Γλαύκη μου γιατί να είμαστε όλες παρούσες από το πρωί; Θα παρελάσουμε κι εμείς; :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση στη μεσούλα σου.
Printable View
Γλαύκη μου γιατί να είμαστε όλες παρούσες από το πρωί; Θα παρελάσουμε κι εμείς; :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση στη μεσούλα σου.
Το γιωτακι χαθηκε.λετε να την κερασαν καμια ενεσουλα?
Λίλα λες να τριγυρίζει στα δωμάτια του νοσοκομείου, να κλέβει τα ηρεμιστικά από τους ασθενείς και να τα παίρνει αυτή; :lol:
Θα σουφρωσε τα φαρμακα της γιαγιας.
Ή θα της τα έδωσε με το ζόρι η γιαγιά της για να την αφήσει ήσυχη και να μην την αγχώνει! :lol:
Κορίτσια,σώστε με!Όχι μόνο δε με πήγε Αλκίνοο,εμ με έκλεισε μέσα εμ με έχει τρελάνει στο κλαρίνο!
Με το που αρχίζει το κλαρίνο,από την πρώτη κιόλας νότα,αρχίζει την εισαγωγή με όλα τα κλαρινογυρίσματα
και μετά έχει και τον στίχο,όλη την ιστορία αλλά όπερα(πώς δεν καταλαβαίνεις κι εκεί τι λέξεις λένε,τέτοιο πράγμα)
μου λέει κατηγορία(πχ τάβλα)κι εμένα με πιάνει να μην πω τι που κάνει κι ομοιοκαταληξία...Ορε,δε βασιτέεεεεεμαιιιιιιι!
Ορέεεεε,Βοηθάααααα Χριστέεεεεε και Παναγγιάαααα....Αηδόνια και πουλάκια μην κελαηδήσετε,κοιμάται ο καπετάνιος,
μην τον ξυπνήσετε!....Μόλις πιάσαμε τον αητό,που καθότανε...ένας αητός καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε,ε,μωρέ,λιαζότανε!
Όχι καλέ τίποτα δε συνέβη κ δεν πήρα κ κανενός χάπια.Ανέβασαμε πάλι δέκατα 37.8 κ κυνηγάω τους νοσηλευτες από πίσω κ φυσικά με γράφουν .Λίλα τι λες να συμβαίνει?
Ναταλία εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί μου αρέσει το πρόγραμμα που κάνει η Dj ΜακΓιώτ. Το πολύ πολύ να κάνω καμία γυροβολιά για συμπαράσταση! :lol:
Ωρε κλαρίνο ακούω:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
http://www.youtube.com/watch?v=Jyg-3aVsFJc
Να ζήσει η Ήπειρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα δεκατα ειναι λογικη αντιδραση του οργανισμου στην επεμβαση.ισως κρατησουν λιγες μερες.
Αααααρε σαλεα με το κλαρινο σου.
Η Λαιζα Τζινελη ακουσε χωρο και σηκωθηκε.
:lol: :lol: :lol: :lol: Τέλειο!!!!:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Ωχ να χαμηλώσω το κλαρίνο γιατί θα σηκωθει η μάνα μου κ θα χορεύει με το ένα μάτι κλειστό κ το άλλο ανοιχτό
Μόλις το έζησα ΚΑΙ αυτό,Τζινάκι μου!Ξαφνικά πορώνεται,την πιάνει το τσακίρ κέφι,πετάγεται από καναπέ,
κι αρχίζει να χορεύει γύρω γύρω στα δωμάτια...Σε κάποια φάση έδωσε μία κουτουλιά με το ένα πόδι της στο άλλο
και κάπου εκεί τελείωσε το σόου.Πάντως έχει πολύ αέρα όταν χορεύει,να μην την αδικήσουμε...Έλα!Ήρθε η ώρα της τώρα!
Πάμε επιτέλους Κρήτη!Πράγμα που σημαίνει πως θα χτυπήσουμε και τα κουδούνια των δίπλα τώρα για μεγαλύτερο κύκλο!
Ευχαριστώ Λιλάκο!!!!!
Ναταλία πές στη Γιωτουλα να σου βάλει Πετρολούκα Χαλκιά να ακούσεις!!!!!!!!!!Αχ, ωραία περνάτε ,ρίξτε κ για μένα μια γύρα!!!!!
Επειδή δεν έχω διαβάσει τι γράψατε σήμερα,πώς προέκυψε αυτή η αυθαιρεσία παρατσουκλιού;Quote:
Originally posted by eleni198621