Να σου πω κ για μενα η πιεση ειναι θανατος.
Τι κανω?Ψαρωνω αυτους που με πιεζουν.Την εχω δει πολεμικα ενα πραγμα..με το που θα πιεστω θα πω "ωπα δε παιζει,να το κανουμε καπως αλλιως που να με βολευει.."
Printable View
Να σου πω κ για μενα η πιεση ειναι θανατος.
Τι κανω?Ψαρωνω αυτους που με πιεζουν.Την εχω δει πολεμικα ενα πραγμα..με το που θα πιεστω θα πω "ωπα δε παιζει,να το κανουμε καπως αλλιως που να με βολευει.."
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου θρυλαρα.
Εχω υπαρξει καταθλιπτικη ειμαι σιγουρη..Αλλα αν δε σου κολλησεις το ταμπελακι εισαι πιο φρι.
και τα καταφερνεις??? εγω και να το πω αυτο παλι πιεζομαι.. νιωθω οτι δυσσαρεστω τουσ αλλουσ και πιεζομαι περισσοτερο ετσι.. η οτι αν πω ωσ εδω θα υπαρχει αντεπιθεση και θανιωθω χειροτερα.. και οταν επαθεσ αγοραφοβια τι εκανεσ??
σορυ που σασ τρελαινω με ερωτησεισ αλλα νιωθω οτι βοηθιεμαι ετσι..
thura7 , καλο ειναι να πεισμωνεις , αλλα ετσι εισαι επιρρεπης σε απογοητευση , διοτι βαζεις αθελα σου προθεσμιες , στην περιπτωση που δεν σου κατσει . εγω με την κτθλψη μου , αν μου μιλησεις , δεν θα καταλαβεις οτι εχω κατι , γιατι δεν ανθισταμαι πεισματικα στην ασθενεια που μεχει κυριευσει , ακολουθω τον ' δρομο της ελαχιστης αντιστασης ' . Δεν πηγαινω σε ψυχολογο , θεωρω οτι δεν μπορουν να με βοηθησουν .( μονο για να μου γραψει τα φαρμακα ) και να σου πω , απο περισυ που αποφασισα να μην ανθισταμαι πεισματικα , εχω μια σοβαρη βελτιωση . Γενικα αυτοσχεδιαζω . Κανενας ψυχολογος δεν μπρει να σου δειξει τον δρομο , μονη σου θα τον βρεις , αλλα οχι βιασυνες .
Φωτεινη , ωραιο ειναι να μην τσιμπας στην πιεση , αλλα η πιεση πολλακις προερχεται απο συνθηκες περα απο τον ελεγχο σου , απλως εγω προσπαθω να διατηρω την ψυχραιμια μου , ειμαι ετσι απο χαρακτηρος , αλλα πολλες φορες δεν πιανει .
καλα τα λεσ.. διαφωνω με το ψυχολογο γιατι προσωπικα βοηθηθηκα.. το ξερω οτι μπορει να απογοητευομαι με το πεισμα μου αλλα ετσι ημουν παντα.. πεισματαρικο μουλαρι..χαχαχα..
κ να σ πω και κατι? ειμαι δεχτηκη στη πιεση για αυτο με εχουν καβαλησει.. αμα παρω αναποδεσ ομωσ ολοι θα τρεχουν..προσπαθω με τον ηρεμο τροπο να βαλω στη θεση τουσ μερικουσ.. αλλα αμα εκραγω θα τουσ παρει και θα τουσ σηκωσει..
Κοριτσακια μου δε γινοταν αλλλιως.
Απο ενοχες εγω??ο ορισμος της ενοχικης,δηλαδη κ για το σεισμο θα μπορουσα να απολογηθω.
Ξερεις τι καταλαβα?
Οι ενοχες ειναι υπουλο πραγμα,ειναι αδυναμια.Αν μπορεις να το παραδεχτεις θα ισιωσεις.
Μη τον/την/τους στεναχωρησω?πιπες!απλα δε μπορεις εσυ να σπασεις τα αυγα για την ομελετα.
Τα αυγα δε θελουν κομπρεσερ να σπασουν.χαχα
Σπαστα με στυλ εσυ,με το δικο σου προσωπικο στυλ!
ακριβωσ..πιπεσ... αλλα.. αλλα.. αλλα... ειναι να βαλεισ ορια..αμα βαλω ορια τοτε οι κρισεισ κ η αγοραφοβια θα ειναι παρελθον.. αντε μη γινω απο γατουλα γατοπαρδοσ και τριξω τα δοντια μ και τα νυχια μου..
επισησ θελω να σ κανω μερικεσ ερωτησεισ?
1. τι εκανεσ οταν ειχεσ αφοραφοβια?
2. τι ηλικια εχεισ? (σορυ αν ειμαι αδιακριτη.. αν θεσ απαντας)
Βασικά εγώ βλέπω ότι είσαι σε υπερένταση....
Πρέπει κάθε φορά που βλέπεις τον εαυτό σου να τρεχει σε φόρμουλα να τον επιβιβάζεις,σε άλλο αυτοκίνητο μικρότερης απόδοσης...μην το ξεχνάς αυτό-είναι το πιο σημαντικό.!
Εμένα σε αυτή την κατεύθυνση με βοήθησε λίγο και κάποιο αντικαταθλιπτικό,μου χαλάρωσε το μυαλό και την ψυχή,νομίζω ότι δεν θα τα είχα καταφέρει αλλιώς...
Αυτό όμως το φαρμακάκι είναι που με ανέβασε και με έκανε πιο δυνατή και πιο ήρεμη-δεν ξεπερνάς όλα σου τα προβλήματα με τα φάρμακα αλλά δυστυχώς κάποιες φορές είναι η βενζίνη για να πάρει μπρος το αμάξι.......
Εγώ είχα διάφορα προβλήματα ψυχολογικής φύσεως απο παρελθοντικά τραύματα,αλλά ο διαβήτης που μου εμφανίστηκε σε μικρή ηλικία με καθήλωσε σ'ένα καθημερινό μαρτυρικό πρόγραμμα,χρειάζεται ψυχικό σθένος και ωριμότητα για να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες καταστάσεις.
Για σένα δεν ξέρω πώς θα ηρεμήσεις,αλλά βλέπω μία εκτεταμένη υπερενέργεια....σίγουρα οφείλεται και στο ότι είσαι εξυπνη,αλλά δεν είναι αυτή η αιτία-ψάξε την αιτία και μόνο τότε θα βρεις και την λύση!!!
Επειδή ρωτάς την Φωτεινή τί ηλικία έχει,είναι πολύ σημαντικό και αυτό-κάθε ένας από εμάς μεγαλώνοντας αναγνωρίζει τον εαυτό τουυ,άρα και τις ανάγκες του...
Είναι πολύ σημντικό να θέτεις όρια στην ζωή σου,όχι μόνο απέναντι στους άλλους,αλλά απέναντι και στον εαυτό σου.!
Σου εύχομαι να βρεις τον δρόμο και να σου πάνε όλα κατ'ευχήν!
Σιγα σιγα θα το πας αλλιως βαζεις παλι Πιεση,ε οχι να τη βαλουμε εμεις στον εαυτο μας!
Ειμαι μετα τα 35 και πριν τα 40.
Η αγοραφοβια εφυγε οταν δε Πιεστηκα να τη διωξω,οταν επαψα να με τσεκαρω καθε δευτερολεπτο οταν εσκασα επιτελους να με Πιεζω.
εννοειται.. απλα ξερεισ τι ειναι να θελω να ζησω φυσιολογικα χωρισ αγχοσ? μ αρεσει η ζωη.. ανυπομονω πολυ.. γι αυτο τρεχω..λαθοσ το ξερω.. και εχω αρχισει σιγα σιγα να προσπαθω να βαδιζω κ οχι να τρεχω.. θελω να δημιουργησω να δουλεψω.. και ολο αυτο με παει πισω.. αυτη η βιασυνη με εχει φαει...
ντιανα εχεισ δικιο για τα ορια..το ανεφερα κ εγω πριν.. αυτο προσπαθω να καω...να βαλω τα ορια μ κσε μενα κ στουσ αλλουσ..δυσκολο..το ξερεισ.. αλλα που θα παει..θα τα καταφερω..
Λιγο καιρο
Και μου σκαει κατα καιρους ,αλλα το γραφω..
Ε και?δηλαδη οοολοιιι οι αλλοι στο παρεακι σου ή στην ουρα της δεη ειναι νορμαλ νομιζεις.χα χα δεν ειναι.
Ειμαι μια χαρα,οπου θελω παω αλλα δεν με ιντριγκαρει και κατι.Ισως επειδη κουραζομαι σωματικα.