Αυτο που συμβαινει ειναι ΑΑΑΧΑ σε ξετρυποσα!! εισαι το τυπακι οπου μπαινει και με αλλους λογαριασμους.Εισαι στο φορουμ απο το 2010, και κανεις ολο το ιδιο πραγμα! Μπαινεις εδω, τα βαζεις με καποιον ,σε μπαναρουν ,και ανοιγεις μετα λογαρισμο με αλλο ονομα! , την ιδια διαδικασια οπου κανουν αλλα 2 τυπακια! Αυτο το ψευδωνυμο οπου χρησιμοπηεις τελευταια το ειχες απο αρχης, μεχρι να στο μπαναρουνε κι αυτο κι να ξανα μπεις παλυς με αλλο ψευωνυμο.
Εγω σαν βλακας αργησα να σε καταλαβω, αν κι μου θυμιζαι κατις η συμπριφορα σου, αλλα σιγα μην θυμαμαι τον καθε περιεργο εδω μεσα!. Αντε να δουμε με τι ονομα θα μπεις την επομενη φορα!! αν θες σου εχω καποιες ιδεες.χαχακαθαρη αθλιοτητα! το λαθος ειναι σε εμενα οτι μπηκα στην διαδικασια να ανταπαντω στα συγκεκριμενα ατομα.Ανθρωπος ομως ειμαι και εγω και δε κρατηθικα, μου ξεφυγαι και απντησα ,αντι να σοπασω και να αφησω τα αρρωστημενα ανωριμα μυαλα τους να με κοροιδευουν, να λασπολογουν και να προσβαλουν καθε πρωταση μου, ομως σαν πιο φιλειρινικος χαρακτηρ, αυτο θα επρεπε να πραξω.
Η αδικια οπου και "στριγκλιζει ,παραφρωνα" ειναι στα επανελημενα μηνυματα τους που γραφουν το ονομα μου και εχουν προζβλιτικο χαρακτηρα. Το φορουμ εχει ξεκαθαρη συμβουλη χρησης συμετοχης του φορουμ οου λεει οτι δεν μπορουμε να κανουμε τετοιο πραγμα ουτε σε καποιον μεμονωμενα ουτε σε ομαδα ατομων.Μετα υπηρξε ολοκληρο θεμα με τον ιδιο σκοπο,εκει συμωνα παλυς με τις αρχες του φορουμ θα επρεπε ο θεματοθετης να εχει μπαναρηστει Δεν εγινε ομως τυποτα απο ολα αυτα.
Εχει γαψει μηνυματα οπου αναφερει για παραδηγμα οτι προκαλουσα ατομο σε αυτοκτωνια, κι για αυτο θα επρεπε - κι εχει γινει στο παρελθον- θα πρεπε να του κλεισουν τον λογαριασμο του.,οχι μονο δε το κλεισαν , αλλα ξεχασαν να ζβησουν και το μηνυμα!! χαχα.
Στο παρελθον ειχαν διωξει 3-4 ατομα μαζεμενα διοτις σαν κλικα -οπως εδω δλδ- την επεφταν ολοι μαζι σε εμενα, και σε αλλα ατομα, τους ειχαν διωξει και μαλιστα με τετοιο τροπο ωτε να μην μπορουν να μπουν ουτες με αλλο λογαριασμο! αυτο οπου εδω δεν εχει γινει καθολου.
Ειναι πολλα αυτα που εχουν γινει και ειναι εναντι στις αρχες λειτουργιας του φορουμ.Δεν μπορω βεβαια να ξεχασω να αναφερω οτι επιτιθοντ σε ατομο οπου εβρισκετε εν μεσω φαρμακευτικης του θεραπειας για την βαρια καταθλιψη.!! και ειναι σε γνωση τους αυτο, μαλιστα ληδωρειτε η ασθενεια του.
Ειναι πολλα αυτα που εχουν γινει εδω περα, δυστυχως ομως συνεχιζουν ολοι αυτοι! Θα ειχα αποχωρηει αλλα το παλιομυαο μου οπου δεν μπορει την αδικια με κραταει ακομης.