-
Λίλα μπες στο facebook σε μένα και θα δεις το νέο φάκελο που έφτιαξα "σλιβάτοι όλου του κόσμου ενωθείτε". Εκεί είναι η φωτογραφία με τα κορίτσια από τη συνάντησή μας. Όπως βλέπεις τη φωτογραφία ξεκινώντας από αριστερά με την κόκκινη μπλούζα είναι η Monadiki (Μαρία), δίπλα είμαι εγώ, μετά η Ada gia panda, μετά η Katerina_iero και τέλος η Wow (Ναταλία).
-
τζινακι ανοιξα το προφιλ της αδερφης σου αλλα δεν βλεπω τον φακελο που λες.στειλε μου το λινκ με u2u
-
Τσίμπησα κι ένα παντελονάκι σήμερα. Μου το έδωσε η θεία μου που είναι πιο αδύνατη από μένα αλλά μερικά ρούχα της μου κάνουν. Μου είπε ότι θα κοιτάξει τι έχει σε καλοκαιρινά ρούχα και θα μου τα φέρει. Αυτή είναι η πιο κοντινή φωτογραφία που βρήκα για το πως είναι το παντελόνι. Έχει λάστιχο στη μέση και στον αστράγαλο και είναι και δεν είναι καρώ αλλά έχει ένα χρώμα μεταξύ χακί και λαδί.
-
καλοφορετο το καινουριο παντελονακι τζινα
-
Ευχαριστώ Λίλα. Κρίμα που δε μένουμε πιο κοντά να φορούσαμε τα ντουλαποψώνια μας και να πηγαίναμε για καφέ!!
-
ααα εγω πινω τον καφε μου σε εναν εξωτικο προορισμο αυτη τη στιγμη αγαπητη μου.στον καναπε του σπιτιου μου.
-
μολις ειδα τις φωτο και ειναι τελειες.μακαρι να εμενα στην αθηνα αν και οπως εχει γινει πλεον...
-
ΤΖΙΝΑΚΟ μου τι ωραιες φωτο.οι κοπελες ειναι σλιβατες?
-
'Ασε Λίλα μου δε λέει η Αθήνα με τίποτα. Θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερή που μένεις επαρχία, μακάρι να μπορούσα να μείνω κι εγώ. Θα προτιμούσα να είμαι στην Καλαμάτα απ'όπου κατάγομαι αλλά κι οπουδήποτε εκτός Αθηνών μια χαρά θα ήμουνα. Αφού σκέφτομαι ότι αν τελικά πάω στη δουλειά στο νησί, αν όλα πάνε καλά και στο τέλος θελήσει να κρατήσω ανοιχτό το γραφείο και το χειμώνα θα μείνω εκεί γιατί πως να γυρίσω πάλι πίσω και να με ζουν πάλι οι δικοί μου; Λες να είναι το γραφτό μου να μετοικήσω στις Κυκλάδες; Είδωμεν!
-
δυστυχως οπως εχουν γινει τα πραγματα οπου γης και πατρις
-
Γειά σου Μαράκι. Ναι όλες σλιβάτες είμαστε και έχουμε και τον ίδιο χειρούργο. Όπως βλέπεις τις φωτογραφίες από αριστερά είναι η Κατερίνα (Katie) και δίπλα η Γιώτα (Monahoiot). Η αφρατούλα με το ωραίο χαμόγελο είναι η Eli η αδερφή της Κατερίνας, που δεν είναι σλιβάτη φυσικά αφού έχει λίγα παραπάνω κιλά και το παλεύει με διατροφή.
-
ειδα και τη μακ μας στο fb στη φωτο που ποσταρε απο θεσσαλονικη και μου αρεσε πολυ.
-
Μαρία τώρα είδα ότι ξεπροβόδισες κι άλλο κιλάκι! :lol: Μπράβο!!
-
Όντως Λίλα είναι πολύ ωραία η φωτογραφία της Μακ. Αυτά δε τα φουστανάκια της καίνε καρδιές!
-
μπραβο μαρια για το κιλακι σου.