Φτουτάτη,στις πόσες καληνύχτες πας πραγματικά για ύπνο;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Φιλια κ αγκαλιες!καλο υπνο!
Γιατί όπως το πάμε σε λίγο αρχίζουν οι καλημέρες!
Printable View
Φτουτάτη,στις πόσες καληνύχτες πας πραγματικά για ύπνο;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Φιλια κ αγκαλιες!καλο υπνο!
Γιατί όπως το πάμε σε λίγο αρχίζουν οι καλημέρες!
καλημερα χορευταρούδες μου!!!! αλλαξε η ώρα και χασαμε μια ωρα ύπνο.... θα σκήσω τα διπλώματα μου!!!!
γιωτακι πως πήγε το βράδυ και πώς ξυπνησατε??
Γλαυκη καλυτερα??
Οι υπόλοιπες????
σημερα είμαστε καλεσμένοι στην ξαδέρφη μου - νονά του μικρου γιατί γιορτάζει.... παει η διατροφή την κλαιω από τωρα και το βράδυ θα έρθουν οι κουμπαροι (ναι ναι ναι τα παντρεύω τα αγαπημένα μου τον Μάιο) για κρασια και μεζε! 2 στα 2 γευματα.... οπότε δεν ξέρω αν θα ξεκλέψω χρόνο να μπω!!!!
ότι και να κανετε να περάσετε τέλεια!!!!!
PS γιατί δεν μπορώ να κανω attach image??????
καλημερουδια κοριτσακια μου.χτες μου εσβησε το κινητο απο μπαταρια και δεν σας ειπα ουτε καληνυχτα.
Καλημερα!Αλλη μια ομορφη,ηλιολουστη, ανοιξιατικη μερα,εστω κ κατα μια ωρα μικροτερη!Εχω ανοιξει ολα τα παραθυρα κ εχω αρχισει δουλειες.Οσο μπορω βεβαια γιατι σκυψιμο δεν παιζει.Εχει ερθει κ ο εργατης κ κανει τον κηπο γιατι τα χορταρια θα εφταναν στη μεση μας σε λιγο!
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!Ο καιρός εδώ είναι χάλια όπως κ η διάθεση μου άλλα τέλος πάντων !!!!!Η νύχτα κύλησε με άγχος άλλα τη βγάλαμε!!!!!Ευτυχώς η γιαγιά είχε πάρει ηρεμιστικό άλλα δεν κοιμηθηκα από το φόβο μου!!!!!Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!!
Γιωτάκι καλημερα... ευχομαι η σημερινη μέρα να σου περάσει καλυτερα!
Γλαύκη πρόσοχη... μην μεινεις από μέση!!!
καλημερα! στη παρεουλα εχω μερες να μπω να σας γραψω αλλα εμπαινα γρηγορα για λιγο κ δε προλαβαινα να σας διαβασω χιχιχι ειστε κ δημιουυργικες! γεμιζετε τις σελιδες τσακ μπαμ :) . εγω παω στα σεμηναρια, καλα ειναι ξεφευγω λιγο.με τα κιλα ειχα κολλησει παλι για καμια δεκαρια μερες αλλα οκ δε σκαω. ειχα 8 μερες να παω τουαλετα αρα λογικο. σημερα σπιτι ,δουλιτσες κ χουζουρι. ξανακρυωσα παλι κ δεν ειμαι για πολλα . να δουμε ποσο ακομα θα μας κηνυγανε αυτες οι ιωσουλες..
καλημερα σε ολες κ χρονια πολλα για τη σημερινη μερα.ειχα παει κ καμαρωσα τον γιοκα μου που παρελασε.φιλακια σε ολες
Κοριτσάκια μου καλημέρααααααααααα!
Μία υπέροχη ηλιόλουστη Κυριακή 25ης Μαρτίου έχει ξημερώσει στον πλανήτη HAPPY! Χρόνια μας Πολλά! Καθώς πίνω το καφεράκι μου και τρώω το πρωινό μου ακούω έναν πλανόδιο στον δρόμο να παίζει ακορντεόν και τα πουλάκια να κελαηδάνε! Ναι, και όμως μένω στην Αθήνα, παρόλα αυτά οι Κυριακάτικοι ήχοι είναι διαφορετικοί από τις άλλες μέρες! Ετοιμάζομαι να διαβάσω τα χθεσινά σας καμώματα μιας και εγώ σας εγκατέλειψα χθες αλλά ήταν για καλό σκοπό! Έφυγα το μεσημεράκι να πάω να πάρω την αδερφή μου και να φύγουμε για το Zumbathon. Πήραμε τραίνο, πήραμε τραμ και κάποια στιγμή φτάσαμε στο γήπεδο στο Φάληρο. Περιττό να σας πω ότι περάσαμε καταπληκτικά και ότι χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης! 2.30 ώρες σχεδόν κουνιόμασταν σε απίστευτους ρυθμούς, οι γυμναστές ήταν όλοι υπέροχοι και το κλίμα γιορτινό. Μαζευτήκαμε περίπου 1000 άτομα!
Και για να πάρετε και εσείς μία γεύση...
Το τραγούδι έναρξης: http://www.youtube.com/watch?v=1OOr08b7A1I
και η συνέχεια... http://www.youtube.com/watch?v=HiycYs3jwxE
Για εσάς που ξέρετε τις φάτσες μας κάπου μπορεί να μας ξεχωρίσετε ;).
Πραγματικά ήταν ότι πιο χαρούμενο έχω δει! Ήταν σαν συναυλία μόνο που χόρευες κιόλας!
Φύγαμε λοιπόν μετά εξαντλημένες και αποκαμωμένες, η Κατερίνα για να κοιμίσει την κόρη της και εγώ για να πάω να ετοιμαστώ να βγω και βόλτα το βράδυ! Είχαμε κανονίσει με τους κουμπάρους μας να πάμε Θησείο για ρακόμελα... Περιττό να σας πω ότι με το ζόρι στεκόμουν όρθια στην καρέκλα μου :lol: Παρόλα αυτά περάσαμε όμορφα και κατά τη 1.00 το σχόλασα το πάρτι :lol:. Γυρίσαμε σπιτάκι μας και όταν ξάπλωσα ένιωθα κυριολεκτικά ρίγη ευχαρίστησης και ανακούφισης στο σώμα μου!
Σήμερα ξύπνησα σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έφαγα και ένα γερό πρωινό και απολαμβάνω την Κυριακάτικη ηρεμία!
Πάω να διαβάσω τα δικά σας τώρα....
και μην ξεχνάτε έχει αλλάξει η ώρα σήμερα ε;
Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια μας πολλά. Όσες έχετε Ευάγγελους και Ευαγγελίες να τους χαίρεστε. Πίνω τώρα τον καφέ μου και χαζεύω τα ζώα μου που λιάζονται. Ακόμα περιμένω να περάσουν τα υπερηχητικά αεροπλάνα αλλά τίποτα. Φαίνεται ότι δεν τα σήκωσαν φέτος για οικονομικούς λόγους. Κάθε χρόνο γινόταν χαμός με τα υπερηχητικά, έβγαινα στο μπαλκόνι και τα χάζευα και η κουφούλα μου γάβγιζε όταν τα άκουγε μήπως και τα φοβίσει!! Σε λίγο παίρνω τα τάπερ μου και πάω στη μητέρα μου να τα γεμίσω. Έχει φτιάξει μπακαλιάρο τηγανητό με σκορδαλιά που αρέσει στην αδερφή μου και μπακαλιάρο κοκκινιστό με πατάτες που αρέσει στη μητέρα μου. Κάθε χρόνο μαγειρεύει τον μπακαλιάρο με δύο τρόπους για να είναι και οι δύο ευχαριστημένες, εμένα δε με νοιάζει γιατί δεν μου αρέσουν τα ψάρια αλλά σήμερα λόγω της ημέρας θα φάω λίγο. Θα προτιμούσα να υπήρχε εθνική εορτή που θα τη γιορτάζαμε με παστίτσιο!
μπορουμε να γιορταζουμε τον ΤΖΙΝΑγγελισμο ή την 28η τζινιου αν θες με παστιτσιο.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα μου αγαπάω και εγώ πολύ παστίτσιο γι αυτό και είμαι μανούλα στο να το φτιάχνω. Και αυτό και τον μουσακά! Ειδικά την μπεσαμέλ που την λατρεύω την φτιάχνω πάντα με τα χεράκια μου και φροντίζω τα είναι μπόλικη για να την χαρώ και με το παραπάνω! Εμείς δεν μας βλέπω να τρώμε μπακαλιάρο μιας και δεν προνόησα να πάρω χιχιχιχιχι, αλλά κάτι θα βρω να μαγειρέψω και πάλι σήμερα. Για να δούμε τι θα κατεβάσει η κούτρα μου πάλι :lol:
Καλημέρα Eli. Πολύ χαίρομαι που πέρασες καλά και διασκέδασες. Τις είδα τις αφές Πετρουλάκη στο βίντεο ντοκουμέντο! :lol: Εσύ φοράς μαύρα ρούχα και η Κατερίνα κίτρινη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Ήταν όντως υπέροχα εκεί και με τόσο χτύπημα τουλάχιστον έκαψες προκαταβολικά τα ρακόμελα! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Θέλω, θέλω! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
μπορουμε να γιορταζουμε τον ΤΖΙΝΑγγελισμο ή την 28η τζινιου αν θες με παστιτσιο.