Kαλημέρα και καλό μήνα και καλό καλοκαίριιιιιιιιιιιιι.
Printable View
Kαλημέρα και καλό μήνα και καλό καλοκαίριιιιιιιιιιιιι.
Καλημέρα κι απο εμένα καλό μήνα καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια.....
κουκλιτσες καλημερα και καλο μηνα,
ηρθε πραγματικα το καλοκαιρι στο τοπικ, ολες ειμαστε πολυ καλυτερα και χαιρομαι πολυ γιαυτο,
εγω ειμαι λιγο στον κοσμο μου, αλλα μου αρεσει αυτο γιατι εχω σταματησει να αγχωνομαι, η οικογενεια καλα, και τα κιλα σταθερα στα 67 και να δω ποτε θα μεγαλωσει η κοιλια μου, που η αδερφη μου που ειναι 65 κιλα εχει μεγαλυτερη κοιλια απο εμενα. παλι θα φτασω στον 9 και δεν θα καταλαβαινει κανεις οτι ειμαι εγκυος. καλα τοτε ημουν και 120 κιλα και φαινομουν σαν να παχυνα, αλλα τωρα τι θα γινει? δεν ξερω και τι να βαλω, ολα μου ειναι φαρδια και την βγαζω με κολαν και καμμια φαρδια μπλουζιτσα.........
φιλακια πολλα σε ολες σας, καλη επιτυχια σε αυτες που κανουν διαιτα και υπομονη κοριτσια, οι κοποι σας θα ανταμειφθουν.................
Quote:
Originally posted by NADINE
Μάλιστα εδώ και δύο μέρες έχω βγάλει και την ισπανική μου κουβέρτα
και κοιμάμαι πλέον μόνο με το πουπουλένιο μου πάπλωμα!
Δε με προσέχεις,κοπελιά,δε με προσέχεις!Η κουβέρτα ήταν πάνω από το πουπουλένιο πάπλωμα!Quote:
Originally posted by BARB3
εγω ακομη δεν την εβγαλα!!!Quote:
Λες γι'αυτό να μην κοιμάται κανένας δίπλα μου;Μήπως φταίνε τα σκεπάσματα;
Και άδικα ψάχνω ελαττώματα του χαρακτήρα μου και λάθος επιλογές;
--->Ίσως φταίνε τα σκεπάσματα,που'μαι τόσο μοναχή,
νιώθω πως γερνώ τα βράδια και χρωστάω στη ζωή
ίσως φταίνε τα σκεπάσματα και πολλοί με λεν τρελή
που όλο ψάχνω στα σκοτάδια μήπως κάτι και συμβεί
ίσως φταίνε τα σκεπάσματα,ίσως πάλι φταις κι εσύ...
Καλημέρα,καλό μήνα,καλό καλοκαίρι κι επισήμως πλέον χύμα στο κύμα!
Τι κι αν έξω ψιλοβρέχει,τι κι αν ο καιρός είναι μουντός;Εγώ νιώθω τον ήλιο να με καίει
και λέω να κάνω μια βουτιά να δροσιστώ!Κι ενώ πρώτο μου ήρθε το "καλοκαίρι"του Σαββόπουλου
(ποιότητα γαρ)θα σκαλίσω αναμνήσεις εφηβικές(στις περισσότερες τουλάχιστον ανάμεσα μας)
με...--->ΜΑΝΤΩ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Τι εμπνευσμένος μη επαναλαμβανόμενος στίχος,τι video clip,τι μελωδία...
Τι όνειρα κάναμε τότε για καλοκαίρια γεμάτα έρωτα(αφού θα είχαμε λίγο δυνατίσει φυσικά!)...
Έλα,πάμε ένα γύρο τι πραγματικά πραγματικά θέλουμε γι'αυτό το καλοκαίρι!
Εγώ θα ξεφύγω από τα ανώριμα εφηβικά μου(καθότι εικοσιβάλε χρόνια σοφότερη)
και θα επιθυμήσω να αδυνατίσω και να ζήσω ένα ερωτικό καλοκαίρι μ'εκείνον που μου λείπει...
Η Marie Claire είναι μια γυναίκα με πάθος!(Κι ας διαβάζει VOGUE!)Εσείς;
Αγνό κι αθώο μου παλιρροιόπλασμα...
Που αναρρωτιέσαι γιατί μετά από τη Ναταλί,γεμίζει το σακί...
Είσαι νέα στο κουρμπέτι και δεν ξέρεις τα παρατσούκλια μου...
Πέρα από τα μαγισσοειδή,φημίζομαι και για τη Χιτλερική δημοκρατία,
που με διακατέχει...Φταίει το μουστάκι μου,φταίει ο φιλελευθερισμός μου,
θα σε γελάσω...Η Ευγενία ίσως ξέρει καλύτερα να σου το εξηγήσει...
Στα παλίσια λοιπόν αυτού του καθεστώτος ΑΠΑΙΤΩ να αλλάξει τικεράκι
και διάθεση η αντιηλιακοαλείφτρα και ο φημισμένος Μάης του 69 στο Παρίσι
να μην ακολουθείται από αρνητικές δηλώσεις αποτυχίας!Δε νομίζω να χρειάζεται να επαναλάβω...
--->http://www.youtube.com/watch?v=fpd3MtJzdakQuote:
σημερα εχουμε κολυμβητηριο και βιβλιοθηκη και μετα διαβασμα και μαγειρεμα!!!
Γειά σου γατογδονταδύο με τα ωραία σου!Quote:
Originally posted by cat82
... σας διαβαζω γιατι αφενος τα λετε ωραια,αφετερου, φυσει περιεργη,θελω να μαθαινω καινουρια πραγματα,ειδικα ιατρικα!
Έπρεπε να μας υπερασπιζόσουν εκείνους τους χαλεπούς καιρούς,
που τρώγαμε λάσπη για την ... άλλ' αντ' άλλων θεματολογία μας!
Μόνο εσύ αντιλήφθηκες κι εκτίμησες τι έργο παράγουμε εδώ μέσα!
Νομίζω όλοι συμφωνούμε πως,ανεξαρτήτου βαθμού,εσύ πρέπει
να διαβάσεις τον όρκο του Ιπποκράτη,όταν με το καλό αποφοιτήσεις
από τα έδρανα μας...Γιατρούς βγάζουμε,όχι αστεία!
Μείνετε συντονισμένοι!Σε λίγο και ειδικότητα βαριατρικής!
Πεφωτισμένη ολιγαρχία! Δηλώνω λάτρης της (δεδομένου ότι ηγούμαι ζουγκλοομάδων, όπως αυτής της οικογένειας και της τάξης) και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται και ο μύσταξ ενίοτε....Οπότε, πάραυτα και χωρίς αργοπορίες και ψευτοδικαιολογίες αλλάζω τικεράκι παραδεχόμενη την ήττα μου από τον αυτοπροσδιοριζόμενο και ξεροκέφαλο σκοπό μου.
ΥΓ. επίσης, χτυπώ και δυο προσοχές αναγνωρίζοντας το νεαρό και άγουρο της παρουσίας μου εδώ.
ΥΓ2. Χαίρομαι βέβαια τα μάλα που διαθέτω ακόμη κάτι το νεαρό...
ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ...ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑ? ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΕΙΠΑΜΕ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΩΤΟΝ!!!Quote:
Quote:
και κοιμάμαι πλέον μόνο με το πουπουλένιο μου πάπλωμα!
Δε με προσέχεις,κοπελιά,δε με προσέχεις!Η κουβέρτα ήταν πάνω από το πουπουλένιο πάπλωμα!Quote:
εγω ακομη δεν την εβγαλα!!!Quote:
Λες γι'αυτό να μην κοιμάται κανένας δίπλα μου;Μήπως φταίνε τα σκεπάσματα;
Και άδικα ψάχνω ελαττώματα του χαρακτήρα μου και λάθος επιλογές;
--->Ίσως φταίνε τα σκεπάσματα,που'μαι τόσο μοναχή,
νιώθω πως γερνώ τα βράδια και χρωστάω στη ζωή
ίσως φταίνε τα σκεπάσματα και πολλοί με λεν τρελή
που όλο ψάχνω στα σκοτάδια μήπως κάτι και συμβεί
ίσως φταίνε τα σκεπάσματα,ίσως πάλι φταις κι εσύ...
τετοια επρεπε να διαβαζω? κι εγω διαβαζα τους υποτιτλους στην τελεοραση...Quote:
--->http://www.youtube.com/watch?v=fpd3MtJzdakQuote:
σημερα εχουμε κολυμβητηριο και βιβλιοθηκη και μετα διαβασμα και μαγειρεμα!!!
σας ειπα? δεν σας ειπα. ξεθαψα το μηχανημα παθητικης γυμναστικης και στρογγυλοκαθομαι μπροστα στην τηλεοραση μαι ωρα καθε μερα και περιμενω να δω αποτελεσματα (του μηχανηματος!!!). βεβαια μονο κυριακη και δευτερα το εκανα αλλά η αρχη ειναι το ημιση του παντος. μηπως το σκοτωσα το ημιση?
καλη αρχη και καλο τελος!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
και θα το πω κι ας φαίνεται άσχετο: Μπάρμπι συναγωνίστρια, π ε ι ν ά ω , πρώτη μέρα της δίαιτας...θα κρατηθώ, άραγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο!
και τα μυστικα για να κρατηθεις ειναι 1. καφε σκετο ολη μερα 2. μαστιχα ολη μερα. νομιζω η αννεζινα ή το αλαλουμακι μου το ειχαν πει και ειχαν δικιο!
συμπεθερα μας θυμηθηκες βλεπω. και τι ακουω? κολανακι? και δε μου λες συμπεθερα, απο μεσα απο το κολαν τι φοραμε? το σκεφτομαι κι εγω δηλαδη τι θα κανω οταν (δεν λεω αν λεω οταν!!!!) θα βαλω κι εγω κολανακι.....Quote:
Originally posted by basia
κουκλιτσες καλημερα και καλο μηνα,
ηρθε πραγματικα το καλοκαιρι στο τοπικ, ολες ειμαστε πολυ καλυτερα και χαιρομαι πολυ γιαυτο,
εγω ειμαι λιγο στον κοσμο μου, αλλα μου αρεσει αυτο γιατι εχω σταματησει να αγχωνομαι, η οικογενεια καλα, και τα κιλα σταθερα στα 67 και να δω ποτε θα μεγαλωσει η κοιλια μου, που η αδερφη μου που ειναι 65 κιλα εχει μεγαλυτερη κοιλια απο εμενα. παλι θα φτασω στον 9 και δεν θα καταλαβαινει κανεις οτι ειμαι εγκυος. καλα τοτε ημουν και 120 κιλα και φαινομουν σαν να παχυνα, αλλα τωρα τι θα γινει? δεν ξερω και τι να βαλω, ολα μου ειναι φαρδια και την βγαζω με κολαν και καμμια φαρδια μπλουζιτσα.........
φιλακια πολλα σε ολες σας, καλη επιτυχια σε αυτες που κανουν διαιτα και υπομονη κοριτσια, οι κοποι σας θα ανταμειφθουν.................
αντε με παρασυρατε παλι. σαν δεν ντρεπεστε.
παντως πρωι πρωι ηταν μια μπροστα μου (εγω φταιω που μπηκε μπροστα μου?) που φορεσε μεσατη μπλουζα και κολαν κατακολλητο και βρακι δεν φαινοταν καθολου. κι σκεφτομουν: να φοραει στριγκ ή να μη φοραει τιποτε? τελικα δεν καταλαβα. τετοια σκεφτομαι πρωι πρωι και μετα ερχομαι στο γραφειο και μου χαλαει η διαθεση γιατι η στιβα δεν εξαφανιστηκε!
και τωρα πηρα την αποφαση να σας πω τα χαμπαρια μου!
καλημερα και καλο μηνα σε ολους (??? τον εξης εναν σποτ) και ολες.
εδω μπαμπης
λοιπον εχθες δεν κρατηθηκα με τη διαιτα και εφαγα διαφορα. οποτε την χαλασα και επειδη σημερα εβαλα και ενα κιλακι σε σχεση με χθες ειπα οτι δεν αξιζει να χαλιεμαι συνεχεια και αποφασισα οτι καλα ειμαι 81,7, να κατεβω στο 7 με ορθοδοξο τροπο ητη(ολο σκοτωμους ειμαι σημερα) διαιτα με θερμιδες.
μεχρι να αποφασισω που θα γραφω, ας γραφω εδω λοιπον
πρωινο: απαχη μυτζηθρα απο τα χερακια της πεθερας και 5 τηγανητες πατατες (Ναι, το τελειο πρωινο. οι πατατες κλαπηκαν απο την ομελετα του γιου που ετοιμαζα) 200 θερμιδες
μεσημεριανο (το δεκατιανο το εφαγα μεταφορικα) 3 κρακερακια σικαλης, αλλες 150 θερμιδες και συνεχιζουμε στο σπιτι με απογευματινο.
φιλακια!!!
Δύο πράγματα ελπίζω:Quote:
συμπεθερα μας θυμηθηκες βλεπω. και τι ακουω? κολανακι? και δε μου λες συμπεθερα, απο μεσα απο το κολαν τι φοραμε? το σκεφτομαι κι εγω δηλαδη τι θα κανω οταν (δεν λεω αν λεω οταν!!!!) θα βαλω κι εγω κολανακι.....
αντε με παρασυρατε παλι. σαν δεν ντρεπεστε.
παντως πρωι πρωι ηταν μια μπροστα μου (εγω φταιω που μπηκε μπροστα μου?) που φορεσε μεσατη μπλουζα και κολαν κατακολλητο και βρακι δεν φαινοταν καθολου. κι σκεφτομουν: να φοραει στριγκ ή να μη φοραει τιποτε? τελικα δεν καταλαβα. τετοια σκεφτομαι πρωι πρωι και μετα ερχομαι στο γραφειο και μου χαλαει η διαθεση γιατι η στιβα δεν εξαφανιστηκε!
1) Να μη βρεθώ ΠΟΤΕ μπροστά σου σε ουρά
2)Να φορέσεις εσώρουχο ΟΤΑΝ κι όχι αν βάλεις κι εσύ κολανάκι...
MπαΜμπίνο μου!Quote:
εδω μπαμπης
λοιπον εχθες δεν κρατηθηκα με τη διαιτα και εφαγα διαφορα. οποτε την χαλασα και επειδη σημερα εβαλα και ενα κιλακι σε σχεση με χθες ειπα οτι δεν αξιζει να χαλιεμαι συνεχεια και αποφασισα οτι καλα ειμαι 81,7, να κατεβω στο 7 με ορθοδοξο τροπο ητη(ολο σκοτωμους ειμαι σημερα) διαιτα με θερμιδες.
μεχρι να αποφασισω που θα γραφω, ας γραφω εδω λοιπον
πρωινο: απαχη μυτζηθρα απο τα χερακια της πεθερας και 5 τηγανητες πατατες (Ναι, το τελειο πρωινο. οι πατατες κλαπηκαν απο την ομελετα του γιου που ετοιμαζα) 200 θερμιδες
Χαίρομαι που αποφάσισες να τιμήσεις το εθνικό μας θρήσκευμα
(να δω πόσο θα κρατήσει,μέχρι ν'αλλαξοπιστήσεις πάλι)
και σου προτείνω να γράφεις εδώ τι τρως για να μην τρέχω στα τόπικς
με τη βίτσα!Όπως βλέπεις,τελευταία δεν έχω και πολύ χρόνο άλλωστε...
Κι ερωτώ:αν ο γιός τρώει πατάτες τηγανητές με αυγά για πρωινό,
αργότερα για μεσημέρι ή για βράδυ τι τρώει;Και τι πρωινό άραγε τρώνε
οι άλλοι στο σπίτι,μία καρέκλα παραδίπλα;Παρόλ'αυτά,καλή δύναμη Χαράλαμπε Χαραλάμπους!
οχι για πρωινο βρε. για μεσημεριανο του το ετοιμαζα! ολοημερο ειναι ο καημενος!!
σχολαω και θα γελαω στο δρομο! απο εδω και περα λοιπον θελω δωρο στις 10 φεβρουαριου! (αν θυμαμαι καλα ημερομηνια)
Από μένα δώρο δεν έχει,γιατί εκείνη τη μέρα δώρα μόνο δέχομαι,δε δίνω!
Μη μας ζητάς όμως μετά και της Αγίας Βαρβάρας και της παγκόσμιας ημέρας αιμοδοσίας
και δε συμμαζεύεται με τόσα παρατσούκλια,που σου έχουμε κατά καιρούς βγάλει,Σέρλοκμπάρμπουνο!
για να λυθει το μυστηριο, σας ενημερωνω οτι φοραω κανονικο βρακι απο μεσα, ΗΛΙΟΣ κατα προτιμηση που ειναι και μαλακα και χωρις πολλες ραφες, αφου απο πανω φοραω φαρδια και μακρια μπλουζα και δεν φαινεται τιποτα.
στρινγκ δεν εχω βαλει ακομα περαν απο 2-3 φορες προ γαμου, και δεν νομιζω να το κανω στα γεραματα, εκτος αμα αρχισω να ψαχνω και για γκομενο ταυτοχρονα........
βρε τι με βαζετε και γραφω πρωι πρωι εγκυος γυναικα,
καλα δεν το συζηταω για το διεστραμμενο μυαλο της συμπεθερας, φανταζομαι που θα κοιταει την νυφη...........
αυτο με το να μην φαινεται τιποτα το εχω και εγω απορια, αλλα πιστευω πως ετσι πως εχουν γινει πλεον τα στρινγκ ειναι μονο κορδονι, οποτε ειτε φορας ειτε οχι ειναι το ιδιο πραγμα.
ωραια συζητηση ανοιξαμε.............
KAΛΗΜΕΡΑ...να συμβάλλω κι εγώ στη βρακοσυζήτηση...τα πάντα στα νέα βρακιά είναι κρυμμένα βαθειά πάνω τους, καλύτερα μέσα τους! Γι΄αυτο δε φαίνεται τίποτε...επίσης, είναι και απόλυτα ξουρισμένοι (άντρες και γυναίκες)...Επίσης, θα επισημάνω και το οξύμωρο της εγγυμονούσης καθότι εγγυμοσύνη και γήρας δε συνάδουν, εκτός αν πρόκειται για τη Σάρα. Νέοτάτη και ωραίοτάτη μου Βάσια, φόρεσε κι εσύ ένα στιρνγκ...μπορείς! (μετά το πέρας του τοκετού, κατά προτίμηση)
ΤΗΝ ΑΒΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
βρακοσυζητηση!!! :D :D καλοοο!!!
διαβαζω και δεν σας χορταινω ρε κοριτσια!!!! γελαω μονη μου!!!
Μπαμπη μου παλι αλλαξες διαιτα??? εισαι απιστευτη!!!
φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμ βέβαια,χρησιμοποιήσαμε δόλια μέσα να τον τυλίξουμε τον άνθρωπο και μετά...ποιός το είδε το στρινγκάκι...Quote:
στρινγκ δεν εχω βαλει ακομα περαν απο 2-3 φορες προ γαμου, και δεν νομιζω να το κανω στα γεραματα, εκτος αμα αρχισω να ψαχνω και για γκομενο ταυτοχρονα........
Χάρηκε ο άνθρωπος,σου λέει καλά θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με γυναίκα τσαχπίνα
και τώρα,μετά την απομάκρυνση από το ταμείο,έμεινε με τα βρακολάστιχα ΗΛΙΟΣ!
Κι όχι μόνο αυτό,αν ξαναδεί στρινγκ σε κανά συρτάρι(γιατί φορεμένο τσουκ)θα πρέπει ν'αρχίσει να ψάχνει για κρανιακές προεξοχές...
Μήπως γι'αυτό ακριβώς λέγονται έτσι,πρώην στρινγκοφορούσα κοπελιά;Μήπως φορούσες τάγκα και μας το παίζεις στρινγκάτη;Quote:
αυτο με το να μην φαινεται τιποτα το εχω και εγω απορια, αλλα πιστευω πως ετσι πως εχουν γινει πλεον τα στρινγκ ειναι μονο κορδονι, οποτε ειτε φορας ειτε οχι ειναι το ιδιο πραγμα.
Ναι,πες τη μας τώρα κι εσύ γιατί δε μιλάμε για τα reductil...Το μόνο εκτός θέματος είναι πως μιλάμε για εσώρουχα κι όχι μαγιό.Quote:
ωραια συζητηση ανοιξαμε.............
Και για να πιάσουμε το θέμα σφαιρικά,ξεκινάμε με μια ιστορική διαδρομή.Εγώ,μάλλον έμεινα στη δεκαετία που γεννήθηκα...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..... διαβάζω για χαμένα κιλά και χαίρομαι, μπράβο Γεωργία και Μπαρμπούνι.... μην μου αγχώνεσται μια χαρά τα πάτε... μακάρι να ακολουθούσαμε όλες.
Υπάρχουν όμως και κάτι κακά κοριτσάκια εδώ μέσα που δε μας λένε πόσα κιλά έχασαν τον πρώτο μήνα, πες μας καλέ να χαρούμε και εμείς που σ'αγαπάμε....
Εγώ από κιλά είμαι χάλια, από διάθεση ακόμα πιο χάλια... δεν με θέλει αυτό το καλοκαίρι..... και δεν λέω να ξυπνήσω.... δουλειά τρελή.... οικονομική κρίση τρελή..... ανασφάλειες τρελές..... κιλά τρελά.... ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΤΡΕΛΑ !!!!!!!!!!!!!!
Για σένα δουλεύω!Βρήκα τι φορούσε η εν λόγω μπροστινή.Quote:
παντως πρωι πρωι ηταν μια μπροστα μου (εγω φταιω που μπηκε μπροστα μου?) που φορεσε μεσατη μπλουζα και κολαν κατακολλητο και βρακι δεν φαινοταν καθολου. κι σκεφτομουν: να φοραει στριγκ ή να μη φοραει τιποτε? τελικα δεν καταλαβα.
Μην το ψάχνεις!Εσώρουχο είναι!Κι όμως,ναι!
Ε...μέχρι να έρθει η ώρα η καλή,νομίζω θα έχουμε φτάσει στα ταμπόν!Quote:
καλα δεν το συζηταω για το διεστραμμενο μυαλο της συμπεθερας, φανταζομαι που θα κοιταει την νυφη...........
Πού 'ναι,πού 'ναι το...δαχτυλίδι,ψάξε,ψάξε,δε θα το βρεις!
Και για να δώσω και μια καλλιτεχνική διάσταση στη βαλλόμενη θεματολογία μας,
παραθέτω το ακόλουθο άσμα των Μίκη Θεοδωράκη και Λευτέρη Παπαδόπουλου,βεβαίως βεβαίως!
ΤΟ ΒΡΑΚΙ (από το δίσκο: "Τα πικροσάββατα")
Το μπαλωμένο μου βρακί τρελαίνεται για μουσική
πιάσ' τη φυσαρμόνικά σου, να χαρείς τα γονικά σου
πιάσ' τη φυσαρμόνικά σου κι όλα τα φλουριά δικά σου
Κια τα κουρέλια που φορώ τρελαίνονται για το χορό
παίξε κάτι σαν καντρίλια(;), να μας δούνε απ' τη γρύλλια
να μας δούνε απ' τη γρύλλια και να σκάσουν απ' τη ζήλεια
Και τώρα που μυλόσκαρα(;), ε ρε και να 'χα έναν παρά
στον σφιχτό να τον γυρίσω και να σε ξανακερδίσω
και να σε ξανακερδίσω, δυο φορές να σ' αγαπήσω
Αλαλούμ!Αλαλούμ!Δεν έχω και τη δόνηση του msn να σε τραντάξω με αυτά που διαβάζω!
Πήρες άδεια να νιώθεις χάλια;Κιλά,διάθεση,ανασφάλ� �ιες,καλοκαίρια...ʼμα τα βλέπεις χάλια,χάλια θα μείνουν!
ʼντε,μη μου ανεβάζεις την πίεση μεσημεριάτικα!Κι όλο χάνεσαι!Πώς περιμένεις να σου πάνε καλά τα πράγματα,
μακριά μας;Ε;Ε;Ε;Ξεκίνα με όσα περνούν από το χέρι σου και στο τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε σούπερ απολογισμό!
Όσο για τα κιλά μου,που δε σκόπευα να σας λέω,ίσως το κάνω,αν έχεις να μου αντιτάξεις κάτι δελεαστικό!
Τίποτα δεν είναι τζάμπα άλλωστε τη σήμερον ημέρα!Πάνω κάτω ξέρεις τι θέλω από σένα!Τάξε μου!Τάξε μου!
Εσυ μπορουσες να γελασεις. εγω που με κοιτουσε ο βοηθος να γελαω και δεν ηξερα τι να του πω? τελικα το εκλεισα και περιμενα να φυγει να γελασω με την υσηχια μου!Quote:
Originally posted by Nekky
βρακοσυζητηση!!! :D :D καλοοο!!!
διαβαζω και δεν σας χορταινω ρε κοριτσια!!!! γελαω μονη μου!!!
Μπαμπη μου παλι αλλαξες διαιτα??? εισαι απιστευτη!!!
φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι, βρε, παλι αλλαξα. ετσι ειμαι εγω!
τελικα τα πονηρα ειναι τα καλυτερα θεματα ε? γεμιζουμε σελιδες γρηγορα. ολο και κατι θα βρει σχολιασει κανεις ε?
λοιπον μια που το ξεκινησαμε το θεμα να το τελειωσουμε. εγω δεν ειχα φορεσει ποτε στρινγκ. τωρα ομως τα αγορασα τα στριγκ μου. το θεμα ειναι και γι'αυτο προσεχω οπου δω τους κωλους οτι για να τα φορεσω και να μη φαινονται πρεπει να χασω αλλα 20 κιλα. ναι, μου μπαινουν αλλά το κορδονι ειναι τοσο τεντωμενο που αφενος υπαρχει περιπτωση να κοπει και αφετερου κανει μπαμ απο μακρυα και ειναι μια αηδια. αντι λοιπον να λενε το στρινγκ τη μαρανε ή τιποτε ακομη χειροτερο οπως το "κοιτα το κωλο της γιαγιας! δεν κοιταχτηκε πριν βγει εξω" και αλλα παρομοια, περιμενω υπομονετικα ποτε θα ερθει η στιγμη να τα βαλω!!! αφηστε και το αλλο θεμα. και να τα φορεσω, δεν βλεπομαι και με ρουχα και χωρις ρουχα. εκει ειναι που σκεφτομαι να τα φοραω μονο οταν δεν προκειται να βγαλω ρουχα. γιατι και γκομενο να αποκτησω τα φωτα σβηστα θα ειναι παρακαλω ακομη και να ειμαι 50 κιλα. Συμπεθερα, καποτε το ελεγες και δεν σε καταλαβαινα. τωρα το καταλαβαινω! οσο και να χασω, ενα χαλι θα ειμαι χωρις ρουχα!!!
και εχω τωρα μια απορια. εκεινο το βρακι της φωτογραφιας, γιατι να το φορεσει καποιος? βολευει καλυτερα χωρις τιποτε.......... εκτος αν νιωθει αβολα χωρις βρακι. ε, σε αυτη τη περιπτωση εχω να προτεινω το εν λογω κοκκινο με μια τρυπα καπου στη μεση. μη πω και δυο.........
και σιγα μη γυρισω στη κωλοχαρτα του γραφειου τωρα
τελικα ποτε θα γινει ο γαμος?Quote:
Ε...μέχρι να έρθει η ώρα η καλή,νομίζω θα έχουμε φτάσει στα ταμπόν!Quote:
Πού 'ναι,πού 'ναι το...δαχτυλίδι,ψάξε,ψάξε,δε θα το βρεις!
α, ολα κι ολα. με τοση διατριβη στο θεμα, το βρακι της νυφουλας μου θα το αγορασω εγω να μην εχουμε και κακογουστα σχολια απο τους παρεβρισκομενους!
και τωρα μια αναφορα στην ιστορικη αναδρομη και τα παραδιπλα.
καλα, η φωτο, ολα τα λεφτα. και επισης προσεχτε οτι μικραινουν και οι διαστασεις αυτων που υποτιθεται οτι τα φορουν. ευτυχως που εμεις δηλαδη αδυνατιζουμε και μπορουμε να ακολουθουμε τη μοδα....
παντως κυρια συγγραφεα της αναδρομης, εχω εντοπισει σοβαρη παραλλειψη: τα μποξερακια. αντε να σε δω τι θα βρεις τωρα να μας βαλεις....
καλα που το ανεφερες και το θεμα του ξουρισματος. μια ιστορικη αναδρομη παρακαλω κι εδω!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
KAΛΗΜΕΡΑ...να συμβάλλω κι εγώ στη βρακοσυζήτηση...τα πάντα στα νέα βρακιά είναι κρυμμένα βαθειά πάνω τους, καλύτερα μέσα τους! Γι΄αυτο δε φαίνεται τίποτε...επίσης, είναι και απόλυτα ξουρισμένοι (άντρες και γυναίκες)...Επίσης, θα επισημάνω και το οξύμωρο της εγγυμονούσης καθότι εγγυμοσύνη και γήρας δε συνάδουν, εκτός αν πρόκειται για τη Σάρα. Νέοτάτη και ωραίοτάτη μου Βάσια, φόρεσε κι εσύ ένα στιρνγκ...μπορείς! (μετά το πέρας του τοκετού, κατά προτίμηση)
ΤΗΝ ΑΒΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
και μια που συζηταμε για ξουρισματα, περσυ που ηθελα να αγορασω μια αποτριχωτικη μηχανη μου προτειναν στα μαγαζια να παρω αυτες που ειναι και κουρευτικες. μια απορια την ειχα τοτε και ειχα καταληξει με το αθωο μου μυαλο οτι ειναι για το μπικινι. μεχρι που σε καποια φαση καταλαβα οτι οταν λενε μπικινι δεν εννοουν μονο οτι προεξεχει του μαγιω αλλά και το εσωτερικο του. ολο μαλιστα! ποσο πισω ειμαστε αραγε? οεο?
βρε αλαλουμακι πολυ χαλια πρεπει αν εισαι κουκλα μου. και δεν μας λες τι εχεις. και εισαι καιρο ετσι. πες μας να ξελαφρωσεις. εμεις τουλαχιστον ξεδινουμε γραφοντας....Quote:
Originally posted by alalumaki
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..... διαβάζω για χαμένα κιλά και χαίρομαι, μπράβο Γεωργία και Μπαρμπούνι.... μην μου αγχώνεσται μια χαρά τα πάτε... μακάρι να ακολουθούσαμε όλες.
Υπάρχουν όμως και κάτι κακά κοριτσάκια εδώ μέσα που δε μας λένε πόσα κιλά έχασαν τον πρώτο μήνα, πες μας καλέ να χαρούμε και εμείς που σ'αγαπάμε....
Εγώ από κιλά είμαι χάλια, από διάθεση ακόμα πιο χάλια... δεν με θέλει αυτό το καλοκαίρι..... και δεν λέω να ξυπνήσω.... δουλειά τρελή.... οικονομική κρίση τρελή..... ανασφάλειες τρελές..... κιλά τρελά.... ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΤΡΕΛΑ !!!!!!!!!!!!!!
και το εκατοστο μου μυνημα για σημερα εχει σχεση με τη διαιτα
λοιπον εχθες 81,7
μεσημεριανο (το δεκατιανο το εφαγα μεταφορικα) 3 κρακερακια σικαλης, αλλες 150 θερμιδες και συνεχιζουμε στο σπιτι με απογευματινο.
απογευματινο μυζηθρα και ψωμι 250 θερμιδες
βραδυνο μελιτζανα απο πα******κια, λιγες πατατες απο πα******κια, λιγο ψωμι, λιγο κρεας, λιγο γιαουρτι, λιγο πουρες, καρπουζι, πεπονι 1000 συνολο
συνολο ημερας 1500, 1 ωρα παθητικη γυμναστικη
σημερα λοιπον εχουμε 81,2 κιλα
πρωινο μπακλαβας απο αλεξανδρουπολη 200θερμιδες
μεσημερι μπισκοτακια 5, 18 θερμιδες το ενα, συνολο 100
συνεχιζουμε με απογευματινο στο σπιτι...
εγω να το βαλω το στρινγκ αγαπητη, ο αλλος μην γελασει φοβαμαι με τα κρεατα που θα κρεμονται απο εδω και απο εκει, αυτο εννοουσα με τα γεραματα, γιατι ετσι πως εχω καταστρεψει το σωμα μου δεν ειμαι για τετοια πιπινιστικα πραγματα
οσον αφορα το ξουρισμα, να σας πω μου αρεσει, και σε εμας και στους αντρες πλεον, φαινομαστε πιο καθαροι ρε παιδι μου, πως να το κανουμε.
και εγω με το μπικινι αυτη την αποψη ειχα συμπεθερα αλλα απο τοτε που το κανω ολο καμμια σχεση, πιο αναλαφρη, πιο καθαρη, αλλη αισθηση. να σου πω στην αρχη δεν αρεζε στον αντρα μου αλλα τωρα το συνηθισε.
δοκιμαστε το για οσες δεν το κανουν εννοω και θα με θυμηθειτε,
αντε να δουμε τι αλλο θα πω σημερα,
καλα Ναταλια, μια ωρα γελουσα για αυτο που εγραψες για τον καημενο τον αντρα μου που κακοπεσε μετα τον γαμο
μωρε δεν μου βγαινει αυτο το σεξι, το νιωθω πολυ γελοιο, για μενα εννοω, τοσα χρονια προωθω την σοβαρη πλευρα του εαυτου μου και τωρα να γινω η γατουλα με τα σεξι εσωρουχα?
Δεν έχω λόγια ...
Τώρα που εξαντλήσαμε τα βρακιά, πάμε και στους στηθόδεσμους? :P
Σας πειράζω ... συνεχίστε, έχει πλάκα.
E, θα σκάσω αν δεν το πω....το κιλοτάκι του αυτοκινήτου το ξέρετε;;;;;; Είναι κανονικό (δηλαδή ελάχιστο ύφασμα μπροστά και κορδόνι πίσω) αλλά μπροστά και ελαφρώς κάτω έχει......μια τρύπα!!!!!! Ξέρετε το αυτοκίνητο δυσκολεύει λίγο τις κινήσεις χεχεχεχε!
ΜΠΑΡΜΠΙ μόνη τρώω τα αυγά και τα σπανάκια;;; Χτες βράδυ έφαγα ίσαμε ένα κοπάδι γαλοπούλας σε φέτες λάιτ...σε τρεις μέρες 1.700, κάτι γίνεται!
μπαρμπουνι αρχισε απο τωρα να ψηνεις τον αντρα σου για πλαστικη, εγω ενα χρονο τωρα αυτο κανω και μετα την γεννα τον βλεπω ετοιμο ροδοψημενο............
α ρε και να διαβαζε αυτα που γραφω.
την προηγουμενη εβδομαδα που πηγαμε στον γιατρο τον ρωτησα αν μπορω μαζι με την καισαρικη να κανω και κοιλιοπλαστικη μιας και θα με ανοιξουνε, ο γιατρος μου δεν ηξερε σιγουρα αλλα μου εδωσε την καρτα ενος γνωστου του πλαστικου να ρωτησω.
ο αντρας μου φοβουμενος τα διαφορα που ειπε ο γιατρος κυριως για την κοιλια που θα ειναι ηδη τεντωμενη και ισως να μην μπορει να υπολογισει ποσο πρεπει να κοψει, μου λεει, μην βιαζεσαι θα το κανεις μετα.
αρα το εχει για σιγουρο οτι το θελω και θελω να το κανω, τωρα το θεμα ειναι οικονομικα να μπορουμε με 2 παιδια πλεον......
κοιτα συμπεθερα, κι εγω απο τοτε που το καταλαβα κουρεμενο το εχω. συμφωνω οτι νιωθεις πιο καθαρη. οσο για τον αντρα μου, μαλλον του αρεσει. οχι οτι κουρευεται αυτος. σιγα μη μπει στον κοπο. αν ομως αρχισει θα ψαξω για τα εξογκωματα....
οσο για το στρινγκ το εχω φιλοσοφησει το θεμα. μπορει να μη βλεπομαστε αλλά και με ποια βλεπομαστε? θα συμφωνησω απολυτα με την καταστροφη του σωματος που ειπες. με τα ρουχα παντως εγω (μιλαω επειδη παρατηρω κωλους) μου αρεσει να μη βλεπω βρακι. δηλ τα βρακια οταν ξεχωριζουν απο τα παντελονια ωραια ειναι? πηρα κι αυτα τα χωρις ραφες που γινονται ταχα ενα με το σωμα αλλά παντα κατι ξεχωριζει.
καλε τι γραφουμε? μηπως να τα σβησουμε? μας διαβαζουν και ανηλικα