μου και με όλη την καλή διάθεση;
Το πρόβλημα σου δεν είναι σεξουαλικό, είναι ψυχολογικό. Έχεις αναγάγει το σεξ στο φάρμακο που θα λύσει τα προβλήματα όλης σου της ζωής και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που δεν έχεις κάνει ακόμη: ΔΕΝ ΘΕΣ.
Δεν θες γιατί ασυνείδητα ξέρεις πως παραμυθιάζεσαι και στην πραγματικότητα σου λείπει η εσωτερική ισορροπία και ένα εκατομμυριο πράγματα που σε έχει φορτώσει το οικογενειακό και κοινωνικό σου περιβάλλον και δεν πρόκειται να λύσεις ακόμη και αν πας με ένα κάρο γυναίκες και άλλο ένα κάρο άντρες. Τόσο καιρό που τρως άπειρες ωρες εδώ μέσα θα πήγαινες και θα μοίραζες φυλλάδια και θα μάζευες αυτά τα 50-60 ευρώ που χρειάζονται για μια γ@@##συνεδρία με ένα ψυχολόγο και θα έπαιρνες πραγματική βοήθεια, γιατί όσο και αν ΠΑΛΙ παραμυθιάζεσαι, εδώ δεν παίρνεις βοήθεια, αλλά κουράγιο και στήριξη να διαιωνίζεις μια κατάσταση που σε εσένα κοστίζει ποιοτικό χρόνο από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής σου.
Καταλαβαίνω πως σου έχει λείψει η προσοχή και η αγάπη από το περιβάλλον σου και χαίρομαι που είμαι κομμάτι ενός φόρουμ που δίνει τόσο όμορφη και σημαντική βοήθεια, ΑΛΛΑ δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι.
Αν θες να βοηθήσεις πραγματικά τον εαυτό σου πήγαινε σε έναν ειδικό να κάνεις αληθινή δουλειά με τον εαυτό σου και να βρεις τον δρόμο σου γιατί σε λίγο καιρό δνε θα λες παρθένος στα 30, αλλά άνεργος, ανενεργός, προβληματισμένος και χαμένος στα 30 και πίστεψε με δεν θα έχει τόσο πλάκα τότε.
Στα λέω με κάθε καλή διάθεση μήπως και ταρακουνηθείς και πάρεις τη ζωή στα χέρια σου αντί να τα βάζεις με όλους εκτός από τον εαυτό σου.
Exω παει σε τοσες συνεντευξεις για δουλεια....δλδ τι αλλο να κανω? Να κλεψω?
Μια συνεδρια Θεοφανια δεν βοηθαει...θελει θεραπεια ολοκληρη... δεν ειναι απλα μαζεψε 50-60 ευρω και πηγαινε... το ξερω εχω θεματα... αλλα πιστεψε με δεν καθομαι... απο τοτε που αρχισα να γραφω εδω εχω κανει γιγαντιαια βηματα... για μενα παντα... Σεξ θελω να κανω... αλλα προφανως δεν θελω με γυναικα... αλλα και το κομματι του εαυτου μου που θελει να κανει με αντρα δεν θελω να το αποδεχτω... αυτο ειναι ολο και τελειωσε... επισης ειμαι ενας ζηλιαρης ******* που ζηλευε παντα τα αγορια τα ομορφα τα αυθορμητα, τους αληθινους αντρες που μιλαν και πραττουν αντρικια! και μισουσα παντα το γεγονος οτι ειμαι μια αδερφη οχι μονο σεξουαλικα αλλα και στην ψυχη...ενας φυγοπονος ημουνα παντα...
Αλλα οχι πια! Επειδη εχω φτασει στο χειλος της καταστροφης...ηδη κοιταω για αγγελιες για οτι να ναι δουλεια... να βγαλω λεφτα να φυγω απ το σπιτι και να μην ξαναδω ποτε κανεναν... ουτε ο ******* της οικογενειας θελω να ειμαι ουτε θελω να αισθανομαι αλλο ασχημα... θα φυγω...να γλιτωσω... Δεν καθομαι ομως εδω και γκρινιαζω απλα... κανω βηματα στη ζωη μου...με δουλευεις τωρα??? Μηπως θυμασαι πως ημουν οταν πρωτοεγραψα εδω?? Τωρα ειμαι τελειως αλλιως... αλλα ΕΚΠΛΗΞΗ: χαμενος ημουν απο παντα και δεν νομιζω να αλλαξω ποτε! Και στα 30 και στα 40...μεχρι να βρουνε πεθαμενο σε κανα χαντακι... Δεν ηταν γραφτο μου πανω σαυτη τη γαμημενη ζωη να ειμαι χαρουμενος..!!! Δεν ηταν!!! Παντα ημουν εγω με την γαμημενη την κωλοοικογενεια μου και βγηκα στον αληθινο κοσμο για να διαπιστωσω οτι ειμαι μια ευαισθητη αδερφη που την κοροιδευαν τα αλλα παιδια! Ουτε δυναμικος ειμαι, ουτε πρωτοβουλιες παιρνω ουτε τπτ!!!! Κολλαω σκεφτομαι πολυ, ειμαι χαζος γενικα και αχρηστος και απο πανω ειμαι και *******...
Εβλεπα τωρα λιγο μπαλα παρεα με κατι φιλους και μου ρθαν ολα πισω.... εγω γιατι δεν παθιαζομαι με την μπαλα? εγω γιατι δεν παθιαζομαι γενικως?? Γιατι δεν ειμαι αληθινος ΑΝΤΡΑΣ??? ΕεΕΕΕΕ??? ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ????
Γιατι να ειμαι ενα εγωιστικο πουστρακι??? Δεν μαρεσει ετσι!! Ταλαιπωρω τον κοσμο γυρω μου...βριζω αγνωστους! Οι δικοι μου δεν ειδαν ποτε χαρα απο μενα!!! Τι στο διαολο?????
Δεν θα μαι ποτε νορμαλ γαμωτο κι αυτο με σκοτωνει....με γεμιζει απελπισια και νευρα.... δεν ζηταω πολλα!!!! Εχω βουρκωσει τωρα και παει να σπασει το κεφαλι μου... αυτο το ανεκδοτο θα φτασει στο τερμα να το ξερεις...και πολυ πιο συντομα απ τα 30...πολυ πολυ πολυ πιο συντομα....
Ποια ζωη μωρε να παρω στα χερια μου??? Ποια ζωη? Του πουστη??? Δλδ τι να κανω??? Να δουλευω για να γαμιεμαι με αγορακια και απλα να ζω και να επιβιωνω σε μια αθλια πραγματικοτητα??? Εχεις δει ποτε σου ευτυχισμενο γκει??? Στο λεω εγω δεν υπαρχει!!! Ασχετα τι λενε.... δεν υπαρχει ευτυχισμενος γκει... γιατι κι ο γκει ειναι αντρας και αισθανεται σκατα σε σχεση με τους αληθινους...
Δεν υπαρχει γυρισμος θεοφανια.... η λυση ειναι μονο μια
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!
Νομιζεις οτι ειμαι απο αλλο πλανητη? Εγω δεν εχω ζησει ασχημες καταστασεις? Δεν με εχουν κοροιδεψει? Δεν με εχουν απομονωσει? Κανεις μεεεεεεγα λαθος! Απλα επιλεγω ΠΙΑ να κατανοω γιατι καποιοι ειναι οπως ειναι και να μη με επηρεαζουν δημιουργωντας μου αρνητικα συνασιθηματα, γιατι γουσταρω να αισθανομαι καλα και να απολαμβανω τη ζωη μου και να μην αφηνω κανεναν και τιποτα να με χαλαει. Ναι ιδανικο τον βλεπω τον κοσμο! Τελειοτατο!
Αναρωτιέμαι αν είναι και θέμα εμπιστοσύνης. Δηλαδή να εμπιστευτείς τη γυναίκα που έχεις απέναντι σου. Λες κι έχουν κάτι εναντίον σου :)
Και γιατί να μην κάνεις σχέση με τη μικρή; Γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό είναι το θέμα;
Μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα.
Επίσης... (αν θες να σταματήσεις να είσαι το καλό παιδί) δεν χρειάζεται να διευκρινήσεις και τίποτα... εκείνη θέλει σχέση. Οκ. Εσύ πιάνεις μπουτάκι... Και ούτω καθεξής. Ο καθένας το δικό του ρε παιδί μου δεν χάθηκε κι ο κόσμος :)
Ίσως να μην το θεωρείς τίμιο αλλά έχεις σκεφτεί ότι μπορεί κι η κοπέλα να θέλει να κάνετε έρωτα αλλά να αισθάνεται ηθικώς επιβεβλημένο να μιλήσει για σχέση;
Επικίνδυνο να "ψυχολογείς" τους άλλους αλλά λέω...
omg τι ακουω. Επικινδυνο αλεξανδρε, ας το καλυτερα
Καλά. Γράψε λάθος...
Γιατι να σταματησω να ειμαι το καλο παιδι?? Δεν μπορω να το κανω αυτο... θα νιωθω τυψεις καθε δευτερολεπτο...
Το πιο πανω ποστ μου το διαβασες? Με την μικρη ειχα στυση στο φασωμα... αλλα δεν μου βγαινε να της κανω ερωτα ή εστω μου βγηκε πολυ αργοτερα αφου αρχισε το φασωμα... ξερεις γιατι? μαλλον γιατι ειμαι ομο και δουλευω τοσα χρονια εμενα και τοσο καιρο κι εσας εδω... Νιωθω απαισια τωρα... δεν ξερω τι μου γινεται και με εχει πιασει η απολυτη ομοφοβια και μισος για τον εαυτο μου... επισης να επισημανω οτι σημερα αυνανιστηκα δυο φορες....μια με στρειτ φαντασιωση και μια με βιντεο απο πεη... παρε και διαλεξε... πιο κατω δεν παει... μου ρχεται να βγω να γινω φεσι και να ριξω το αμαξι απο ενα γκρεμο να τελειωνουμε... ο κοσμος θα ειναι καλυτερος χωρις εμενα
Θα γινω πιεστικος τωρα αλλα πραγματικα χρειαζομαι να ακουσω μια κουβεντα...