Νομίζω πως κάνεις το καλύτερο με το να μην ασχολείσαι...
Εγώ θέλω κάποτε να έρθει η στιγμή που δεν θα χρειάζεται να κάνω κουράγιο γιατί δεν θα συμβαίνουν πια άσχημα πράγματα, κουράστηκα...
Printable View
Και το να μην ασχολούμαι δουλειά θέλει αλλά αξίζει τελικά όταν δεν αλλάζει κάτι. Κυκνακι μου και εγώ θα το ήθελα αυτό που αναφέρεις άλλα στη ζωή τα δυσάρεστα δεν σταματούν.
Όσο ζούμε θα χαιρόμαστε λίγο και θα αγωνιζόμαστε πολυ. Κανόνας. Είναι δύσκολο να κάνουμε πίσω κυκνε μου. Λύτρωση και ελευθερία από τον πόνο ναι αλλά όχι παραίτηση. Εδώ θα στα γράφω να σε τσιγκλαω θετικά [emoji6]
Νομιζω ολους τους κουράζει άλλοι το φωνάζουν και άλλοι δεν το παραδέχονται. Είναι δύσκολο γιατί δεν είναι όλα δίκαια, καλά, όμορφα. Έχει σκληρότητα πόνο και αδικια. Επειδή και εγώ διερωτώμαι και απαντήσεις μόνιμες δεν βρίσκω προσπαθώ να το αποδεχτώ
Καλό κάνει το διάλειμμα κυκνε μου.
Ναι αλλά δεν ξέρω πως να ξεφύγω από τις σκέψεις μου ώστε να το κάνω...
Για παράδειγμα όποτε ξαπλώνω που είναι κι αυτό ένα διάλειμμα, μια στιγμή χαλάρωσης με πλημμυρίζουν σκέψεις με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαι και να σηκώνομαι, μόνο το βράδυ που έχω πια νυστάξει καταφέρνω να ηρεμήσω και να κοιμηθώ...
Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να σταματάμε αυτές τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας. Σαν να κηνυγαμε την ουρά μας όπως οι αγαπημένοι γάτοι. Υποτίθεται οσο κάνεις ψυχοθεραπεία σιγά σιγά θα μάθεις να διαχειρίζεσαι και αυτό το κομματι. Υποθέτω δεν ξέρω και με σιγουριά. Εγώ άλλες περιόδους το μειώνω και άλλες δε μπορώ να το ελέγξω καθόλου και φυσικά νιώθω χάλια.
Στο εύχομαι κυκνακι μου, καλύτερα να πιστεύεις στο ότι θα μειωθεί παρά να σε πείθει το άτιμο ότι θα κάνει αυτό κουμάντο [emoji6]
Να και ένα ευχάριστο νέο κυκνουδι μου. Γιατί για εσένα ο ύπνος σημαίνει πολλά και όταν δε σε βασανιζει σημαίνει βελτίωση [emoji4] [emoji4] [emoji4]