καλησπερα ντιανα.. σωματικα ειμαι καλα δοξα το θεο.. κατα τα αλλα εχω κρισεις πανικου με αγοραφοβια..
Printable View
πφφφφφφφ.. εγω δε θα αντεχα..ειμαι πολυ δυνατη για να το αφησω να με κυριευσει.. απλα τωρα περναω μια περιεργη περιοδο κ με εχει καταβαλει.. βεβαια νομιζω αν δε κανω λαθοσ βεβαια οτι εσυ εχεισ χρονια καταθλιψη.. σωστα?? ειναι λιγο διαφορετικα απο κριση αγχουσ κ αγοραφοβια..
Επειδή φαίνεσαι έξυπνο κορίτσι,θα ξέρεις ότι αυτά δεν σου βγήκαν από το πουθενά και ουρανοκατέβατα.............!
Ποτε ξεκίνησε αυτή η φάση και κυρίως γιατί;
Πρέπει να σκεφτείς όλα τα στοιχεία που σε έχουν φέρει μέχρις εδώ και να προσπαθήσεις να τα "δουλέψεις" ένα-ένα...
Θα χρειαστεί κόπος και ψυχική δύναμη,αλλά στο τέλος θα είσαι πιο καλά από ποτέ!
Σε ακούμε....
Σε ακουμε κοριτσαρα μου..
Παμε..
εννοειται πωσ δε ειναι ουρανοκατεβατα..γι αυτο κανω κ ψυχοθεραπειεσ.. να ανακαλυψω τι ακριβωσ φταιει.. οκ.. το ανακαλυψα.. αλλα κ που το ανακαλυψα καλυτερα να μην το ανακαλυπτα.. με θλιβη η αποκαλυψη αυτη..
η φαση θα σ πω.. ξεκινησε 7 8 χρονια..κρισεισ πανικου με αγοραφοβια.. ξεκινησα ψυχοθεραπειεσ κ λιγο αγωγη κ ολα τελεια.. τοτε δε εκανα ουσιαστικη ψυχοθεραπεια.πηγαινα για χαβαλε. ισωσ φταει κ η ηλικια μου. κ το ξεπερασα..τελειωσ.. ετσι ολα εδειχναν.. μεσα σε 3 μηνεσ ηταν ολα παρελθον.. φοιτητικη ζωη τοτε φιλουσ διασκεδαση. κ το ονομα μ ξεχασα οχι τισ κρισεισ πανικου.
κ τωρα μετα απο 7 χρονια (τον περασμενο ιουνιο) μετα απο εντονεσ πιεσεισ , τρομερα μεταβατικη περιοδοσ για μενα.. (αποφοιτηση , αλαγη πολησ, αραβωννας, κ.α.) εκει βραχυκυκλωσα κ ξανακανα το μπαμ.. οτι χειροτερο..πολυ δυσκολα.. καμια σχεση με τισ κρισεισ πριν 7 χρονια..πολυ επωδυνεσ κ διαρκεις.. κατευθειαν πηγα σε γιατρο για να το προλαβω.. σε εναν βλακα.. καλυτερα να μην το θυμαμαι..μ δινει θεραπεια την παιρνω για λιγουσ μηνεσ.. απο τον ιουνιο μεχρι νοεμβρη περιπου..(πηγα σε αλλο γιατρο να μ τη συνεχισει) . και παραλληλα ξεκινησα σε ψυχολογο.. πηγαινα πολυ καλα.. αρχισα να καταλαβαινω καποια πραγματα κ ολα καλα..μεχρι το φλεβαρη που παλι εγινα διαφορα και παλι ολα χαλια..σταδιακα χαλια..απο φλεβαρη μεχρι τωρα δλδ.. που εφτασα πατο..
υπαρχουν στιγμεσ που δε το βαζω κατω και καποιεσ αλλεσ που απλα δε αντεχω.. οπωσ σημερα.. ο ψυχολογοσ με βοηθαει μπορει..οσο μπορει ο κακομοιρησ.. απλα καποιεσ φορεσ δε τον ακουω.. γι αυτο κ τη παταω.. και πραγματικα το μονο που με χαροποιει ειναι οτι ο οργανισμοσ μου κ η ψυχη μου αντεξαν τοσο που δε εχω παθει καταθλιψη.. αυτο μ δινει δυναμη.
το βλεπω κ εγω..ποτε δε θα κλαιγομαι στα πατωματα..ακομα κ φτασω πατο κ να γκρινιαξω κ να πω οτι δε αντεχω αλλο παντα θα βλεπω ενα παραθυρακι με φωσ κ τσουυυυυυπ το χαμογελο κ η αισιοδοξια οτι δε θα με βαλει κατι κατω.. εγω θα το πατησω οχι αυτο εμενα..
σορυ για τισ παραγραφουσ.. και για το μεγαλο ποστ.. α! κ τωρα ειμαι καλυτερα..εχω πεισμωσει..τα ειπα κ ξεσπαθωσα...:P
Οκ Θυρα-περίπου πιάσαμε το πόιντ σου.....
Για πιό λόγο έπρεπε να τα κάνεις όλα τόσο κοντά-σε πήρανε τα χρόνια;
Και αν σε πήρανε τα χρόνια τί έγινε;
Ζεις για να αγχώνεσαι; Η ζεις για το ταξίδι;
Γιατί η ζωή είναι ένα ταξίδι με κάποιο τέλος......δεν είναι αγώνας δρόμου!
Σε βοηθάει το περιβάλλον σου σε όλο αυτό; ή σε βοηθάει με λάθος τρόπο
Μπορεί να μη σε βοηθάει ίσως και καθόλου-γνωρίζοντας όμως σε ποια κατασταση είσαι,μπορείς να πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις.
Μην στρεσσάρεσσαι για τίποτα.....
οτι είναι να έρθει θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει....
KEEP CALM AND ENJOY YOUR LIFE!!!
απλα ηρθανε.. δε τα προγραμματισα να γινουν ολα μαζι.. βασικα δε ειναι του προγραμματος ..μισω το προγμαμμα..κ γι αυτο και ηρθανε ολα μαζι..
το περιββαλον σχετικο..ενασ με βοηθαει με σωστο τροπο..οσο μπορει βεβαια γιατι δε μπορει να ναι μεσα στον εγκεφαλο μου.. οι υπολοιποι αλλα δε βοηθανε καθολου κ αλλοι με τελειωσ λαθοσ τροπο.. προσπαθω να το προσπερναω αλλα καποιεσ φορεσ στη προσπεραση τρακαρω..
η ζωη για μενα ειναι ενα ομορφο ταξιδι απλα δε ειναι ολα τα μερη ωραια.. μ αρεσει η ζωη.. ακομα κ στα πατωματα οταν ειμαι αν με ρωτησει καποιοσ θα του πω η ζωη ειναι ωραια..
σιγουρα οτι ειναι να ερθει θα ερθει.. κ σιγουρα θα ηθελα να ερθουν τα καλυτερα..
διαννυω μια πολυ ασχημη περιοδο και θελω να τη προσπερασω σα τρελη..
αλλα οπωσ μ λεει χαρακτηριστικα ο ψυχολογσ μου οτι εγω θελω να τρεξω μεσα στη πολη με ενα κανονικο αμαξι με 200 χιλιομετρα.. γινεται? δε γινεται.. θα φαω τα μουτρα μου.. και τα χω φαει δλδ..πολλεσ.φορες...
Πιεση..
Εχει κανει πολυ κακο σε ολους μας.
Πρεπει να μαθουμε να μη τσιμπαμε στην πιεση.
Αυτή η αντιμετώπιση που έχεις δείχνει ότι όντως είσαι ένα πολύ δυνατό άτομο και συγχρόνως νομίζω ότι είσαι πανέξυπνη και βιάζεσαι να "ρουφήξεις την ζωή"
Χαλάρωσε......σίγουρα σου ήρθαν όλα μαζεμένα και μπλοκάρισες-μου έχει συμβεί και μένα αυτό,δυστυχώς!-αλλά ευτυχώς ήταν ο τρόπος για να καταλάβω να μην "τρέχω τον εαυτό μου" περισσότερο απ'όσο πρέπει και απ'όσο μπορεί!
Προφανώς και ο ψυχολόγος σου κάτι τέτοιο εννοεί!!!!!
Η ζωή είναι αυτή που "περνάει" όταν εμείς είμαστε απασχολημένοι με το να κάνουμε σχέδια......
KEEP CALM SWEETY AND ENJOY YOUR LIFE!
Δεν εχω κατι που να εχει ταμπελοποιηθει..
Εγω πιστευω πως εχω δυσθυμια παντως.Με βαρεσαν και κατι κρισεις αγοραφοβιας μη νομιζεις.