Μισω τις επισκεψεις σε ψυχογιατρους να ναι καλα τα φαρμακα κατω οι γιατροι
Printable View
Μισω τις επισκεψεις σε ψυχογιατρους να ναι καλα τα φαρμακα κατω οι γιατροι
Υπάρχει μια σαφής, εκδηλωμένη πρόθεση, από διάφορα μέλη που μου απέστειλαν προσωπικό μήνυμα, να κλείσει εδώ αυτή η διένεξη.
Θα ήθελα να παρακαλέσω να είμαστε εγκρατείς από εδώ και στο εξής και να αφήσουμε αυτή τη διένεξη να μπει στην ιστορία.
Ευχαριστώ.
Kαλη δουλεια Aeon , ειμαι απο αυτιους που εστειλαν μηνυμα . Ποιος ο λογος να τρωγομαστε μεταξυ μας ? Συγγνωμη για τον χρονο σου . Αγγελος .
Ώρες-ώρες νιώθω μόνη μου.όχι με την έννοια οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου αλλά μια υπαρξιακή μοναξιά, η οποία λίγο με ενοχλεί αλλά τελικά μπορώ κ το αποδεχομαι απο την άποψη ότι στην ουσία ο καθένας μόνος του είναι. απλώς συμβιώνουμε.
Αυτό είναι οκ.
Η άλλη μοναξιά που νιώθω μερικές φορές είναι αυτή που μου λέει οτι δε θέλω να μπλέκω με άνθρωπο. είτε γιατί δεν είμαι δεκτική κ ανεκτική είτε γιατί ούτε οι άλλοι πιθανώς να μην με ανέχονται.
Παρόλα αυτά βλέπω πως τη μοναξιά την προκαλώ μονη μου διώχνοντας ανθρώπους που δε θεωρώ οκ-και καλά κάνω διότι έτσι είναι,κ κάνω το σωστό εκείνη την ώρα αυτό που νιώθω κ βέβαια δεν το μετανιώνω---- αλλά υπάρχουν κ άτομα που βλέπω οτι γουστάρουν ν περνάνε χρόνο μαζί μου κ εκεί λέω οκ θα το δω αισιόδοξα.
Έχω μια διαίσθηση πως αν συνεχίσω έτσι κ δε συμβιβαστω με τον κόσμο κ τα ελαττώματά του, θα είμαι για πάντα μόνη.
Μόνο που ώρες ώρες θεωρώ πως καλύτερα μόνη. χαχα είναι πρόβλημα ; σαφώς και ναι.
Δε δύναμαι να είμαι μόνη.
άλλες φορές πάλι με πειράζει το γεγονός που λέει οτι μπορεί να είμαι μόνη.
Τελικά τι θέλω κ τι ζητάω ;
Μήπως είμαι μαζόχα ;;; :)
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (συκοφαντική δυσφήμιση προς άλλο μέλος)
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (συκοφαντική δυσφήμιση προς άλλο μέλος)
Αυτη η ψυχουλα σου ειναι αλλο πραμα....χαχαχα!
Η Λίλιθ λέει. Χαχαχαχαχα
Τραγικό παιδιά κοψτε το αστειακι έχετε γ@μησει 3-4 θέματα έτσι.
φτανει.
Τώρα είμαι χάλια.... την αγάπησα αλλά δε θέλω πια να με ''βασανίζει'' ..θα ήθελα απλά να αδιαφορεί...σαν να μην υπήρξα ποτέ
Με τον κόσμο δεν θα συμβιβαστεις, απλα θα μαθεις πως να τον μεταχειρίζεσαι προς όφελος σου.
Το να μη θελω να μπλέκω με άνθρωπο σημαινει πως υπάρχουν άσχημα βιωματα πίσω απα αυτη τη σκεψη πχ με έβλαψαν με τον ενα ή τον αλλο τροπο, με παραγνωρισαν, με μείωσαν κλπ, κι αυτο ενεργει αποτρεπτικα στο να συναναστραφω και να σχετιστω με ανθρωπους.
Γεια σου μνημονιο πετρα του σκανδαλου!!!
Δεν έχεις στόχους? σίγουρα έχεις. Οι διαπροσωπικες σου σχεσεις να ναι ως εαν να εχεις βαλει παρωπίδες και κοιτας κατευθειαν στο στοχο και κατευθυνεσαι προς αυτον ασχετως ποιους θα βρεις στην πορεια, κι αυτους που συναντας στην πορεια να τους χρησιμοποιεις με καταλληλο και νοειται θεμιτο τροπο ώστε να σου διευκολυνουν αυτη την πορεια, αλλιως να τους βαζεις στην ακρη. Νοειται βεβαια ότι παντα υπαρχουν αυτοι οι λίγοι, οι πολύ δικοι μας, που θα μας συνοδευουν και θα ναι ουσιαστικα διπλα μας σ' αυτη την πορεια, μιλαω κατ' αναγκη δλδ για ολους τους υπολοιπους. Μάθε να διεκδικας καθως επιδιωκεις τους στοχους σου αυτους.
Να απομονωνεις και να αποκομίζεις από τον καθενα με τον οποιο συναναστρεφεσαι, είτε καλό είτε παλιοχαρακτήρα, τα καλά του στοιχεια, καποια χαρακτηριστικα του τα οποια κρινεις ως καλα και βελτιωτικα για σενα, έστω κι αν κατα τα λοιπα τον απορριπτεις ως ανθρωπο, δλδ κραταμε απ τον καθενα τα καλα του. Αυτους που σε βλαπτουν ή δεν σου εμπνεουν εμπιστοσυνη μαθε να τους αντιμετωπίζεις, δωσε τους να καταλαβουν ότι δεν εισαι του χεριου τους, ότι δεν εισαι ατομο το οποιο μπορουν να ξεγελασουν ή πως ανέχεσαι και σιωπας.
Εννοείται πως έχω στόχους. τι είναι ο άνθρωπος χωρίς στόχους ; ενα τίποτα. δε θα είχε νόημα η ζωή χωρίς στόχους.
αυτό προσπαθώ να κάνω. να παίρνω τα καλα.
Όσο για το τελευταίο που λες να μη με ξεγελούν είναι το μονο σίγουρο. δεν αφήνω κανέναν να το κάνει. κι αν το κανει μετα τον βάζω στη θέση του κ όλα καλά. μπορω και το ελέγχω αλίμονο αν δεν μπορούσα.
αισθανομαι ντροπη που εγραψα τοσο ασχετα κι ανορημα μηνυματα εδώ αλλα κι σε αλλα θεματα! νιωθω ασχημα γτ. δεν σεβαστηκα το θεμα του κάθε ενός αλλα κι τον προβληματισμο του. επρεπε να μην το κανω!! επρεπε να κρατηθω ,να μην παρασυρθώ στην αντιπαραθεση με το μνιμονιο αλλα κι με άλλες , όπως κοπελες 1, 2 αλλα κι 3! κοπελιες.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. επρεπε να αποδηξω την ανοτεροτηταμου κι να μην "χορεψω" στον ανορυμο, κι ηβριστικο αυτόν χορο!!!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Πολύ άσχημα και δεν ξέρω τι να κάνω γι' αυτό...
ας το αναλυσουμε λιγο..
αν νιοθεις μονη σου τοτε απλα βρες παρεα η ψαξε να βρεις καταληλους ανθρωπους για σενα ποσες φορες αυτο ειναι κ η λυση σε πολα προβληματαQuote:
Ώρες-ώρες νιώθω μόνη μου.όχι με την έννοια οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου αλλά μια υπαρξιακή μοναξιά,
κ ομως αυτο το σκεπτικο δε θα σε βγαλει πουθενα εκτος απο δυσκολιες για το καθε ανθρωπο υπαρχει ο καταληλος για αυτον λενε πχ οτι τα αντιθετα ελκονται τελικα αυτο συμβαινει οταν βρεις το καταληλο (οχι απαραιτητα ερωτικα) απλα θα τεριαζεις μαζι του κ αυτο θα σε φερει σε μια ισσοροπια πες (παραδειγμα)Quote:
Η άλλη μοναξιά που νιώθω μερικές φορές είναι αυτή που μου λέει οτι δε θέλω να μπλέκω με άνθρωπο.
αυτο ακουγετε κ σαν δικαιολογια ομως για να βολευτεις μεσα στις μοναξιες σουQuote:
γιατί δεν είμαι δεκτική κ ανεκτική είτε γιατί ούτε οι άλλοι πιθανώς να μην με ανέχονται.
δε το μετανιωνεις γιατι απλα δε σου τεριαζουν οπως ελεγαQuote:
Παρόλα αυτά βλέπω πως τη μοναξιά την προκαλώ μονη μου διώχνοντας ανθρώπους που δε θεωρώ οκ-και καλά κάνω διότι έτσι είναι,κ κάνω το σωστό εκείνη την ώρα αυτό που νιώθω κ βέβαια δεν το μετανιώνω
αν σε γουσταρουν ειναι πιθανο να τα γουσταρεις κ συ αρα γιατι δε κανεις παρεα με αυτα? μηπως εχεις προκαταλιψεις?Quote:
αλλά υπάρχουν κ άτομα που βλέπω οτι γουστάρουν ν περνάνε χρόνο μαζί μου κ εκεί λέω οκ θα το δω αισιόδοξα.
οχι!!!!!!!!!!!! μεσα σε τοσο κοσμο καπιον θα πετυχεις αρκει να σαι ικανη να τον αναγνωρισεις το μονο δυσκολοQuote:
Έχω μια διαίσθηση πως αν συνεχίσω έτσι κ δε συμβιβαστω με τον κόσμο κ τα ελαττώματά του, θα είμαι για πάντα μόνη.
μια ψιλη..........Quote:
Μήπως είμαι μαζόχα ;;; :)
Γιωργο , αν θες να ζητησεις συγγνωμη απο καποιαν , αν λεμε , πρωτα ζητας εσυ , και μετα περιμενεις κ απο τον αλλον να συναινεση .
Αυτό που είπα πάνω ήταν για το υπαρξιακό. οπότε οι φίλοι εδώ δεν δεν είναι λύση. ίσως στο επόμενο που είπα.Quote:
αν νιοθεις μονη σου τοτε απλα βρες παρεα η ψαξε να βρεις καταληλους ανθρωπους για σενα ποσες φορες αυτο ειναι κ η λυση σε πολα προβληματα
Μακάρι αν και δεν το πολύ πιστεύω...Quote:
κ ομως αυτο το σκεπτικο δε θα σε βγαλει πουθενα εκτος απο δυσκολιες για το καθε ανθρωπο υπαρχει ο καταληλος για αυτον λενε πχ οτι τα αντιθετα ελκονται τελικα αυτο συμβαινει οταν βρεις το καταληλο (οχι απαραιτητα ερωτικα) απλα θα τεριαζεις μαζι του κ αυτο θα σε φερει σε μια ισσοροπια πες (παραδειγμα)
Μπορεί να μαι τόσο φρούτο ;; :pQuote:
αυτο ακουγετε κ σαν δικαιολογια ομως για να βολευτεις μεσα στις μοναξιες σου
Όντως δεν το μετανιώνω. αλλά ποτε θα βρω ανθρώπους που να αξίζουν ; αν κ δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας όπως είπα.. ελπίζουμε.Quote:
δε το μετανιωνεις γιατι απλα δε σου τεριαζουν οπως ελεγα
Με αυτά κάνω αλλά είναι πολύ λίγα. να μου πεις κ εγώ δεν ψάχνω ο,τι έχω είναι επειδή μου ήρθε στα χέρια.Quote:
αν σε γουσταρουν ειναι πιθανο να τα γουσταρεις κ συ αρα γιατι δε κανεις παρεα με αυτα? μηπως εχεις προκαταλιψεις?
Αυτό είναι το θέμα. οτι μέχρι να πετύχεις τα καλά θα σου πάρει χρόνια και αν γίνει αυτό.
Ναι είμαι όντως μαζόχα. όπως κι εγωΐστρια.