Α κ επειδή τώρα το θυμήθηκα!!!!!Γλαυκούλη μου καλό σου βράδυ χωρίς πόνους!!!!!
Printable View
Α κ επειδή τώρα το θυμήθηκα!!!!!Γλαυκούλη μου καλό σου βράδυ χωρίς πόνους!!!!!
Ο χορος ειναι η αιτια για το παρατσουκλι και ας ειναι κλαρινα το σαουντρακ
Τώρα που είπες Σαλέας Λίλα θυμήθηκα πόσο πολύ έκλαψα όταν άκουσα τη μουσική από την ταινία "Πέτρινα χρόνια" που παίζει ονειρικό κλαρίνο ο Σαλέας.
Όλους τους ξέρει,όλους τους κόβει.όλους τους μαχαιρώνει!Quote:
Originally posted by giotaki
Ναταλία πές στη Γιωτουλα να σου βάλει Πετρολούκα Χαλκιά να ακούσεις!!!!!!!!!!Αχ, ωραία περνάτε ,ρίξτε κ για μένα μια γύρα!!!!!
Αυτός είναι ο τάδε κι αυτός ο δήνα που είχαμε συνεργαστεί..
Α,να κι αυτός...Μα όλους λέμε τους έχει!Τώρα εκνευρίζεται με τα σολαρίσματα.
Δεν είναι σωστό αυτό,λέει....Επίσης αυτές δεν είναι παραδοσιακές φορεσιές της Κρήτης...
Ενώ σηκώθηκε να χορεύει,μου την ξενέρωσαν και μαράζωσε στον καναπέ...
Έλα,άλλαξε το τραγούδι κι αρχίζει να χορεύει καθιστή,τα πόδια!Έλα και σηκώθηκε
και μου πεντοζαλίζεται!Αχ!Μα να μην είστε κι εσείς βρε κορίτσια να το κάνουμε εδώ λεβεντομάνα;
"Απαράδεκτο!Αυτές είναι Ισπανιόλες,όχι Κρητικές!Έλεος παιδιά!!Αυτές έχουν έρθει να χορέψουν φλαμένγκο!
Ακόμα και το λουκ είναι Ισπανικό!"Μου το σύγχισαν το κορίτσι,δεν ντρέπονται!ʼσε που έχουν ακι ποντιακή αντί
για Κρητική μούρη!Αυτό πού το πας;Κάνε,κοπέλα μου,μια πλαστική και μετά μάθε σούστα!
Γιωτάκι εσύ από το κινητό δεν μπορείς να ακούσεις αλλά και η Break Πετρολουκά Χαλκιά μας έβαλε ν'ακούσουμε.
Δεν μπορω να βολευτω αποψε με τιποτα στο κρεβατι.εχω ζοχαδες ως λεγει και η μανα μου.
Αρκεί ένα ταξίδι εκτός Αθηνών για να μεταλλαχτεί ο Χουζούρης και να χορεύει στις 1 το βράδυ! Στην επαρχία αδερφές μου, στην επαρχία! :lol:
Λίλα ξύπνα τον παπαράκο και τυράννησέ τον λίγο μήπως και σου φύγουν οι ζοχάδες. Κάπως πρέπει να κερδίσει κι αυτός το κόκαλό του! :lol:
Εχει πεσρι ανασκελα σαν την κατσαριδα και ροχαλιζει ο κοπριτης.
Το είδα το ανάσκελο στις φωτογραφίες στο fb. Για πολύ ανάσκελο μιλάμε!!
Ναταλάκι βάλε τη Γιώτα να χορέψει ένα απο τα αγαπημένα!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytdtmxrF8lw
Όταν το ακούω μου σηκώνεται η τρίχα!
Είχατε δεν είχατε με μερακλώσατε βραδιάτικα! Που είσαι Ava!!!!!!!!!!!!!
Καλέ που πήγατε όλες?
Μόνη μου είμαι?
:yawn::yawn::yawn:
Eli, Λίλα, Έλενα, Γιωτάκι, Καλλιόπη, Ναταλία και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ και πάω να ξαπλώσω ανάσκελα σαν τον παπαράκο να δω τηλεόραση. Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Δε μου έφταναν οι σπανιόλες,μου την τάραξες κι εσύ!Quote:
Originally posted by break
Ναταλάκι βάλε τη Γιώτα να χορέψει ένα απο τα αγαπημένα!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytdtmxrF8lw
Όταν το ακούω μου σηκώνεται η τρίχα!
"Τώρα είναι βραδυά παραδοσιακού κι όχι ρεμπέτικου!"
Ντροπή,Έλενα κι εσύ!Συγκεντρώσου!