Ότι τα δύο παγωτίνια βοήθησαν έστω λίγο την διάθεση μου...φαντάσου πόσο χειρότερα θα ήταν αλλιώς δηλαδή...
Printable View
Ότι τα δύο παγωτίνια βοήθησαν έστω λίγο την διάθεση μου...φαντάσου πόσο χειρότερα θα ήταν αλλιώς δηλαδή...
Λες Κυκνε να βρηκες το κολπο ? παγωτινια ε ? για φαντασου . Παντως πιστευω για σενα , οτι επειδη εχει πολυκαιρισει η κτθλψη σου , αυτο δυσκολευει την ανανηψη , δλδ , χωρις να θελω να κανω τον γιατρο , καπου εχεις ιδρυματοποιηθει , μπορει να κανω κ λαθος φυσικα .
Σκεφτομαι οτι υπαρχει μελος , με σοβαροτατα ψυχολογικα προβληματα , κ αυτο το μελος δινει συμβουλες σε αλλους . Να δουμε τι αλλο θα δουμε εδω μεσα .
21 μέρες έμειναν ακόμα...μετά μπορώ να κάνω ότι θέλω...ως τότε υπομονή κι αν δεν μπορέσω να κάνω τελικά, δεν πειράζει και τόσο...
Θελω να ερωτευτω...να ξεροσταλιαζω, να τσακωνομαι,να κοπανιεται,να γουσταρω ντε!
.................................................. ....................
Σκέφτομαι ότι μόνο ο ύπνος με βοηθάει αλλά κάποια στιγμή ξυπνάω και μετά τί; Πάλι τα ίδια...
Επίσης σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να ζεις και δεν έχω επηρεαστεί από τον Άμλετ...είμαι όμως μπερδεμένη...αξίζει να ζω για μερικές στιγμές που νιώθω κάπως καλά όταν οι περισσότερες είναι το αντίθετο;
..και υγεια και αγαπη και λεφτα..?ευτυχια!