Δηλωνω το παρον και εγω...
Τα νεα μου με συνοπτικες διαδικασιες, μετα τα χριστουγεννα ξεφυγα στα 68 το γυρισα στα 65 μετα απο δυο βδομαδες διατροφη και πολυ γυμναστικη μεχρι που ο κ. γονατος αποφασισε να με γονατισει ... πηγα στον ορθοπεδικο ν1. αγωγη και ξεκουραση τουλαχιστον 1 με 1.5 μηνα... βεβαια με ετρωγε οτι δεν γινεται να παρω και μια αλλη γνωμη ορθοπεδικος (με ειδικευση σε γονατα) ... Αυτος ακομα χειροτερος απο τον αλλο με πηρε απο τα μουτρα ... αγωγη, ξεκουραση μεχρι να φυγει η φλεγμονη επι λεξη μου ειπε οτι το δεξι γονατο το εχω τσακισει ποσο ξαπλα γιατρε 2μηνο χωρις καμια επιβαρυνση στα γονατα... ουτε περπατημα... μονο το απαραιτητο απο-προς τη δουλεια ... στεπ, πολλες σκαλες τις ξεχνας δια παντως ...
Το γυρισα στην πολυ πρωτεινη μπας και το διατηρηθω γιατι πρωτον εχω νευρα χωρις τη γυμναστικη μου, δευτερον πειναω ... Αλλα το πεισμα πεισμα θα φτασω το 62 μου κι ας γυμναζω μονο κορμο, χερια και κοιλια... που θα παει ο κ.γονατος θα περασει ε μετα θα του δειξω εγω ποσα κυμματα εχει η θαλασσα... κολυμπι επιτρεπεται χωρις ομως πιεση στα ποδια αλλα δεν εχω πισινα εδω... οποτε δεν θα ανοιξει ο καιρος... τρεμεται βραχια και βραχακια ...