Όπως τον Ηρόστρατο, που πυρπόλησε τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο για να μείνει στην ιστορία?......
Printable View
σημερα εχω να παω για μια συνεντευξη για σεμιναρια για ενα προγραμμα τουρισμου!! δεν εχω ιδεα απο αυτα σκεφτομαι οτι θα χασω τσαμπα το χρονο μου!!!!!!
ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν καπιοι το μυαλο το εχουν ως διακοσμητικο στιχειο αφου καθε φορα βλεπω καπιους που κανουν τοποθετισεις ασχετες με το θεμα που εχουν σχεση με εμενα κ οχι με το θεμα γιατι απλα δε βρικαν τιποτα αλλο να πουν για μενα ενω εγω καθε φορα που απανταω σε ενα θεμα σκεφτομαι τι θα επρεπε να κανει ο αλλος που γραφει το θεμα αρα αφου το θεμα ειναι ο αλλος κ οχι εγω δεν εκνευριζουν εμενα ετσι αλλα προσπαθουν να πεισουν τον αλλο να μη με ακουσει ενω εγω σκεφτομαι τι θα επρεπε να κανει αυτος κ την ωρα που αν δεν ειναι φιλος μου η αν δε τον θεωρισω φιλο μου η με ακουσει η δε με ακουσει εμενα το ιδιο μου κανει.
ο τροπος γραφης του μου θυμισε αυτον:
http://www.youtube.com/watch?v=zE1nbMbuOXI
κ φαντασου οτι το παρατσουκλι μου ειναι προεδρος χαχα
αυτο το λες για μενα βασικα? κ πιος σου ειπε οτι με νιαζει το τι λες? αν πχ υπηρχε καπιος που ηταν φιλος μου τοτε ναι θα με ενιαζε αλλα οσο μιλω σε αγνωστους το ιδιο μου κανει το μονο που θα ειχα να πω ειναι οπιος θελει να καταληξει σε καπιο συμπερασμα ας κοιταξει απλα καθε φορα που βρεθηκα σε μια μεγα αντιπαραθεση με καπιον τα κατεβατα απο τα πρασινα μυνηματα (που εσβησε η διαχειριση) κ απο αυτο ας βγαλει τα συμπερασματα του αν προλαβει να διαβασει κ καπιο cool. B-DQuote:
ο τροπος γραφης του μου θυμισε αυτον:
αμα με επιλεξουν δεν θα ξαναξυρισω τις μασχαλες μου!!!!!!!!!! :P
Βλακεντιος..
Κουφιοκεφαλος...
ο προεδρος...