Θεοποίηση μέτριων και άσχημων
Αυτό το πράγμα το έχουν κάνει κάποια μέλη(admforall,Anakin,rea,elis,turtle,Αλαφ ροϊσκιωτος,Μαρούλι,κύριος,� �ελτζούκος,giang,noumac),γιατί θεωρούν ότι μόνο με τέτοιες θα είμαι ευτυχισμένος.Δεν καταλαβαίνουν όμως,όπως και πολλοί από εσάς,ότι με τέτοιες γυναίκες,θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.Το να θεοποιούμε κάτι μέτριο ή άσχημο,είναι τεράστιο λάθος.Δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν βοηθάνε κάποιον σε αυτό που θέλει,τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα.
Δείτε και μόνοι σας:
Quote:
Originally Posted by
κύριος
κατι που δεν σκεφτικες...αντε πες και την βρισκεις την ομορφη την εξυπνη την ετσι οπως την θες,πες πως γινετε το θαυμα ρε παιδι μου,τι να την κανεις?να την κοιτας στα ματια?που θα κρατησει ολο αυτο 3 λεπτα και μετα θα λες πω δεν πηγενα με 100 κνιτισες και χ.α και να περνουσα τωρα καλα με την ομορφη ολο το βραδυ...
Quote:
Originally Posted by
giang
κάποια μέρα θα ξυπνήσεις κι θα είσαι 60 δεν θα σου σηκώνετε και θα λες τι μαλάκια έκανα με την κνιτισα και την χρυσαυγιτισα και εκείνη και την άλλη
Quote:
Originally Posted by
Ο Σελτζούκος
Αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου, τότε οχι, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακη κοπέλα.
Παρότι κατανοώ τις κατευναστικες και "ανθρωπιστικες" απόψεις/απαντήσεις που μπορει πολλοί να σου δώσουν εδω μέσα, δυστυχώς, μεχρι ενος βαθμου εχεις δίκιο. Η εξωτερικη εμφανιση μετράει και Οι ανθρωποι κοιτουν καποιον να ειναι στο δικο τους επίπεδο, δλδ σίγουρα μια Γυναίκα που γυμνάζεται 10 χρονια και εχει κοιλιακους δεν θα κάτσει να κάνει σχέση με εναν μπυροκοιλιά, ή μια αρκετα ομορφη και ψηλή κοπέλα δεν θα κοιτάξει να κανει σχέση με τον Averaje Joe, οπως λενε και οι -οχι τόσο φιλοι μας - Αμερικάνοι.
Οπότε, οπως λέει και ο ψυχοθεραπευτης μου, ποια είναι η λύση:
Συμβιβασμός
Η σχέση εχει να κάνει με το τι προσφέρεις "στο τραπεζι". Αν η άλλη εχει να προσφέρει ένα υψος 1.90, παραστάσεις μοντέλου, δυο μεταπτυχιακά και πρωτάθλημα στη γυμναστική, θα απαιτήσει απο τη σχέση της να εχει πετύχει κάτι ισάξιο (οχι ανάλογο, αλλά ισάξιο).
Και εγω θα ηθελα να ειμαι 1.90 πανεμορφος μπρατσαράς και να σπαταλώ τις ώρες μου στα γυμναστηρια με μια θεογκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να το κάνω.
Συμβιβάζεσαι λοιπόν. Συμβιβάζεσαι με αυτά που έχεις να προσφέρεις σε μια κοπέλα. Αναλογίζεσαι τα θετικά και τα αρνητικα της εξωτερικης σου εμφάνισης ΚΑΙ τα θετικα και τα αρνητικα της εσωτερικης σου εμφανισης (δλδ της προσωπικότητας)
Οπότε λοιπόν συμβιβάσου, δέξου πως μια μέτρια κοπέλα μπορεί να ειναι πιο κατάλληλη για σένα - άλλωστε μη ξεχνας πως αυτα ειναι θέμα γουστου. Η Γυναικα που ειναι "μετρια" για σενα για καποιον αλλον μπορει να ειναι "Θεα"
Quote:
Originally Posted by
noumac
παντως αυτή η ΧΑγιτισσα που ειπες αλλα και η κνιτισσα.. φαινοντε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.... θα γνωρίσεις και διαφορετικες αποψεις για τα πολιτικα δρωμενα... ασε που θα χεις και λογο για να τις χωρισεις
Quote:
Originally Posted by
noumac
η ομορφια είναι παντα σχετικη ξεκινα με ότι εχεις... και στο μελλον βλέπεις... γιατι τα χρονια περνανε γρηγορα και μην φανταστείς ακομα και να πετυχεις καποια ''ωραια'' ότι θα κατσει μαζι σου.. ειδικα αν το σεξ είναι χαλια από την μερια σου και αυτή είναι πιο προχωρημενη....
Quote:
Originally Posted by
Anakin
Βρες καποια μετρια να περασεις καλα
Quote:
Originally Posted by
Αλαφροίσκιωτος
Γουαι βρες μια ασχημη και χοντρη.Στις γυναικες παιζει ρολο ο χαρακτηρες και οι ασχημες ειναι παντα καλες ενω οι ομορφες ηλιθιες και κακες.
Quote:
Originally Posted by
Αλαφροίσκιωτος
Γουαι εγω πιστευω οτι αξιζεις απο χοντρη και κατω.