τι λεει παιδια, δεν ξερω για σας αλλα εγω ειμαι σε φαση πλεον που προσπαθω να ξανα μπω σε εναν ρυθμο στην ζωη μου αλλα αυτην την φορα και σε μια σειρα. αυτα σκευτωμαι αυτες τις μερες. εσιες?
Printable View
τι λεει παιδια, δεν ξερω για σας αλλα εγω ειμαι σε φαση πλεον που προσπαθω να ξανα μπω σε εναν ρυθμο στην ζωη μου αλλα αυτην την φορα και σε μια σειρα. αυτα σκευτωμαι αυτες τις μερες. εσιες?
tommorello το να προσπαθείς να βαφτίσεις τη χειριστικότητα και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Vassili σε γλυκανάλατο και υπερβολικά φιλικό, είναι ντροπιαστικό. Αν θεωρείς οτι το να μην αποδέχομαι χειριστικές συμπεριφορές είναι υπερβολή, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τι σημαίνει σεβασμός. Δεν θα καθορίσεις εσύ το πότε και πώς θα εκφραστώ, οταν το ίδιο άτομο έκανε δημόσιες προσκλήσεις σε άλλο άτομο που βρίσκεται σε ευάλωττη θέση, τότε έχω κάθε λόγο να μιλήσω.
remedy το να υπονοείς οτι η επολογή μου να γνωρίσω άτομα μέσω διαδικτύου είναι ένδειξη κάποιου προβλήματος απο μέρους μου είναι προσβλητικό. Το τι θα έκανε μια γυναίκα κάτων των 30 και τι δεν θα έκανε βασίζεται σε στερεότυπα που δεν έχουν καμιά σχέση με τη παραγματικότητα. Το να προσπαθείς να μεταφέρεις την ευθύνη απο τη χειριστική συμπεριφορά των άλλων σε 'μενα είναι εντελώς λάθος και άδικο. Η πραγματική εστίαση θα έπρεπε να είναι στο πως ορισμένοι εκμεταλεύονται τη φιλική διάθεση και όχι στο ποιος τόλμησε να εμπιστευτεί.
Μαριλου, ειπα οτι θεωρω οτι εισαι ευαλωτη, δεν ειπα προβληματικη.... Αν δεν ησουν ευαλωτη, αυτο που παρουσιασες και σε φρικαρε, θα το ειχες λυσει επιτοπου, οπως θα εκανε καποιος που δεν ειναι ευαλωτος... και που ειδες να δινω αλλοθι σε αυτον που επιχειρει να εκμεταλλευτει η να χειριστει καποιον που ειναι ευαλωτος;;; το αντιθετο ειπα. Οτι καποιοι επιλεγουν ανθρωπους που δειχνουν ευαλωτοι για να τους χειριστουν..ΑΛΛΟ το ενα κι αλλο το αλλο. η νεαρη ηλικια απο μονη της, ειναι μια ευαλωτοτητα για εναν ανθρωπο με τα διπλα σου χρονια. Θεωρει οτι " σ εχει" αν φλυαρισει λιγο παραπανω. αποδειχθηκε πως χμμμ μαλλον οχι, αλλα εκ πρωτης οψης, αυτο νομιζει...
οτι ανέφερα χτες μια κακοποιητική εμπειρία, δεν με καθιστά ευάλωττη. Οι συναντήσεις με τν Vassili ήταν ελάχιστες, του είχα απαντήσει κοφτά τότε στο μήνυμα αλλά επειδή είδα οτι τις επόμενες μέρες προσκαλούσε τη wanderer να βγούνε, γι' αυτό και το ανέφερα. Επίσης μετά τα όσα ειπώθηκαν εδώ και ενώ έχω γράψει οτι δεν θέλω κάποια επικοινωνία κτλ, το να συνεχίζει να στέλνει ιδιωτικά κατεβατά χειριστικά μηνύματα
τόσο σε μένα όσο και στη harleyquinn δείχνει ότι δεν μπορεί να σεβαστεί τα όρια του άλλου. Και αυτό δείχνει μια προβληματική συμπεριφορά
Δεν καταλαβαίνω γιατί του επιτίθεστε όλοι, τι έκανε;
Πολύ σημαντικοί παράγοντες για να προχωρήσει στη ζωη του κάποιος με θέματα ψυχολογίας είναι, κατάλληλα πρόσωπα, τουλάχιστον φίλοι και καλοί γνωστοί δίπλα του, και δεύτερο να διώξει από τη σκέψη του εμμονικές ιδέες που μολύνουν τις επιδιώξεις του για τη ζωή. Τα θέματα ψυχολογίας μολύνουν αυτά τα δυο, δηλαδή του τα στερούν, δηλαδή οι άνθρωποι τον αποφεύγουν ή δεν μπορεί να τους κερδίσει ή θεωρεί τον εαυτό του ανίκανο ή κατώτερο για τετοιες επιδιώξεις. Αν δεν συνειδητοποιήσει από πριν ρθει η ώρα για τα αποφασιστικά βήματα ζωής τα θέματα ψυχολογίας και τη ζημιά που του κάνουν, θα έχει ήδη χάσει μοναδικές ευκαιρίες τις οποίες δεν αποκλείεται να ναι αδύνατο να αποκτήσει όταν επιτέλους αποκτήσει αυτή τη συνειδητοποίηση. Όμως, απ την άλλη το να χει τα κατάλληλα αυτά πρόσωπα και την πυγμή να παλέψει και να νικήσει αυτές τος εμμονικές ιδέες, έστω μόνο το δέυτερο, δεν θα χάσει ή θα χάσει λίγες σημαντικές ευκαιρίες. Η συνειδητοποίηση σε κατοπινό στάδιο θα τον κάνει μεν ικανό για ευκαιρίες, θα του δημιουργήσει όμως απογοήτευση και πόνο για όσες έχασε που ναι ήδη αργά για να τις επιδιώξει.
Δεν μαραζώνω για τις επιτυχίες των άλλων αλλά για εμένα που θα μπορούσα να χα και γω τις ίδιες επιτυχίες μ' αυτούς. Αυτό απευθύνεται σε όλους εσάς που συχνάζεται εδώ πέρα αφού τα προβλήματα που μας περιγράφεται γίνονται αιτία να χάνεται καλές, μοναδικές ευκαιρίες στη ζωή σας.
Με πληγώνει ότι με τον καιρό πολλοί δεν με σέβονται. Ίσως δεν το χειρίστηκα καλά, ίσως ο χρακτήρας μου.
πείτε τπτα ρ παιδιά.........
Ιωαννα, φανερωσου, μη μας γραφεις :Ρ
μπορεί να γράφει αλλού..για πες axl τιποτα
Ο μλκς Τραμπ εχει καταστρεψει το δολλαριο και ειμαι λογκ $
πιο παιχνιδι ?
δεν ξερω δεν παιξω παιχνίδια..
εκει που είσαι δεν έχει αλλα πραγματα να κάνεις ? κάποιο καφενείο να δεις λίγο κόσμο κατι ?
μην το βλέπεις έτσι, η επικοινωνία είπα όχι σχέση κοπέλα κτλ
το ενα φερνει το αλλο και μετα απο λιγο ζεις για τους αλλους, κανεις ο,τι κανουν και γουσταρεις ο,τι γουσταρουν
Μόνο μια με άσχημο ψυχολογικό υπόβαθρο που επιζητεί στήριξη - κατανόηση - παρέα με ομοιοπαθή άτομα επειδή μπορούν να την καταλάβουν επειδή κανείς εκεί που μένει ή με τους οποίους σχετίζεται δεν της παρέχουν τέτοια επικοινωνία. Κι αυτό θα ναι εμφανές από τον τρόπο που γράφει εδώ πέρα. Όμως έχω την εντύπωση πως κάποια ή κάποιος με τέτοια θέματα κρατάει πάντα τα στανταρ του στις επιλογές του στον τομέα σχεσεις κι αν παρεκκλίνει, αν τα αλλάξει ή τα ρίξει δηλαδή, θα ναι λόγω της ευαλωτότητας, αλλά τέτοιας ευαλωτότητας που τον οδηγεί να ανοίγει τέτοιο περιθώριο. Μα άμα βρει τα πόδια της θα την κάνει είτε άμεσα είτε με ελαφρά πηδηματάκια. Αν ο επιτήδειος ή αυτός που την ερωτεύτηκε δεν απέχει ιδιαίτερα από τα προφίλ που αυτή ψάχνει και καταφέρει με τον τρόπο του αυτό το χάλια διάστημα της να την κερδίσει καλώς. Αυτά που λέω για την ευάλωτη δεν ισχύουν για τα συνεσταλμένα άτομα ή με κοινωνική αδεξιότητα, διοτι ασχέτως τι εικόνα δίνουν κατά κανόνα έχουν και κρατάνε σταθερά τα στανταρ τους.
η φώτο ειναι απο τη σειρά '' το γκαμπί της βασίλισσας '' και στη φώτο φαίνεται η μητριά της κοπέλας που έπαιζε σκάκι
αχ τί ωραίο σπίτι ήταν εκείνο!
η μητριά που έπινε πολύ;
ναι και θυμάσαι που ήθελε να γίνει πιανίστρια αλλα δεν το ακολούθησε ποτέ ?
όχι πολύ καλά.. γενικότερα θυμάμαι ότι ήταν από τους λιγους ενήλικες που την υποστήριζαν να μάθει σκάκι κλπ.
ναι και αυτή ομως την υποστήριζε, οτι μπορεί ακομα να κάνει πράγματα με το πιάνο κτλ
axl....... ?
πως παει το gaming ?
κουραστηκα, το ανοιγω αυριο. βλεπω μλκιες στο ΥΤ
έχει τπτα καλό.. ??
μουσικος βλεπει τον Doo και την παρεα του να γραφουν τραγουδιhttps://www.youtube.com/watch?v=YA1CTAtxU28