Originally posted by LIDA
Quote:
Originally posted by Lily
Γειά σου Lidaki :)
Αρχικά εννοείται οτι κι εγώ παλεύω χρόνια με τα κιλά μου, μια πέρνω μια χάνω. Από διαιτολόγους, χημικές κ.λ.π όλα τα έχω δοκιμάσει.
Περυσι τέτοια εποχή περίπου ξεκίνησα μια χημική δίαιτα,αυτή που κάθε ημέρα τρώς μόνο ένα είδος τροφής, κάποια κιλά έφυγαν μετά τα παράτησα, τα ξαναπηρα και ξεκίνησα διαιτολόγο.
Κάτι φάνηκε να γίνεται αλλά πααααρα πολύ αργά ...
Μετά ήρθαν οι γιορτές και τα έκανα σαλάτα, μια ενα γλυκό, μια γιορτή , μια έχω προβλήματα, ξέρεις τώρα , δικαιολογία ψάχνω πάντα για να φάω.
Αμέσως μετα τις γιορτές έχω φτάσει 90 κιλά και ξεκινώ συνδιασμούς. Χάνω 5 κιλά σε 1 μήνα αλλά έχω ήδη κουραστεί γιατί είναι λίγο περίεργη δίαιτα.
Τότε σε μια φλασιά αποφάσιζω να κόψω και το τσιγάρο και να αδυνατίσω, αφού είχα πολλά αναπνευστικά προβλήματα (κάπνιζα 10 χρόνια). Πέρνω 6 κιλά. Γιο - γιο που λέμε.
Σε μια κρίση σοβαρότητας αρχίζω την ʼτκινς και μέχι τον Ιούνιο (πάντα με ατασθαλίες) χάνω 11 συνολικά κιλά και με πολλά προβλήματα, πονοκεφάλους,ζαλάδες ,αυπνίες κ.λ.π. Σταματώ την ʼτκινς και από τότε είμαι πάνω κάτω.
Τώρα προσπαθώ πάλι και αυτή τη στιγμή κάνω τη WW (point system) όμως δεν έχω ακόμη προσαρμοστεί εντελώς και δε ξέρω αν θα τη συνεχίσω γιατί όλο και τη χαλάω στη πορεία. Θα δείξει.
Εσύ πώς πάς? (Μπήκα λίγο στο τόπικ του REductil, το πέρνεις κι εσύ?)
Λίλυ μου από ότι καταλαβαίνω με την ʼτκινς έχασες τα περισσότερα από αυτά...
Εγώ γράφω απλά στο τόπικ του ρεντουκτίλ. Τα δοκίμασα για ένα φεγγάρι αλλά μου έκαναν πολλές παρενέργειες και τα σταμάτησα (είπαμε να αδυνατίσουμε όχι να πεθάνουμε).
Τώρα προσπαθώ γενικώς. Ξεκινάω μια δίαιτα, την σταματάω, ξεκινάω άλλη....
Προσπαθώ να μαζέψω τον εαυτό μου και να μπω σε ένα πρόγραμμα.
Λες να κάνω ʼτκινς (κι αυτήν την δοκίμασα στο παρελθόν αλλά είναι όντως πολύ κουραστική και μονότονη).
Και WW δοκίμασα να κάνω αλλά δεν μου πολυπήγε, είναι βεβαια καλή γιατί σ' αφήνει να τρως ότι επιθυμείς χωρίς προγράμματα και πιέσεις...
Τι να πω? Έχω δοκιμάσει τα πάντα, το θέμα είναι στο μυαλό μας.........αν το πάρει κανείς απόφαση όλα μπορεί να τα καταφέρει...